Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pleasssse...

jak przesunac okres przy tabl.anty

Polecane posty

Gość pleasssse...

prosze... wytlumaczcie mi jak krowie na rowie... jak to zrobic... z 2 tyg. mam tygodniowy urlop nad morzem i akurat wypada okres :o czy po tym opakow. ktore teraz biore mam brac nastepne bez przerwy?? i cale czy tylko jeden tydzien?? a pozniej przerwa i kolejne opakow. czy to samo dokonczyc??

A może dokładniej:skończ to co masz i zacznij następne opakowanie , bez żadnej przerwy ,wtedy ten jeden okres Ci "wypadnie" , ale podobno nie można tego robić za często.

Gość pleasssse...
aaa.. czyli bez przerwy cale opakowanie kolejne tak?? ja pierwszy raz chce cos takiego zrobic bo wiem, ze to nie za bardzo zdrowe dzieki :)

Gość martyna_sch
witam ja też przesuwałam okres tabletkami,bo nie chciałam mieć okresu na ślubie i w podróży poślubnej ;) po prostu jak skończyły mi się jedne tabletki to nie robiłam żadnej przerwy tylko na drugi dzień wzięłam tabletkę z nowego opakowania ,przerwę zrobiłam dopiero po tych 2 opakowaniach i wtedy dostałam okres. Wszystko było ok, zresztą konsultowałam się w tej sprawie z lekarzem i też nie miał przeciwwskazań

Gość denazzzz
przerwe zrobisz dopiero wtedy jak zechcesz miec okres :)

Gość drenazzzz
to wcale nie jest takie niezdrowe czytałam artykół na ten temat i kobiety na swiecie biora tabletki bez przerwy kilka lat i nie ma zadnych skutków ubocznych :P dla lepszego samopoczucia mozna zrobic przerwe \"okresowa\" raz na dwa lata napisałam dla lepszego samopoczucia poniewaz niektore kobiety mysla ze jak nie maja okresu toim tam wszystko w brzuchu zalega hehehehe do autorki nie musisz brac całego kolejnego poakowania wez tyle tabletek ile chcesz miec dni bez okresu a pozniej zrob przerwe to moze byc kazda ilosc czyli 3,7,15... i przerwe robisz normalnie :)

Gość Nowa1111111
a czy w tym czasie moze wystapic jakies plamienie??? mam pytanie do Martyna_sch : ja tez biore niedlugo slub i tez mi wypada okres w tym czasie.Jak to bylo u ciebie podczas slubu?nie zapomnialas zazyc tabletki w tym dniu?ja zwykle biore wieczorem,a wtedy napewno zapomne wiec pewnie musze zmienic pore przyjmowania

Gość drenazzzzz
artykuł kurde mac :P

Gość drenazzzz
ja nigdy nie miałam plamienia ale wiadomo roznie bywa ale mysle ze zadnego nie bedzie :)

Gość martyna_sch
nie zapomniałam;)zresztą dałam tabletki mojej siostrze do torebki, która była starościną. też się bałam ze zapomnę i siostra zrobiła przypomnienie w telefonie;)pierwszy raz robiłam takie przesunięcie i dlatego też się bałam że zapomnę w takim dniu...ale wszystko się udało!

Gość Nowa1111111
ja chyba tez tak zrobie i poprosze kogos o pomoc

Gość martyna_sch
ja tak zrobiłam jednorazowo i nie żałuję,nic się nie stało,nie wyobrażałam sobie żeby mieć okres na ślubie i w podróży zwłaszcza ze byliśmy w Grecji.nic się nie bój,będzie dobrze

Gość Nowa1111111
my tez mamy podroz tyle ze do egiptu ale za 2 dni po slubie wiec tez by nie bylo ciekawie..

Gość martyna_sch
my też jechaliśmy 2 dni po ślubie;) a okres miałam dostać dzień po ślubie, więc wolałam nie ryzykować;)

Gość Nowa1111111
To mamy podobna sytuacje tylko ze ja mam dostac w dzien samego slubu :(