Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bercia

Oto przepis na gwarantowany orgazm łechtaczkowy!!!

Polecane posty

hej mam 25 lat i dopiero pół roku temu przeżyłam swój pierwszy orgazm w życiu :)) Miałam wielu facetów w łóżku ale żadnemu nie udało sie mnie doprowadzić, mimo że bardzo się starali -naprawdę. To chyba zależy od budowy anatomicznej kobiety i predyspozycji, jedne mogą dostać bez problemu inne muszą się tego nauczyć. A więc daje przepis na orgazm dla dziewczyn które go nigdy nie miały, jestem przekonana że każda da rade dostać. Na początek dobrze jest się troszkę podniecić: filmikiem, grzesznymi myślami, gorąca rozmową na gg-jak kto woli. Najlepiej jak malutka zrobi sie mokra. Podsówam do góry wzgórek łonowy, tak żeby łechtaczka się wysuneła i zwilżonym palcem delikatnie głaszczę się po łechtaczce. Na początku czasami nic nie odczówam ale trzeba być wytrwałą po chwili ona robi się coraz większa i coraz większe jest podniecenie. Ważne jest żeby okolice były wilgotne (mozna zwilzyć śliną albo pożyczyć sobie wydzielinki z cipki) z czasem palec lub dwa palce muszą szybciej pracować, nie dociskam bardzo mocno tylko przesówam lekko i szybko po łechtaczce, czasami zmieniam kierunki (lewo-prawo, góra -dół, lub pod skosem). im łechtaczka robi sie większa tym lepiej mozna nią operować ;) no i robie sobie tak coraz intensywniej aż wkońcu dochodzę. zajmuje mi wszystko to 15 minut:)

Gość e tam to zbyt skomplikowane
mój sposób lepszy: chłop mnie dopada od tyłu, wtyka i po minucie mam mega-orgazm. Wszystko trwa 3 minuty góra :D

Powiedzmy, troche większa niż zazwyczaj, jak sobie zrobisz kometko to bedziesz wiedziała ;) pozdro

Gość facet z bagien
mysle, ze wielkosc wezowego ogorka jest calkiem prawidlowa ;) :P :classic_cool:

Gość Łechtanie jest przyjemne
jakos tu nie widze pióra kobiety - sami faceci, łącznie z tą niby wypowiedzia kobiety

Gość 567gffgc
e tam, kazda woli inaczej ja wolę mocno docisnąć i "trząść" palcami, a takie tam delikatne smyranie po bokach doprowadziłoby mnie jedynie... do senności