Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrinkaaa

Zamiast okresu.... dziwne. Prosze pomózcie.

Polecane posty

Gość karrrinkaaa

Zawsze mialam regularne miesiączki... do marca.. W marcu cykl trwał 40 dni... i byl normalny okres. W tym miesiacu to juz 50 dzien cyklu.. okres nie pojawił się.. tydzien tmeu jedynie przez 3 dni występował brązowy śluz z ciągnącymi się strzepkami.. co to moze byc?

Gość U mnie to była ciąza

Gość Zapracowana lala
Albo jesteś w ciąży co oznacza że nie masz okresu tylko krwawienia albo stres robi swoje

Gość karrrinkaaa
Rzeczywiscie, beta hcg napoczatku byla podwyzszona.. przed okresem w marcu.. natomiast po okresie robilam badanie hcg dwa razy i było ponizej 1..

Gość Zapracowana lala
To może zrób teraz jeszcze raz i będzie jasne,albo idź do ginekologa

Gość karrrinkaaa
Pierwsza bete robilam 11 dniu po wspolzyciu byla pozytywna. Nastepnie okres. W 16 dniu beta ponizej 1. W 37 dniu ponizej 1. A zamiast okresu ten sluuz eh..

Gość Zapracowana lala
No nie wiem ale raczej to objawy ciąży też śluz zamiast okresu,a zawsze miałaś regularny i normalny ?? A ile masz lat?

Gość a nie odchudzasz sie
przyapdkiem? ile masz lat? dotad okresy byly "normalne", moze tez to swiadczyc o zaburzeniach z tarczyca najlepiej zrobic bete teraz a jak okres dalej sie nie pojawi lub pojawi sie taki "dziwny" isc do ginekologa bo takie cos moze wskazywac na dosc znaczne zaburzenia hormonalne albo ciaze lecz raczej u Ciebie stawiam na hormony, odchudzanie, stres

Gość karrrinkaaa
18 lat. Nie odchudzam się. W tym miesiacu jednak mialam 2 razy grype żołądkową. Ale to nie rozumiem, badanie beta hcg nie jest pewne ?!

Gość a nie odchudzasz sie
w tym wieku wobec tego zdarzaja sie takie historie jak u Ciebie zalecalabym wizyte u gina wobec tego i badanie na poziom hormonow rowniez tarczycy beta jest pewna, ale tak "na wszelki wypade" zrob przed wizyta u gina

Badanie bata jest pewnym badaniem...ale.. Jeśli dochodzi do implantacji zapłodnionej komórki jajowej, a odbywa się to między 6 a 8 dniem po owulacji, to 48 godzin później we krwi pojawia się wykrywalne stężenie HCG (> 1 mIU/ml). Ale ponieważ wiele zarodków jest wadliwych genetycznie (niektórzy uważają, że nawet 50 % z nich) i często dochodzi, do „mikroporonień” to dopiero wynik > 5 mIU/ml (dla niektórych > 25 mIU/ml) oznacza ciążę.

Gość karrrinkaaa
Moje ostatnie badanie z krwi bylo ponizej 1..

Gość goskaaa243
kochane dziewczyny prosze pomuzcie, spoznia mi sie okres 14 dni, niewiem co jest grane ale ostatnio tzn nie tak ostatnio 8 kwietnia zdawalam prawko no i stres ktory przezylam nie do opisania ...moze to mi sie przyczynilo to przesuniecia miesiaczki? zrobilam 5 testow w ciazy nie jestem a do gina nie moge isc bo przebywam za granica pomozcieeeeeeeeeee

Gość goskaaa243

Gość fdffdd
napewno wszytsko jest ok. mi sie kiedys okres opoznil 15 dni.czekalam wtedy na pieniadze od brata z zagranicy. uwierz stres robi swoje ...

Gość karrinkaa
Eh moglas zalozyc osobny temat;/ a nei zaslaniac mojego.

Gość karrinkaa
podnosze..

cześć zacznę od tego że pół roku temu odstawiłam mykrogynon i przez 4 miechy okres miałam regularny co 28 dni i trwał 7 dni. przedostatni okras miałam 25 dni po poprzednim i był krótszy bo trwał 4 dni i był mniej obfity. teraz powinnam mieć okres 3 dzień a zamiast niego miałam pierw niewielkie plamienie tylko jeden dzień a teraz mam śluz koloru żółtawego. robiłam test dwa dni temu i wyszedł negatywny. i nie wiem czy zrobiłam go za wcześnie czy coś tak mi dolega. dodam że bardzo się staramy o dzidziusia i że boli mnie brzuch w dole albo kłóję w jajniki i bolą mnie piersi chyba troszkę urosły.