Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senska

SIEDZE I CIAGLE PLACZE OSZALEJE

Polecane posty

Gość senska

moj facet musi sie wyprowdzic za tydzien 500km ode mnie:( tak sie bardzo boje tak mi ciezko czuje,ze to nie przetrwa:( nie moge,nie moge spac ciagle mam dola, on obiecuje,ze sie nic nie zmieni ,ze za rok jak zarobi kase a ja skoncze studia to kupi tam dla nas mieszkanie,ale do mnie to jakos nie dociera:( tak bardzo go kocham zycie dla mnie stracilo sens

Gość ja tez siedze i rycze
zostawil mnie z dzieckiem po 4 latach twierdzac ze nie zapewni nam godncyh warunkow zycia bo za malo zarabia i lepiej abym zostala w domu rodzinnym a ja go tak bardzo kocham.nie spie nie jem biore tabletki uspokajajace wewnatrz czuje sie jak wrak czlowieka tak bardzo sie staralam ,zaufalam pokochalam nad zycie.....chyba za bardzo mu to wszystko okazalam .Na razie nie potrafie sobie wyobrazic dalszego zycia,czyje sie taka samotna ,zle mi .Czy bede jeszcze kiedys szczesliwa?

Gość leeee ale problem
moj jest dalej i to od dawna ;)

Gość kafeteriuszka564
nie martw sie, znam pary ktore dobrze radza sobie na odleglosc i to taka jak u Ciebie 500km, bedziecie sie widywac w weekendy, swieta. to tylko rok a nie czas nieokreslony :)

Gość odległość
widzisz Twój wyjedzie 500 km a ja jestem od swojego prawie 1200 ale mam nadzieje że wkrótce się spotkamy i będziemy razem. mam nadzieje ze ta odległość nas nie zniszczyła i nie zniszczy do tego czasu. trzym sie 🖐️

Gość Typowy SK
No to koleś sobie zaszaleje z innymi panienkami :-). Ty będziesz ryczeć a on w tym czasie szeptać czułe słówka innej :classic_cool:

Gość Ale dlaczego się
wyprowadza ? Jak się kochacie to przecież takie ważne sprawy życiowe podejmuje sie razem, nie uważasz ?

Gość przestańcie w końcu płakać
bo zalany serwer zwalnia i kafe kaputnie.

Gość to...
To sie połóż i płacz będzie wygodniej