Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a456

Panowie SKORPIONY

Polecane posty

Gość ziemjak
Dziewczyny czy wy nie przesadzacie? ;) Jestem skorpionem, ale czy ten horoskop w ogole ma cos wspolnego z rzeczywistoscia? Wiadomo, ze niektorzy do niego beda pasowac, a inni zupelnie.

a jak sie ma -> kiedy można olać to olewam ale nie zawsze olewać się powinno i to już kwestia szacunku do samego siebie.Poza tym fakt,nie warto gównem sobie rąk mazać :D:D:D:D:D:D :classic_cool: zapach pomarańczy... -> 16 i jak najbardziej osiągalna :D i jeszcze Ci powiem,że u skorpiona zdrada to ostateczność ,która może być formą cichej zemsty :D :classic_cool: ziemjak -> słusznie prawisz ale zauważ,że to raczej zabawa :D na tym topiku i konfrontacja horoskopu z indywidualną rzeczywistością i nie ma się czym ekscytować,a tym bardziej denerwować :D To takie pół żartem,pół serio :)

Gość zapach pomarańczy...
'ziemjak' - po to jest ten topik i nikt tu nie przesadza tylko zgłebia osobowość panów Skorpionów:P. Znaki zodiaku w pewien sposób kształtują temperament człowieka. One są na niebie i nie zmienisz tego stanu rzeczy:P

Gość zapach pomarańczy...
'xyzed':) dziękuję za wyczerpującą odpowiedź:D

Gość a jak sie ma
no to OK - jak czasami potraficie Olac ;) juz myslalam ze takie z was okropnie msciwe bestie że jak sie tylko lekko tego ogonka dotknie to niszczycie jadem na śmierć :P ;)

Gość a jak sie ma
a tak co do kobiety xyz- co sprawiło że to właśnie ONA - tyle lat? :)

Ha zlekceważenie niektórych bardziej boli niż zemsta,której się spodziewają :D:D:D:D:D

Gość a jak sie ma
hah haha :D co za skromność :P miałam na myśli jaka cecha charakteru takie wrazenie na Tobie wywarła że właśnie chciałes byc tym KIMś :P :D

normalność i brak głupiej babskiej dumy wtedy ,gdy nie jest potrzebna :D

Gość a jak sie ma
z Twojego Krótkiego poprzedniego postu mogę wywnioskować tyle że skoro Ty tak sprawiłeś:P to znaczy że musiałeś się trochę pomęczyć aby faktycznie Twoja była :P ????;)

Gość a jak sie ma
i co dokładnie masz na myśli pisząc "babska duma" ? -kobieta musi sie szanować, ale duma???? :)

no trochę się pomęczyłem ale bardzo przyjemne to męczenie było ;) :D babską dumę każdy zdefiniuje inaczej,a mnie się tego robić w tej chwili po prostu nie chce :classic_cool:

Gość a jak sie ma
no tak myslalam - nie lubicie łatwych zdobyczy :P co do dumy - szkoda że ci sie nie chce - może coś niecoś skrobniesz jednak zeby mniej wiecej wiadomo bylo co miales na mysli piszac o babskiej dumie ;)

Gość a jak sie ma
szkoda - to czekam na napływ weny twórczej na inny raz- "o babskiej dumie " :P

Gość PYTANIE DO XYZED
czy poznales kiedys kobiete, ktora cię zraniła (załóżmy nie umyślnie) , ze chciałeś się na niej zemścić i zrobiłeś to?

Ja się nie zemściłem ale zrobiło to za mnie życie i to bardzo skutecznie,że ja bym tego lepiej nie zrobił :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D kiedyś kobiety mnie raniły,a teraz na mnie lecą :D:D:D:D dziwna ironia losu :D:D:D:D :classic_cool: i nie powiem żeby mi to nie pasowało :) :classic_cool:

Gość PYTANIE DO XYZED
hahah :D to ja mam do tej pory pecha na facetów - któego nie poznam zawsze mnie zrani - bo jestem zbyt uczuciowa i bezposrednia - latwo mnie przejrzec - mam nadzieje ze tez zycie cos za mnie zrobi :P bo aktualnie tez mam zlamane serducho było pieknie i sie nagle skonczyło bez tlumaczenia

Gość PYTANIE DO XYZED
powiem tak z kazda kolejna znajomoscia moje serducho robi sie coraz bardziej lodowate - robie sie nie ufna - nie wierze juz mezczyznom - to nie dobrze ale w ten sposob juz nikt mnie nie skrzywdzi przez to ze potrafie zaufac i pokochac. Ostatnio nawet doszlam do wniosku ze WOLNI mezczyzni wola wlasnie takie zolzy ktore nimi pomiataja :( ci co sa juz po rozwodach doceniaja takie jak ja - ale co z tego jak ja nie chce kogos kto byl juz zonaty:(

Twój wybór więc Twoje męki. Twoja wina w tym ,że dyskryminujesz tych ,którzy są Tobie podobni bo im się nie udało,uważasz się za lepszą od nich i dlatego od życia dostajesz po doopie. Może zweryfikuj swoje poglądy i w pierwszej kolejności przestań się wywyższać poprzez uważanie się z lepszą od tych,którzy się rozwiedli.

