Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emilkae

ODCHUDZAM się od dziś czy ktoś też ma ochotę?

Polecane posty

Razem zawsze raźniej... :) więc tak Nazywam się Emila/..radom/..wiek19. I postanowiłam wreszcie zmienic beznadziejne nawyki żywieniowe (chipsy mniam.. lody też:D ale przyjemność chwilowa;/ efekty które niestety później widać na ciele są na dłuzej) więc tak: nie wymyśliłam sobie żadnej głodówki, bo wiem, że nie dam rady pozatym nie chcę by moje ciało doznało szoku i by skóra mi nie wisiała brzydko..... po prostu chce jeść zdrowo i inaczej niż do tej pory, zero tostów, pizzy, słodyczy i chipsów... heh:) Będę piła zieloną herbatkę - właśnie się parzy..... na śniadanko zjadłam musli z jogurtem i do tego troszkę rodzynek + kawałek arbuza. Nie chcę liczyć kalorii będę sie odchudzać intuicyjnie raczej. Może napiszecie że to głupota. ale moja praca jest na różne zmiany i po prostu nie dam rady idealnie sobie wszystkiego obliczyć by jeść o tych samych porach itd. oczywiście będę się starała by to co sobie postanowiłam nie wymknęło mi sie spod kontroli.. Może wpadnie tu jakaś osóbka która też czuje siłe że to właśnie ten dzień.. :) że da radę. hmmm pozatym mój chłopak pali i kiedyś rozmawialiśmy o tym żeby narzucić sobie coś zdrowego czego można się trzymać, dlatego chcę mu również pokazać, że ja zaczynam (przyznam się za parę dni albo może sam zobaczy efekty:P) A wtedy on będzie musiał rzucić fajki:D hyhy Za jakis czas ogarne swój rower bo stał długo na balkonie (nie miał innego miejsca niestety) i będę jeździła. Pozatym mam też rolki i się uczę:P:P:P ...

Gość natalaa20
hej ja mam 20 lat mam na imie natalia uwazam ze bardzo dobrze robisz ze nie masz zamiaru stosowac glodowek i nie liczyc kalori bo to zwykla glupota moim zdaniem a troche sie na tym znam bo siedze w tym juz 4lata liczy sie zdrowe zywienie i ruch ja waze 63kg mam 168wzrostu staram sie schudnac troszke a przedewszystkim chce miec widocznie zarysowane miesnie jem duzo jogurtow naturalnych warzyw i owocow zupy salatki z kurczakiem takze pamietaj zadnych glodowek i trzeba sie ruszac i pocic zeby schudnac

Wiosna sprzyja postanowieniom... mam nadzieje ze wytrwam:)

czesc mam 24 lata i tez mam zamiar sie odchudzac ale madze to co napisałas brzmi rozsadnie ja natomiast zakupiłam garnek na parze i rower jako mały wklad na drodze do lepszego samopoczucia pozdrawiam i zycze nam wszystkim wytrwałośći

ja też się odchudzam, nie od dzisiaj, mam 19lat, muszę koniecznie schudnąć, bo po prostu chce lepiej wyglądać, lepiej się czuć. poza tym planuję wyjazd z moim Księciem w czerwcu i muszę być mega sexy:P tak naprawdę to motywacją dla mnie sa zawsze zdjęcia szczuplutkich dziewczyn albo anorektyczek. nie mam nadwagi, ale oczywiście jak każda dziewczyna chciałabym mieć nienaganna figurkę. będę tu pisać jak mi sie będzie udawać. stosuję różne diety, nawet nie będę się tu ośmieszać jakie:P trzymajcie się:)

dla mnie pudełko motywacja jest slub we wrzesniu do tego czasu moze zrobie jakies postepy zobaczymy. specjalnie w tym celu kupilam sobie rower i garnek na perze:D zobaczymy jak wymyslona przezemnie djeta da rezultat

Ja po prostu chce się częściej uśmiechac gdy patrze w lustro.. chcę lepiej wyglądac w przymierzalni w sklepie, chce czuć się lżejsza chce czuc sie wspaniale i miec lepsze samopoczucie:)

motywacja i cel jest warzna wiadomo mniej kilogramow tolepsza wiara w siebie i samopoczucie. mój chłopak kocha mnie taka jaka jestem ale tez wazne abym ja wswoim ciele czula sie tak jak powinnam czyli pieknie :O