Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwodka bez szans

dlaczego nikt mnie nie chce?

Polecane posty

Gość rozwodka bez szans

czesc kochani, mam 29 lat, jestem po rozwodzie, mam syna. Jestem ladna, zadbana, studia, kocham sie bawic i robic rzeczy ktore sprawiaja mi przyjemnosc. I to chyba wazne w dzisiejszych czasach finansowo niezalezna, mam samochod, super domek blizniak, malutki ogrodek z ktorego moge ogladac zachod slonca....nie potrzebuje od faceta, zeby pomagal mi czy mojemu synowi finanansowo. Ha, ha to nie jest ogloszenie matrymonialne, ale wszyscy faceci uciekaja jak tylko sie dowiaduja ze mam dziecko? dlaczego??? chcialabym poznac polaka ale chyba musze rozgladnac sie za granica zeby byc doceniona:(

Gość takajednaniewiem
nie przejmuj sie i nie szukaj na sile.moja mama ma 43 lata ma trojke dzieci(wliczajac mnie;)) i ma super faceta i naprawde sie zakochala wiec trzeba poczekac napewno spotkasz kogos kto pokocha Ciebie i Twojego dzieciaczka;)

Gość a zadałaś sobie pytanie
Po co Ci w ogóle jakiś facet ? A może interesuje Cię jedynie odpowiedź na pytanie: dlaczego nikt mnie nie chce? Odpowiadam: odnoszę wrażenie, że TY nikogo nie potrzebujesz.

no jak ktos traktuje faceta jako zabezpieczenie finansowe albo tylko do rozplodu, to w takiej sytuacji faktycznie juz nie potrzeba :D moze akurat autorka ma inny poglad no albo wiecej dzieci chce :p ;)

Gość rozwodka bez szans
SYNEK MA 2 latka, jestem rok po rozwodzie, zwiazek toksyczny, maz pil i znecal sie psychicznie, ale nie spodziewalam sie, ze jest tak trudno dziewczynie z dzieckiem, generalnie jak tylko mowie, ze ma dziecko, mezczyzni sie ulatniaja, zaczynaja sie glupie wymowki, propozycje seksu bez zobowiazan, zebym tylko sie na nic nie nastawiala. Jest mi przykro bo naprawde nie wymagam od faceta, zeby utrzymywal moje dziecko, czy panowie w polsce sa tak egoistyczni, ze opcja nie swojego dziecka nie wchodzi w gre?

Ja próbowałem zbudować związek z rozwódką.. z dwójką dzieci... Więc może musisz być po prostu cierpliwa.

\"Które sprawiają MI przyjemność\" - JA, MNIE - a może egoizm i zbytnie afiszowanie tej \"niezależności\" jest przeszkodą?

{ Chyba żaden rozsądny i zdrowo myślący facet nie będzie sie ładował w taki związek.} Taka np miłość, ma niewiele wspólnego z rozsądkiem.. :D🖐️

Gość Marcelinkaaa
Taka młoda i już po rozwodzie co było przyczyną???

Gość Marcelinkaaa
Mąż pił i znęcał sie nad Wami , przykre.Doczytałam Jedyna rada to nie szukać na siłę. Przede wszystkim na wstępie potencjalnemu partnerowi nie opowiadaj o swoim statusie społecznym tzn co masz i jaka jesteś ustawiona , to może ich onieśmielać albo polecą tylko na twoją kasę. Twój temat zaczął sie od przechwałek pewnie podobnie zaczynasz z facetami może tu jest problem. Uwierz że to może drażnić. Pozatym nie szukaj na siłę Będzie dobrze

{{{🖐️}}} ...dzieci kiedyś odejdą i zostaniesz sama...warto mieć kogoś bliskiego...pozdro...:)

Gość podnoszonko

Gość Faceci nie lubia
oschłych bab:D I zarozumiałych i fałszywych:D ot i cała prawda Ciekawe co o tobie rzekłby twój ex mąz. Ty mówisz, ze sie znecał psychicznie nad toba..jak mowił ci prawde np ze sgłupia i oschła? to jakie to znecanie sie. Sama prawda;)

Gość zainteresowany__
ja tez bym Cie chcial:) i nie jestem zonaty:D

Gość Faceci nie lubia
Jestem ladna, zadbana, studia, - tu wyłazi zarozumiałosc:O kocham sie bawic i robic rzeczy ktore sprawiaja mi przyjemnosc. - tumoze facet odebrac zes dziecinna I to chyba wazne w dzisiejszych czasach finansowo niezalezna, mam samochod, super domek blizniak, - a to masz dzieki kochankom facetom, co mieli finanse i wtyki:) nic nazdwyczajnego nie osiganełas. zwykle wykorzystywanie czyli jestes pusta...nie masz Nic:( i masz diagnoze.

