Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilak_20

Sposób na male piersi?

Polecane posty

Gość lilak_20

Jestem dość chuda, ale nie aż tak. Mam 178cm wzrostu i 63kg wagi ciała moim strapieniem są małe piersi chciałabym je powiększyc i zastanawiam sie czy jeżeli zaczęłabym jeść więcej może bardziej tłustych potraw to czy by mi sie powiększył biust?Boję się ze to wszystko pójdzie mi w biodra a tego nie chce.Zresztą idzie lato i zależy mi na ładnej sylwetce, jak pewnie większosci kobiet.I jeszcze jedno pytanie gdzieś czytałam ze biust rośnie do 21 roku życia.Czy to prawda?(wykluczam oczywiście okres ciąży)

Wydaje mi sie ze jak zaczniesz jesc wiecej to ogolnie przytyjesz.....nie wiem czy w piersiach tez .Na pewno nie ma takiego jedzenia ktore by szlo tylko w cycki a w biodra i tylek nie :P

Gość może się nie znam
ale jak się chudnie, to pierwsze leca cycki, więc jak się tyje, to powinny pierwsze się powiększać :)

Gość musisz urodzić ośmioro dzieci
po ósmej ciąży zawsze się powieksza o 1 numer

Gość lilak_20
A czemu sałaty? Boję sie przytyć a jednak zależałoby mi aby te piersi choć troszkę urosły.Kiedyś słyszałam ,ze na piersi by były większe trzeba jeść "piętki" od chleba, ale to chyba się nie sprawdza.

Gość lilak_20
:) hehe mi jakoś nie zadziałały choć probowałam.;) A wy macie może jakieś sprawdzone sposoby na powiększenie piersi?Masaż odpada.

A może damskie? :P A jak nie, to tylko operacja, dziecko lub push-up.

Gość lilak_20
Oj dziewczyny pisze co mi babcia przekazała.Wiadomo, że nie na wszystkich będzie działać, a słyszałyście o mleku?

Gość lilak_20
nie nie nic z tych rzeczy Persymono już mały podtekst widzę absolutnie jestem hetero :)

Tak , mleko też jest dobre ale trzeba zagryzać piętkami. Widocznie musisz zjeść ich więcej.

Gość Władyga
ja mam cycki jak mandarynki, ale za to mam cipe rozwarta ja 3 drzwiowa szafa...a pupcie to jak 5 dzwiowa...na cycki najlepsze sa koksy a na dupe i cipe sperma

Cup of coffee przestan bo juz nie moge ze smiechu :D hehehehe ❤️ ❤️ ❤️

Gejsza ja nie wiem z czego Ty sie smiejesz , dziewczyna ma problem to radze;)Wiecie ,że mam dobre serce:)

tak, ja jednak myślę, że piętki idą w cycki najlepiej...

Gość lilak_20
Oj to jak ja mam sie ratować?Sławnym cytatem "małe jest piękne" żeby ktoś później napisał " a im większe tym piękniejsze?"ehhh

Gość piętki i bawarka
po tym cycki rosną :D

Gość lilak_20
Onanizując się marzę o tym, że mam wielkie obwisle piersi z sutkami jak banknoty 10 rublowe:classic_cool:

Kiedys czytałam ,żeby sie musztardą smarować bo to niby przenika z niej kwas i wtedy cycki sie podrażniają i rosną, ale nie wiem czy to prawda bo używałam tylko piętek. Możesz spróbować