Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helena000

antyperspirant dove-który z nich bedzie najlepszy?moze pro age?

Polecane posty

jak myslicie?czy fresh touch w sztyfcie?czy klasyczny w sztyfcie?

Gość ja mialam pro age w sprayu
i bardzo go chwale, trzeba tylkopamietac aby mocno go wstrzasnac przed uzyciem:)

a on dziala gdy sie ktos mocniej poci czy nie?bo wlasciwie ta seria jest niby dla starszych i tak pomyslalam ze starsze osoby mocniej sie poca i pomaga....

ten dove fresh touch slicznie pachnie,kupilabym od razu jesli wiedzialabym ze pomoze jak sie ktos mocniej poci

chcialam kupic ten dove fresh touch,taki z niebieska nakretka ale troszke zglupialam w drogerii bo nie moglam go nigdzie znalezc,byl dove go fresh,z jasno zielona nakretka(sztyft) i ma to samo narysowane na opakowaniu co tamten,ogorka i herbate zielona wiec to chyba jest ten sam? kupilam go,jest swiezy zapach,a co do dzialania to....hmmmm,od jakiegos czasu jem szalwie w tabletkach,po posmarowaniu sie rano wytrzymal po pachami do poludnia wiec nie jest zle,plam nie bylo,a jak sie juz pojawily to male,nie bylo nieprzyjemnego zapachu,tylko taki swiezy,lepiej niz po rexonie ktora ostatnio kupilam,sensitive w sztyfcie,ktora gdy sie pocilam miala tak intesnywny zapach az nie do wytrzymania......w sumie zastanawialam sie nad tym co kupilam a dove original ale skusilam sie na go fresh bo byl tanszy....

Gość blackcat
ja od dłuższego czasu jestem wierna Invisible Dry (nie zostawia śladów na ubraniach). Ładnie, delikatnie pachnie i jest naprawde dobry.