Gość Faceci nie lubia
I to chyba wazne w dzisiejszych czasach finansowo niezalezna, mam samochod, super domek blizniak, - a jesli uwaszaz ze TO jest wazne w zyciu..to facet wralziwy i z sercem a wielu takich myka..Bo to nie jest wazne a zdrowie, serce - dobre uczciwie kochajce..

Gość upsssssssss
:)

Gość wesole zwierzatko
Czy wiesz jakie jest najsmutniejsze zwierzątko na świecie ? - Mężczyzna, a wiesz czemu? Bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydełek, jajka bez skorupek i worek bez pieniędzy dlatego 80% kobiet już nie wychodzi za maź, bo zrozumiało ze dla 60 gram kiełbasy nie warto brać całego wieprza do domu! :p

Gość a taka sobie...
Witajcie! Mam 19 lat i odkąd facet Mnie oszukał i zostawił nie potrafię odszukać normalnego faceta który by Mnie po prostu kochał i szanował! Do tej pory każdy z którym byłam po prostu odchodzili twierdząc iż nie ma czasu na związek i to po 6 miesiącach lub 3 latach bycia ze Mną! A przecież mimo mojego wieku jestem bardzo rozsądną dziewczyną i rodzinną kiedy byłam w związku starałam się i robiłam wszystko by było dobrze gotowałam nawet dla niego nie mówiąc już o innych obowiązkach domowych!Chciałabym żeby faceci odpowiedzeili Mi na pytanie jaka kobieta powinna być i co ma robić aby facet którego kocha był z niej zadowolony...Pozdrawiam

Gość a taka sobie...
Witajcie! Mam 19 lat i odkąd facet Mnie oszukał i zostawił nie potrafię odszukać normalnego faceta który by Mnie po prostu kochał i szanował! Do tej pory każdy z którym byłam po prostu odchodzili twierdząc iż nie ma czasu na związek i to po 6 miesiącach lub 3 latach bycia ze Mną! A przecież mimo mojego wieku jestem bardzo rozsądną dziewczyną i rodzinną kiedy byłam w związku starałam się i robiłam wszystko by było dobrze gotowałam nawet dla niego nie mówiąc już o innych obowiązkach domowych!Chciałabym żeby faceci odpowiedzeili Mi na pytanie jaka kobieta powinna być i co ma robić aby facet którego kocha był z niej zadowolony...Pozdrawiam

Gość w.w
Na początku zaczełaś się chwalić domkiem samochodzikiem itp., więc sądząc po tym mogę stwiedzić iż jestes próżna! Masz też wyskie miemanie o sobie napisalaś , że jestes ładna, studia itp.!!! Więc dziewczyno zastanów się!! Jak już uda Ci się znaleść kogoś to nie chwal sie od razu kasa , domkiem , samochodzikiem !! Tak jak tutaj to zrobiłaś !!!

Gość zachecajaca
a wiec kontrogloszenie: Jestem biedna 25 letnia studentka,nic nie mam, nie jestem super pieknoscia, nie szukam dobrej zabawy,nie musze sie rozmnazac,nie potrzebuje willi z basenem a moja praca w przyszlosci bedzie obciazajaca psychicznie harową za pol darmo- lekarka.dlaczego nikt mnie nie chce?

Gość Chopok
facetka z dzieckiem ? mam cudze dzieci bawić ?

Gość janek267
kolezanka mowi ze jestem przystojny i fajny ale w takim razie dlaczego nie mam dziewczyny;?(

Gość trtrrrtrt
a chciałabys miec jeszcze dzieci?