Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek9998

Dziewczyny mnie przerażają

Polecane posty

Gość Maciek9998

Mam pewną znajomą.Co tu duzo mówić nie nalezy do najinteligentniejszych,zawsze miła komleksy bo nigdy nie miała nic nteresującego do powiedzenia.Ale miała tez straszne ambicje.Studiuje gdzieś tam prywarnie.Ale nie o tym...Znalazła sobie chlopaka,studenta medycyny.Opowiada o tym wszem i w obec...Chwali się że podniesie to "renge"jej rodziny mąż lekarz.Pierwsze co mówi przedtaiajac swojego chłopaka to "studije medycyne,chce być chirurgiem:O Jest to przerażające zdwóch powodów.Dziewczyna jest tak bezwartościowa i pełna kompleksów,że nie pozostaje jej nic innego niż szcyzcić się sukcesami parnera..ale pojawia sie tez drugie pytanie czy ona wogóle go kocha?czy tylko zaspakaja swoje chore niespełnione ambicje i leczy kompleksy.Ja studije architektrure i obserwując ją zaczynam się bać czy oby moja obecna kobieta też nie jest ze mna bo studiuje przyszłościowy kiunek:O

Gość ale co wtym złego nie kumam
:O

Gość Mozesz być spokojny
bo architektura wcale nie jest takim super kierunkiem.:classic_cool:

Gość vvvvv
materialistka jak wszystkie

Gość hahahahhehhe
ty masz bardziej przysżlościowy kierunek niz ta okrzyknieta medycyna?Skad jestes?:Djakby cie rzuciła kiedys dziewczyna odezwij się:)

Gość hahahahhehhe
a tak na serio to wszystko tak pieknie wyglada na poczatku jezeli ona jset taka głupiutka to potem bedzie sie zle czuła w jego rodzinie bedzie sie czuła gorsza itp..a lekarz jak to lekarz na codzien pielegniarki pacjentki bpewnie bedzie ją zdradzał

Gość biedna laskaaa
pewnie ją w dupe kopnie:O

Gość Zdziwionaaa
aż takich kokosów.Doradca finansowy,prawnik,dobry ekonomista na stanowisku kierowniczym..To jest to!!lekarze nigdy mnie nie jarali

Gość yt56h
"Doradca finansowy,prawnik,dobry ekonomista na stanowisku kierowniczym" no tak, po 40, garbaci okularnicy z mamoną zawsze wygrywają. Przyroda wróciła do punktu wyjścia :classic_cool:

Gość masakraaaaaaaaaa
a ten jej chłopak co na to?