Gość PYTANIE DO XYZED
co Ty wogole piszesz NIE WYWYZSZAM SIE I NIE UWAZAM SIE ZA LEPSZA OD INNYCH!!!!!!!!!!! ja jestem osoba wierzaca i glownie z tego powodu nie moge byc z kims kto juz raz przed Bogiem przysiegal nie uwazam sie za wyzsza a po twoim osadzie od razu widac - ze trafilam w czuly punkt przykro mi ze tobie sie nie ulozylo ale jako wolna kobieta i wierzaca moge przeciez chciec byc z kims wolnym a tu tylko podkreslilam ze dziwne ale WSZYSCY faceci po rozwodzie doceniaja normalnosc i serce u kobiety -uczuciowośc natomiast przed slubem inaczej sie patrzy - kobieta musi byc seks bomba dbajaca i patrzaca tylko na swoj czubek nosa poczytaj i popatrz ile tu topikow o tenmatyce - ze jak kobieta pokazala swoje uczucie to on juz ja mial w nosie jak ktos kocha to tak sie nie zachowuje NIGDY SIE NIE WYWYSZALAM ZAWSZE WSZYSKICH TRAKTOWALAM Z SZACUNIKEM I ZAUFANIEM I TO JEST TEN POWOD DLA KTOREGO DOSTEJE PO DUPIE

Gość PYTANIE DO XYZED
i nigdy nikogo nie dyskryminowalam - poza tym że nie z racji przekonan religijnych nie mogla bym byc z facetem ktory mial slub koscielny tylko cywilny by mi nie przeszkadzal ale latwo ci przyszlo mnie zasufladkowac :(

Gość PYTANIE DO XYZED
i jeszcze jedno - ZAWSZE ubolewam i ubolewalam - gdy rozpada sie czyjaś rodzina czyjś zwiazek czy to zwiazek z dziecmi czy bez - to jest tragedia dla wszystkich i to jest przykre - rzaden powod do dumy, wywyzszania sie czy radosci - po prostu dramat dla przynajmniej 2 osob. i nie jeden raz sie poplakalam ze z facetem na ktorym i mi zalezalo nie moge byc bo musiala bym zrezygnowac z kosciola - to jest jak stanie miedzy mlotem a kowadlem - miedzy swoim szczesciem a sumieniem i przekonaniami - WIESZ JAKI TO TRUDNY WYBOR gdy serce mowi cos innego a rozum co innego?? wiem MOCHER jestem - trudno

Oddczytałaś moje słowa jak odczytałaś,widocznie nieumiejętnie się wyraziłem ale po tym co przeczytałem utwirdziłem się w tym ,że SIĘ WYWYŻSZASZ :O Obawiam się ,że należysz do tego typu kobiet,które obnoszą się ze swoją wielką wiarą,czystością,przysięganiem,a po upolowaniu faceta pokazujecie pazurki dalej bazując na wierze.Wiara dla takich jest parawanikiem ich własnego egoizmu:O i wytłumaczeniem dla wszystkich działań,które oczywiście mają przynosić korzyści tylko wam :O

Gość PYTANIE DO XYZED
nigdy nikogo nie upolowalam a z wiara sie nie obnosilam i nie obnosze - tylko odpowiedzialam na Twoje pytanie ze zekomo twoim zdaniem uwazam ludzi po rozwodzie za gorszych - to co o wierze napisalam bylo do tego

Poza tym jeśli bardziej kochasz kościół to poświęć się tylko Bogu, on napewno nigdy nie będzie rozwodnikiem :O

Gość PYTANIE DO XYZED
osoba nie wierzaca jak Ty nigdy tego nie zrozumie. a ciekawe dlaczego ciebie raniły - tez sie wywyzszales??? czy byles za dobry, za uczuciowy??: a nie mozna byc wierzacym i miec meza??? nie znasz takich malzenstw??? musze isc do zakonu od razu??? - do tego tez trzeba miec powolanie

Gość PYTANIE DO XYZED
"Poza tym jeśli bardziej kochasz kościół to poświęć się tylko Bogu, on napewno nigdy nie będzie rozwodnikiem " KOMPLEKS - i za to mi sie dostało :( zycze Ci wszystkiego dobrego w zyciu

A ja bardzo dobrze wiem,że twoje życzenia są fałszywe :O i powiem ci,że na osobie tobie podobnej najbardziej się sparzyłem :O Powiem też jeszcze jedno do tych,którzy będą dokonywali wyboru partnerki żeby dali sobie spokój z takimi dla których kościół jest ważniejszy bo fanatyzm niszczy i nigdy budował nie będzie tym bardziej rodziny. Fanatyk to konformista w najgorszym wydaniu:O I tu proponuję zakończyć rozmowę.