Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PinK_BunnY

MAM 20 LAT I JESTEM DZIEWICA !

Polecane posty

i jestem z tego powodu dumna ! znam swoja wartosc- wiele facetow moze sobie pomarzyc tylko o tym ze mnie beda mieli. Wiem ze jestem bardzo atrakcyjna osoba i wielu facetom sie podobam ale to nie powod zeby zaraz isc z pierwszym lepszym do lozka. Czekam na tego jedynego z ktorym bede w zwiazku (min pol roku) i bede naprawde tego chciala. Bedzie prawidziwym szczesciazem :classic_cool:

Gość nie dziewica juz na szczescie
buahahaha załosne:/ nie wiesz co tracisz

Gość babki
no fakt nie wiesz co tracisz ale ja podziwiam cie.

nie , ja nie czekam na ksiecia z bajki :P czekam po prostu na chlopaka z ktorym bedde pewna ze chce to zrobic ! mnie ogolnie faceci sie boja , niewiem czy odstrasza ich moja uroda (nie jestem jakas zapatrzona w siebie kretynka mowie obiektywnie) i boja sie podejsc . Macie racje moze i duzo trace ale z drugiej strony nie skonczylam jeszcze 20 lat i bede miala na to czas :) mam nadzieje ze chlopak to doceni ze nie jestem puszczalska !

co tu podziwiac ksiecia i tak nie znajdziesz a bedziesz załowac moze nie samego sexu ale tego ze nie znalazlas "normalnego" mezczyny poki bylas "piekna i młoda";) ---> skutek--> stara panna( dla innych inaczej singiel) buahahah;)

taaa docieni Cie jak bedzie musiał 4 miesiace rozpychac cie palcem bo chooja nie włoży;/

niewiem czy zdajesz sobie z tego sprawe ale jestes zalosna i na takim poziomie nie mam zamiaru rozmawiac.... zal dupe sciska :o

jedna taka kólewna tez tak czekała na księcia i w końcu zmarła... Wiesz jaki z tego morał: Da czy nie da i tak umrze :-p

Gość jakiśgość
Moja żonka była dziewicą jak ją poznałem .Ale z tym docenianiem tego to sam nie wiem.

Gość p25
faktycznie bedzie szczesciarzem :-) juz mu zazdroszcze :P

dla mnie puszczanie sie nie jest powodem do dumy :o jestem katoliczka i to tez pewnie ma na to wplyw no ale wiadomo ze nie bede z tym czekac do slubu :p

Gość jakiśgość
Najważniejsza jest miłość .Od tego powinnaś zacząć a seks jak wiadomo jest wynikiem .

jakiśgość - oczywiscie, 100% masz racje najpierw chce sie zakochan dopiero potem pojsc do lozka !

Gość jakiśgość
I nie musisz liczyć że minęło już minimum pół roku .Bo to głupie. Pora na to sama przyjdzie. Nam to zajęło dłużej.Wcześniej lub Później.

No cóż nie zawsze jest z kim pogadać na poważnie czasem lepiej uciekać od problemów lub nabijać się z nich.nara.

No cóż nie zawsze jest z kim pogadać na poważnie czasem lepiej uciekać od problemów lub nabijać się z nich.nara.

Gość jak to fajnie robić dobrą
minę do złej gry, Nikt cie nie chciał głupia pipo a ty dumna z tego jesteś, o chłopie się mówi w takich razach, że się z chuujem na łby pozamieniał , a o babie, że wzięcia nie ma buhahahahahahaha

Gość sdgds
wielki powód do dumy :/

Gość niczego nie zaluje
ja mialam 18 lat jak stracilam dziewictwo z chlopakiem z ktorym jestem ponad rok, tez myslalam tak jak Ty ze jak spotkam tego jednynego z ktorym bede chciala pojsc do lozka to pojde a jak nie to poczekam :P no i sie doczekalam :) choc bylam z nim jakies pol roku czy tam 5 miesiecy i dopiero wtedy zdecydowalam sie na ten krok... niczego nie zaluje :)

Gość ale szczęściaż
z niego będzie, że porucha sobie palcem w bucie, poczytaj sobie , o tym jak żeby przerwac błonę do szpitala , chirurgicznie trzeba, ale szczęście, rzadkie jak cholera, jak sraczka

Gość niczego nie zaluje
"dla mnie puszczanie sie nie jest powodem do dumy" hmm.. a kto powiedzial ze jezeli ktos wczesniej zacznie wspolzycie seksualne to sie puszcza?

Gość onaaaa..
naprawde masz byc z czego dumna ,bo nie spotkalas jeszcze chlopaka w ktorym bys sie zakochala to jestes dziewica -zadna rewelacja.