Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a456

Panowie SKORPIONY

Polecane posty

Hej, Wy się normalnie kłócicie. I po co? Dla mnie ...xyzed... jesteś typowym skorpionem jak mój mąż: egoistyczny, wpatrzony w siebie, pewny siebie (to chyba cały czas egoistyczny), nieprzyjemny, uparty i nie słuchasz kobiet, a powinieneś. Masz dziewczynę bliźniaka, ja też jestem bliźniakiem i zapytaj się swojej wybranki, czy przypadkiem nie ma Cię dosyć jak ja swojego męża. Oczywiście możesz być całkiem inny niż mój wybranek, bo znak zodiaku swoją drogą, a osobowość swoją drogą. Znam innych skorpionów i wiem, że każdy jest inny.... I faktem jest, że mężczyźni bardziej \"kochają\" jak się nimi mniej interesujemy. Najgorsze jest to, że jak już przestajemy kochać (bo miłość przemija jak jest źle dobrany związek), to wtedy faceci stają na głowie, aby partnerka nie odeszła... Żenada

do ...xyzed... zastanawiam się, czy potrafisz rozmawiać ze swoją wybranką. bo rozmowa z inna kobietą nie jest sztuką, ale czy znajdujesz wspólny język ze swoją bliźniaczką? ja mam dosyć męża, bo my nie potrafimy jednak rozmawiać i to mi zaczyna bardzo przeszkadzać

to mamy podobnie bo ja z żoną też się nie dogaduję jako typowy egoista zapatrzony w siebie, nie liczący się ze zdaniem innych ,a zwłaszcza żony,która jest osobą bez skazy :D:D:D:D:D natomiast bliźniaczek rozmawia ze mną o wszystkim,twierdzi,że zawsze jestem pomocny,a co najważniejsze uważa,że potrafię słuchać i rozmawiać. Wiem ,zaraz powiesz ,że jako zapatrzony w siebie egoista zmyślam sam siebie chwaląc. Dla mnie jesteś osobą,która każdego uzna za egoistę ,jeśli ten ktoś nie będzie chciał chodzić na założonym przez ciebie o określonej długości sznurku i w dodatku będzię śmiał mieć inne zdanie.Możecie sobie z panią ż podać ręce.

Hej,ale Ty od razu naskakujesz na druga osobę. Ja nikomu nie zakładam żadnego sznurka, każdy jest wolną osobą!!! Wysyłasz pochopne wnioski. I dlaczego miałabym uważać, że zmyślasz. Oprócz tego że tytułujesz się ...xyzed... nikt o Tobie nic nie wie, oprócz tego że jesteś kłótliwą osobą i ZDRADZASZ ŻONĘ (chciałbyś żeby ona Cię zdradzała?) I gratuluje dziewczynie, która jest z Tobą. I współczuję żonie...

Gość pomocna dloń
'xyzed' ->wiem, kim jesteś, masz charakterystyczny sposób pisma i niektóre zwroty w zdaniach zdradzily Twoją osobę. Pamiętliwy, 'wredny skorpion':P. Pozdrawiam Z......! i Dzień Nepodległości:P:)

nie naskakuję :P tylko jest to moja subiektywna ocena twojej osoby tak jak i ty oceniłaś mnie także subiektywnie.Tylko założyłem ,że należysz do takiej grupy osób z czym oczywiście zgadzać się nie musisz i widzę,że tak właśnie jest :D Może i mnie pani ż nie zdradza (co mnie w tej chwili mało mnie obchodzi) ale doprowadziła do tego,że się wypaliłem i nie mam zamiaru się więcej angażować ani nadskakiwać. pomocna dłoń -> no to gratuluję spostrzegawczości i już się boję żebyś się nie stała karzącą dłonią sprawiedliwości :D:D:D:D:D:D

Gość pomocna dloń
Nie bój żaby -> jestes tu potrzebny i udzielasz cennych rad wszytkim tym potrzebujacym kafeteriuszkom. Dobrze, ze się nie zmieniasz i humor Cię nie opuszcza. Pozdrów kiedyś ode mnie te 'zmije' w zoo:P:P:D

