Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwodka bez szans

dlaczego nikt mnie nie chce?

Polecane posty

Gość janek267
kto by nie kcial pewnie zebym chcial nawet mi sie sni ze ma dzieci

Gość stary temat
ale odpowiem :) im mniejsze dzieci tym wieksze szanse dla wszystkich kkobiet faceci boja sie zwiazkow z kobietami ktore maja dzieci w np wieku 10-15 lat, takie pamietaja dobrze ojca i kazdemu nastepnemu adoratorowi potrafia dac dobrze w kosc :O chyba ze ich wlasny ojciec dal im sie we znaki

Gość MIlek 340
Witam to prawda że na tym świecie niektore osoby choć bardzą chcą to niemogą znaleść swej drugiej połówki lub stworzyć ponownego związku dlatego doskonale cię rozumiem to tak jak ja dla przykładu facet 28 lat,wysoki itd. niechce sie tu zbyt rozpisywać ale dbajacy o siebie , wierny i przeszczegajacy wszelkich zasad moralnych i co? ( fakt nie jestem wyznania rzymsko-katolickiego )i codziennie jakby wewnętrznie niszczy mnie samotność i tu niepisze wyłącznie o seksie bo dzis większość ludzi tylko o tym myśli tylko o potrzebie spedzania z kimś wspolnie czsu , pomocy komuś o partnerstwie i niemam nawet zadnych zobowiązań i jestem niezależny finansowo i staram się kogos poznać ale nigdy nic z tego niewychodzi no niewiem jestem jak zaklęty ,i jestem uprzejmy i grzeczny i pomocny i naprawde sie staram jak mogę , i coraz częściej jestem gdzieś np.w mieście czy na jakis festynie i patrze jak ida inni których znam i prowadza swoje eleganckie partnerki czy juz nawet z dziecmi , a mi się tylko łezka w oku kręci i co ztego że człowiek był i jeszc ze jest porzadny , a niektorych z nich znam jak to sie kiedyś prowadzili , a dlamnie nagrodą za to jest samotność która codziennie zbiera swoje żniwo i czuje jak mnie osłabia i nawet już pojawia sie brak motywacji czy to w pracy zawodowej czy wogole w tzw. dorabianiu się ,a nawet kto wie czy i mądrze niepowiedziała mi jedna osoba że jak by miała tak się męczyć to wolala by z soba skończyć...............

Gość dziewc zyna
boje sie okazac zaintersowanie boje sie zaufac boje sie zakochac boje sie odtracenia boje sie wysmiania a to wszystko przez mojego bylego