Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

berbusia

MUSZE ZWYMIOTOWAC

Polecane posty

wiem, glupi topic, ale dzis naprawde musze, nie wiem jak... palec w gardlo nie dziala na mnie

bo moi rodzice zachowuja sie jak male dzieci i wciskaja mi jedzenie na sile, pomimo ze mam 20 lat, nie chce roic kolejnej awantury, a jak zwymiotuje to bede miala spokoj

Chcesz wpasc w bulimie? Wez pogadaj z nimi !nie probouj rzygac poczytaj sobie jakie bulimia ma skutki.....

no co Ty, nie chce wpasc w bulimie... ch ce im w ten sposob raz albo 2 pokazac ze nie maja racji... wiem jak wyglada bulimia i daleko mi od tego

To jak ci kaza jesc za duzo to po prostu im powiedz jasno ze NIE DASZ RADY WIECEJ ZJESC!!!! Albo jedzac przy nich jesli beda ci wciskac na "chama " zrob akcje ze ci nie dobrze ,idz do lazienki i udawaj ze rzygasz.....Moze sie opamietaja...W sumie to nie rozumiem ich naprawde jak moga cie zmuszac do jedzenia?A moze jestes za chuda i dlatego ? moze sie martwia

nie jestem za chuda, przy wzroscie 170 cm waze 60 kg, wiec do chudej mi chyba brakuje :) oni uwazaja ze jak np nie bede jadla miesa to bede chorowala, ze jak raz nie zjem obiadu to wpadne w anemie albo anoreksje itd ;/

To jestes w sam raz zalezy tez od budowy.A rozmowa nic nie daje? Ja bym nie polecala tego rzygania....Przeciez tak nie mozna za kazdym razem bedziesz w lazience ladowac? :-( :-0 A musisz przy nich jesc?nasciemniaj ze jadlas juz wczesniej