Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie zrozpaczonej

psychologia.przeniesienie z wieczorowych na dzienne uj

Polecane posty

chciałam isc na psychologię, ale zawaliłam mature, stras itd..no i nie mam szans zeby się dostac na wymarzone studia:( myślalam, ze moze ewentualnie poszłabym na zaoczne a potem przeniosła się na dzienne. dzwoniłam na uj i powioedziano mi ze ewentualnie jesli dyrekcja się zgodzi, moglabym przejsć z zaocznych na dzienne po 1 roku przystępując jeszcze raz do rekrutaji (musiałabym znow zdac mature) i potem zacząc juz na dziennychh od 2 roku. czy ktos juz był w takiej sytuacji..? komuś się udało? w dodatku zdawałam polski podstawowy, nie mam szans sie dostac na dzienne:(

Gość maturencja.
a bardzo zawaliłaś polski i angielski ? jak tylko jeden przedmiot to jeszcze w sierpniu możesz poprawiać ewentualnie ja nie byłam w takiej sytuacji bo tez mature w tym roku zdaje a jestes pewna, że po roku studiowania na zaocznych chcesz jeszcze raz mature pisac... ?

ja juz pisałam mature w zeszłym roku. polki podstawowy, ang rozszerzony i matme którą słabo zdałam. w tym roku poprawiałam angielski rozsz. bo miałam z niego tylko 58% i piszę biologie za kilka dni. nie wiem czy ten angielski poprawiłam na lepiej. wiec mozliwe, ze będę w sytuacji: polski podst 70%, ang rozsz 58 lub więcej, biologia- postaram się napisac jak najlepiej ale z takimi wynikami i tak się nie dostanę..a nie chce skonczyć na wieczorowych..

Gość maturencja.
aaa w tamtym roku , sorry źle zrozumiałam :) wiesz ja nie wiem jak to jest na UJ bo nawet nie zamierzam sie tam wybierac bo szans na pewno nie mam.. he no ale nie o tym w sumie rozumiem, ze nie chcesz wieczorych skonczyc ale masz swiadomosc ze wybralas jeden z bardziej obleganych kierunkow na Uniwersytecie Jagielońskim ? :) to nie jest byle co Wiem, że takie głupie namawianie ale może na AP spróbuj? Nie wiem jak sie uczylas normalnie ale jesli matura odzwierciedlila wtedy twoj poziom wiedzy to poza dostaniem sie na UJ jest jeszcze kwestia utrzymania sie tam...

Gość mazooor
Hej! Wszystkie studentki i studentów zapraszam do konkursu organizowane przez markę Lech! Świetna zabawa i extra nagrody do zgarnięcia! www.lech.pl lub www.lech.pl/juwenalia/