Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam zamiar zacząć kontrolować

Faceci to dranie i powinni czuc, ze kobieta ich kontroluje i sprawdza

Polecane posty

Faceci często nas oszukują i moim zdaniem powinniśmy zacząć ich kontrolować. Niby w żartach ale poprosić aby podał nam hasła do maili, i innych komunikatorow. By mówił gdzie idzie, jak wróci do domu puszczał strzałkę itd. Musza czuć że mamy nad nimi kontrolę - wtedy skończy sie oszukiwanie nas a i my będziemy spać spokojnie prawda ? ;-)

Taaak... a potem na złoś będą nam robic i specjalnie będą nas osukiwać... To sie nie spr... leiej zeby oni nic nie wiedzieli o tym ze my ich kontrolujemy, wtedy o wiele wiecej sie mozna dowiedziec...

Gość koleżanka75
zaczniesz kontrolować to on zacznie oszukiwać, żeby Cię wkurzyć

no sory ale jak facet zacznie mnie oszukiwac to go zostawie, tego kwiatu jest pol swiatu a znalezienie faceta to nie jest problem facet ma sluchac kobiety bo jak daje sie mu za duza swobode to zaczyna wariowac :-p

autorko no to mogę śmiało stwierdzić,że dzięki tobie facet nauczy się perfekcyjnie maskować :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość ale głupoty hehe
sory ale robie co chce i kiedy chce i nikt mnie nie bedzie ograniczał i tym bardziej kontrolował

A ja uważam, że gdyby Ciebie kontrolowano i sprawdzano, zaniechałabyś kontroli i sprawdzania innych. Poza tym uważam, że skoro to lubisz oznacza, że nie masz zaufania do facetów, w ogóle. Może lepiej w takim razie bądź sama, nie sprawisz nikomu przykrości i zachowasz własną twarz dla własnej kontroli :D 🖐️

Gość Następna żałosna prowokacja
jakiejś głupiej piździ, hehe. A później inne, jeszcze głupsze piździe biorą sobie takie rady do serca, wcielają je w życie, a potem zakładają wątki "co zrobić, żeby wrócił/stłamsiłam mojego faceta/przesadna zazdrość zabiła mój związek". I dobrze wam tak. Takie głupie cipy powinny zostać samotne, żeby geny odpowiadające za ich głupotę zniknęły z puli genetycznej naszego gatunku.

Gość ryueucudbcudfuifssjbndj
[ Następna żałosna prowokacja jakiejś głupiej piź**i, hehe. A później inne, jeszcze głupsze piź**ie biorą sobie takie rady do serca, wcielają je w życie, a potem zakładają wątki "co zrobić, żeby wrócił/stłamsiłam mojego faceta/przesadna zazdrość zabiła mój związek". I dobrze wam tak. Takie głupie cipy powinny zostać samotne, żeby geny odpowiadające za ich głupotę zniknęły z puli genetycznej naszego gatunku.] bank spermy szowinisto :P