Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam....

dobry ginekolog wroclaw

Polecane posty

Gość szukam....

ktos moze polecic? szukalam w starych tematach... ale tam wsztscy raczej prywatni... Nie mam pieniedzy za bardzo. Chcialabym takiego co ma podpisana umowe z NFZ... Najlepiej kobieta ale niekoniecznie. Az tak wybrzydzac nie bede ;)

powtórzę swoją mantrę - możesz sprawdzić w wyszukiwarce na ladyinsert.pl, z tym że tam nie ma zaznaczonego czy współpracują także z NFZ (z pewnością wszyscy są prywatni), ale jak sobie upatrzysz kogoś, to możesz w necie sprawdzić, czy nie przyjmuje gdzieś państwowo - ja tak ścigałam swojego ;)

Gość ona troche doświadczona
polecam przychodnie na podwalu ( w budynku ambasady niemieckiej) jest tam wielu lekarzy a wizyta kosztuje tylko 5 złotych:)

Gość dziwna wizyta za 5zl
ani to prywatne ani panstwowe ;) Raczej chodzilo mi o nazwisko, zeby z polecenia kogos bylo. Znaczy ktos byl i wie ;) Bo szukac to sobie moge ;) A ktos cos powie o przychodni na Krynickiej?

wlasnie na podwalu polecam dr Wieszczka,b.sympatyczny pan:) a oplata wynika z koniecznosci utrzymania gabinetow itp...ale jak ktos nie chce to nie musi placic

Gość dobrze napisalas
Wieszczk? bez zadnej samogloski przed "k"? bo jezyk idzie polamac ;) ok, dzieki ;)

w sumie co się dziwić...gabinet jest naprawde profesjonalnie wyposażony i ładnie urządzony,a wszystko niestety kosztuje a i lekarzom jakis bonusik sie przyda bo są do naszej dyspozycji od 9 do 20 :)

dokladnie jest to Mirosław Wieszczek :) jakby co moge podac numer na podwale, (0-71) 342 14 13

Gość bardzo dziekuje...
czyli mozna tam pojsc i sie normalnie na NFZ zapisac, a te 5zl to rozumiem co laska do skarbonki? ;)

dokładnie,w sumie nie do skarbonki bo nawet potwierdzenie darowizny na rzecz trr sie dostaje:P ale chyba sama przyznasz mi racje ze 5zl to niewiele jesli chodzi o nasze zdrowie?

Gość bardzo dziekuje...
no, na 5zl to mnie jeszcze stac... Na wizyte prywatna za 50zl juz nie ;) Tak wiec bardzo dziekuje za info ;)

Gość kiedyś Cię znajdę ..
To jest poradni Rozwoju rodziny czy coś takiego. 5zł to taka darowizna. jeśli nie dasz bo nie masz też Cię przyjmą. Polecam doktora Kurczowy. Pan po 60 który początkowo nie wzbudzał sympatii. Jednak okazało się, ż jest bardzo staranny, dokładny i rzeczowy w tym co robi. Naprawdę polecam. I bardzo szybko można się do nich dostać tzn do poradni. Czasem tak, że jeszcze tego samego dnia lub nazajutrz:)

nie ma za co dziękować:) i polecam sie na przyszłość:P

no tak,u dr.Kurczowego tez kiedys bylam zapomnialam bo to bylo w przychodni na Dobrzańskiej:) faktycznie sympatyczny pan..

Gość drugie nazwisko zapisane
;) pojde do tego co akurat bedzie przyjmowac ;)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddd
Ja tez ostanio bylam tam u doktor Kulon i masakra. Jej nie polecam. Sucha i oschła. Następnym razem pójdę do tego Wieszczka:)