Żaby to ja bym napewno nie pocałował z obawy przed zamianą w Kermita :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ,a żmij staram się unikać bo ja strachliwy chłopczyk jestem i pokąszeń unikać wolę :D:D:D:D:D:D

Coś już pisałem ale uznając racje niektórych więcej pisał nie będę więc niech ci wystarczy to co napisałem :D po co kobitę ma język boleć ? :D:D:D:D:D:D:D:D:D :classic_cool:

Ok, nie wnikam. Nawet nie chcę, może kiedyś wrócę tych parę stronek i sprawdzę, co naskrobałeś na temat swojej żony. A jeżeli jej już nie chcesz, to po co z nią jesteś? Lubisz taki układ jaki jest? A tak a'propo mowa była chyba o wrednawych skorpionach :-) ;-)

no właśnie :D:D:D nie chcę żeby mi ponownie zarzucono gwiazdorstwo :D:D:D:D:D jam tylko biedny sfrustrowany facecik nie znający wszystkich odpowiedzi na wszystkie możliwe pytania :D:classic_cool:

Gość PYTANIE DO XYZED
zyczenia byly szczere ale Ty tego nie zrozumiesz bo jestes skorpionem - ja nie mam nienawisci do ludzi tylko z tego powodu bo powiedzieli cos co nie bylo po mojej mysli.. a fanatyzmem bym tego nie nazwala - to sa podstawowe zasady w chrzescijanstwie - ze jak sie łaczy z taka osoba to pozniej komuni nie mozna przyjmowac i nie jestem fanatyczka - tu nie ma nic do rzeczy ale czuje ze nienawidzisz mnie wlasnie za to ze kiedys osoba o podobnych wartosciach bardzo Cie skrzywdziła - nie dziwie sie - trauma zostaje -ALE JA TA OSOBA NIE BYLAM I NIE JESTEM A i powiem Ci wiecej ze nieraz czytałam Twoje posty na kafe i nawet pewna sympatia Cie darzyłam i darze. Jako skorpion i jako mężczyzna własnie nigdy nie zrozumiesz jak na prawde potrafi kochać kobiece serce i na prawde przykro mi że ktoś Cie tak mocno zranił, że teraz maż już na pewne rzeczy a raczej ludzi "uczulenie" 🌼 - dla Ciebie ze szczerym dowodem sympatii mimo wszystko - bo potrafie zrozumieć :) to jest tak jak ze zranionym zwierzeciem - nigdy juz nie zaufa ..

Gość agla

Gość antyskorpion
Skorpiony to najfredniejsze stwory, przestrzegam przed nimi. Nie ma przed nimi ucieczki. Są bezwzględni w obronie swego ego. Nic ich nie obchodzi poza ich własnymi dążeniami, marzeniami i przyjemnościami.

Gość tiramisu***
Być może to zbieg okoliczności - jestem w związku z drugim skorpionem ( w ogóle, w życiu) i......jest cudowny i fascynujący!!! Nigdy nie jest nijaki- przyciąga i odpycha, rozpala i gasi! To dopiero jest mieszanka wybuchowa, i mnie to odpowiada! Nie lubię banalnych facetów1 xyzed -- jestem Twoją kafeteryjną fanką - mistrz riposty, intelekt jak brzytwa ! - po prostu RASOWY SUPER SKORPION! Tak trzymaj:)

Gość imiss
ja waga (lecz nie typowo-stereotypowa) On skorpion (typowy?) jedno zdanie: Kiedy patrzę na Niego myślę nie ma lekko,nie ma lekko,bo w tym temacie,nigdy,nigdy nie ma lekko:-)

Gość up.....

Gość up...

up...:D kurcze ja naprawdę mam fanki :D

Gość up...
tematem sa SKORPIONY a nie personalnie Ty :P ale jesteś zadufany:P czy każdy skorpion taki jak Ty ? ;) :D

pewnie,że każdy bo ma do tego podstawy :P :P :P :D:D:D a do tego jesteśmy bardzo skromni i uczynni :) :P

Gość up...
Tak skromnością w szczególności możesz powalić na kolana :P :D

no tego to bym nie zrobił mając na uwadze stan twoich łękotek :P :D

Gość ten temat o skorpionach
jest zdecydowanie nowszy niz ten co go ktos przed chwila odswiezyl z 2006 roku :P