Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AJA

testów parę -

Polecane posty

> TEST 1 > > > to prawdziwy test psychologiczny....... > > Jest to historia młodej dziewczyny...... > Na pogrzebie swojej matki, zauważyła młodego człowieka, którego nie > znała wcześniej. Uważała, że jest fantastyczny, jest wręcz mężczyzną > jej marzeń.. > To była miłość od pierwszego wejrzenia, zakochała się po > uszy....Kilka dni później młoda dziewczyna zabija swoja własną > siostrę... > > > Pytanie: > Z jakiej przyczyny zabiła swoja siostrę ??? > > > > NIE PRZECHODŹCIE OD RAZU niżej, żeby przeczytać odpowiedź.. > Zastanówcie się najpierw nad wasza odpowiedzią na to pytanie.... > > > > > > > > > > > > > Odpowiedź : > > Miała nadzieję, ze ten chłopak pojawi się znów na pogrzebie.... > > > Jeśli dobrze odpowiedzieliście na to pytanie, myślicie jak > psychopata. > > Ten test był przeprowadzany przez znanych psychologów amerykańskich > w celu sprawdzenia czy dana osoba ma mentalność zabójcy.. > > Spora liczba seryjnych morderców, którzy przystąpili do tego testu, > udzieliła dobrej odpowiedzi na to pytanie. > > Jeśli nie odpowiedzieliście poprawnie- tym lepiej dla was. > > jeśli wasi znajomi znajda poprawna odpowiedz, radze trzymać się od > nich z daleka... > > > > > > > > TEST 2 > > > > > > Oto teścik. > Zróbcie go maksymalnie w 10 sekund, inaczej się nie liczy. > potem popatrzcie na rezultat na dole strony: > > > Policzcie liczbę literek \'F\' w poniższym tekście: > > +++++++++++++++++++++++++++ > FINISHED FILES ARE THE RE- > SULT OF YEARS OF SCIENTIF- > IC STUDY COMBINED WITH THE > EXPERIENCE OF YEARS > +++++++++++++++++++++++++++ > > > > Gotowe! > Nie idźcie dalej, dopóki nie skończycie liczyć! > OK? > > > > > Ile? Trzy? > Źle, jest ich sześć - to nie żaden żart! > przewińcie do góry i policzcie jeszcze raz! > Wytłumaczenie jest poniżej. > > > > Mozg nie jest w stanie zauważyć \'OF\'. > Zadziwiające, nie? > Ten , kto doliczył sześciu literek \'F\' za pierwszym razem, > jest geniuszem, > cztery lub piec, jest raczej wyjątkowy, trzy-jest normalny. > mniej niż trzy, musi zmienić okulary. > > > > TEST 3 > > Zróbcie poniższy test, jest naprawdę zadziwiający. Obiecuję, to nie > żadna atrapa. Proszę , zrobicie go porządnie od początku do końca, > nie jest zbyt długi. > > > Zastanawialiście się kiedyś czy wasz mózg jest normalny czy > wyjątkowy? cóż, zrobicie porządnie to ćwiczenie i znajdziecie > odpowiedź!!!!!! > > Postępujcie tylko wg instrukcji, odpowiadajcie na pytania jedno po > drugim i tak szybko jak to możliwe, ale nie przechodzicie do > kolejnego przed skończeniem poprzedniego. Nie musicie pisać swoich > odpowiedzi. Będziecie zadziwieni rezultatem!!! gwarantuje ! > > > Ile to jest: > > > > 15+6 > > > > 3+56 > > > > 89+2 > > > > 12+53 > > > > 75+26 > > > > 25+52 > > > > 63+32 > > > > ech, wiem, wiem, ciężko tak liczyć, ale takie jest ćwiczenie ! > wiec powodzenia!! > > 123+5 > > > > > SZYBKO!! POMYŚLCIE O JAKIMŚ NARZĘDZIU I KOLORZE!!! > potem przejdzie troszkę niżej. > > > Jeszcze trochę niżej. > > > > > > > Jeszcze niżej.. > > > > Pomyśleliście o czerwonym młotku, prawda??? > > > Jeśli nie, jesteście w 2% populacji, którzy mają rozum na tyle > inny, że mogą myśleć o innej rzeczy. > 98% populacji odpowiada \'czerwony młotek\' . Do diabla z > tym, nie?? > > > > TEST 4 > > Test inteligencji prawej stopy. > > Nic nie szkodzi spróbować, to niesamowite..... ale prawdziwe. Ten > kto go zrobi jest na tyle ciekawy, że podejmie to wyzwanie, a ja się > mogę założyć, że będziecie próbować powtarzać to ćwiczenie co > najmniej 50 razy, żeby się przekonać czy jesteście w stanie zmienić > bieg swojej prawej stopy. Ale nie będziecie umieli!!! > Spróbujcie............. > > 1.-No dobra, siedzicie przy biurku, unieście prawa stopę z podłogi > róbcie nią kółka zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara. > > > 2.-w trakcie robienia tych kółek prawa stopa narysujcie w powietrzu > prawa ręką cyfrę 6 . Wasza stopa zmieni kierunek ! > > > 3..-Mówiłam....i nic nie możecie na to poradzić..... *** jakie efekty? ;-)

Nikt się nie chce pobawić ? :(

Dla mnie nowe jest tylko to pierwsze... i nie mam mentalności zabójcy :D:P

Gość dadadadadadssdsadsad
a jak ktos miał zielony młotek ?

> Pomyśleliście o czerwonym młotku, prawda??? > > > Jeśli nie, jesteście w 2% populacji, którzy mają rozum na tyle > inny, że mogą myśleć o innej rzeczy. > 98% populacji odpowiada 'czerwony młotek' . Do diabla z > tym, nie?? > >

rzadko tu bywam :) sorki za powtórkę 🌼