Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veerno

Da się coś zrobic z takimi nogami?

Polecane posty

Gość da sie obciac

Gość veerno
No nie wiem czy ok bo w najszerszym miejscu 38 cm... Strasznie mi to przeszkadza. Nie noszę spódnic. Jakie ćwiczenia? Wiele czytalam ale w koncu nie wiem na jakie sie zdecydowac...

Gość jaka ich uroda
poprostu postaraj sie je zaakceptowac, nikt nie jest idealy , ktos ma za chuda/gruba pupe, ktos krzywe zeby .. twoje nogi nie sa "takie tragiczne" ze az niewiadomo co z nimi robic ja mam tez takie miesie zewnetrzne i wlasnie bardzo to lubie bo nadaja ladny ksztalt nodze i wogole lubie gdy widac miesnie

Gość mniunia
Twoje nogi są w porządku moim zdaniem :) nie masz sie czym przejmowac :)

Skoro to mięśnie to ćwiczenia je tylko powiększą. Ja w ogóle nie rozumiem osób, które mierzą sobie obwód nogi w różnych miejscach.

oj nie przesadzaj, twoje łydki za wporzadku, ja mam w łydce 33 cm i wygladaja dopiero strasznie... :O chodzi mi ze sa za chude, zeby nie bylo ze za grube heh ;)

Gość A ile wzrostu masz autorko
bo ja mam taki sam obwód, łydki mam umięśnione ale jak patrzę na twoją fotkę to jednak mam szczuplejsze.

Gość kasiuuula
sluchaj, zapewniem Cie ze ja mam brzydsze nogi... zmierzylam sobie teraz obwod w najgrubszym miejscu specjalnie dla CIebie, mam 35cm moje nogi za blade i z tendencja do pekajacych naczynek, nie wspominajac juz o wlosach:D i zaakceptowalam je takie jakie sa:) mam pare sposobow zeby ukryc, albo optycznie zmniejszyc ich grubisc: -'grube kostki' (tez mam:) - ni zakladam butow czulenek, tylko takie ktre maja paseczek na kostce. - 'grube lydki' - noszze spodnice:) tylko lepiej wygladam w takich do dlugosci kolan bo dluzsze faktycznie troszke pogrubiaja... dziewczyno ludzi w Afryce gloduja i aids sie rozprzestrzenia a niektorzy jezdza na wozkach inwalidzkich, wiec nie przyejmuj sie swoimi nogami bo masz je na prawde bardzo ladne i sa wazniejsze sprawy do zmartwien;]

Gość kasiuuula
aha, i jezdze na rowerze bardzo duzo, wiec i mam miesnie, ale akurat jestem z tego dumna:) jesli nie chcesz miec miesni to odpusc sobie jakikolwiek sport no moze oprocz basenu...

Co ja mam powiedzieć. Ja mam za chude i ćwiczę codziennie żeby je zgrubić. Moim zdaniem masz ładne nogi :D i jeszcze w obcasach. Ale ćwiczenia na nogi je kształtują więc jak być ćwiczyła to w kostce zrobiłyby się chudsze. Ale nie wiem czy by Ci łydka większa nie urosła.

Gość kasiuuula
ja jezdze na rowerze i moje kostki wcae nie chca schudnac... bo to nie jest tluszcz zeby schodly! to sa miesnie i sciegna...

Co ja mam powiedzieć. Ja mam za chude i ćwicze codziennie żeby je zgrubić. Moim zdaniem masz ładne nogi :D i jeszcze w obcasach. Ale ćwiczenia na nogi je kształtują więc jak być ćwiczyła to w kostce zrobiłyby się chudsze. Ale nie wiem czy by Ci łydka większa nie urosła.

Gość no no ..
Do smutna taka "Skoro to mięśnie to ćwiczenia je tylko powiększą. Ja w ogóle nie rozumiem osób, które mierzą sobie obwód nogi w różnych miejscach" No dokładnie! Wiecie co ? Liczę sobie 27 lat i jeszcze nigdy nie przyszło mi do głowy żeby sobie mierzyć obwód nogi w różnych miejscach. Spotkałam się z czyms takim dopiero tutaj i kompletnie tego nie rozumiem. Co to niby ma na celu ? Przecież na oko wszystko widać czy noga jest ładna czy brzydka. Po co mi jakieś mierzenie. Bez sensu. Dla mnie to jakieś chore. Tak jakby ktoś miał ochotę sobie poszukać jakiejś dziury w całym żeby móc się troche nad sobą poużalać.