Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia17011

kiedy test ciążowy???????prosze o rade

Polecane posty

Gość asia17011

mam pytanie kiedy najlepiej robi sie test ciazowy??czy 12 czy 14 dni po stosunku??

Gość najlepiej w dniu
spodziewanej miesiaczki.

Gość play za bardzo sie stresujesz
nie jestes w ciazy

play play twoje statystyki 11 topików zaśmieconych autorko zależy od czułości są takie które możesz wykonać przed miesiączką ale musisz wiedzieć jaką czułości masz test. Co do zasady jednak wykonujemy je około 3 dnia po dniu spodziewanej miesiączki

Gość odpowiem............
Czy ta kretynka co ciągle zakłada ten sam temat nie może w końcu dać sobie spokój ??????? Ja nie wierze że można być aż tak pustym ???? Niech w końcu redakcja kafeterii z nią coś zrobi!!! Bo już się chce żygać jak w kółko to samo się czyta a ona i tak nic nie rozumie. Pewnie zrobi jeszcze ze 1000000000000000000000 testów, a to i tak nic nie da. Chyba dopiero za 7 m-cy jak się zorientuje że nic nie urodziła to uwierzy że w ciąży nie była !!!!!!

Gość jennnyyyy
play daj sobie spokoj ilez mozna zakladac tych topicow! codziennie czytam ten sam topic..jesli juz tak bardzo boisz sie ciazy idz do labolatorium zrob test z krwi- bedziesz miala 100% potwierdzenie :O

Gość odpowiem............
Podejrzewam, że nawet jak ginekolog jej powie że nie jest w ciąży to i tak będzie przekonana że jest. Jest tak pustą kretynką że aż żal mi jej.