Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pasikonik24

szukamskutecznego środka na celulit czy ktoś?D

Polecane posty

Mam 24 lata i postanowiłam zadbać w końcu o swoją skóre stosuje różne środki ale tak naprawde nie na długo. Oprócz diety, którą zaczełam stosować i ruchu fizycznego który dotego włączyłam niemam pojęcia jaki srodek wybrać aby nie zniechecił mnie tak szybko jesli wiecie cos na ten temat pomożcie oszczedzi mi to nerwów i kasy

Gość rzęsista
pasikoniku, bez systematycznosci nic nie uzyskasz. Szukasz boskiego srodku na cellulit, ale nic tak naprawde blyskawicznie Ci nie pomoze. Podobno hitem jest inneov cellulite w saszetkach lub tabletkach. Jest to droga kuracja, ale dziewczyny sa zachwycone efektem - cellulit sie zmniejsza. Problem pojawia sie po odstawieniu inneov. W ciagu miesiaca skora wraca do swojej poprzedniej postaci i trzeba kuracja powtarzac. Niestety, skora sama nie zwalczyla cellulitu, to inneov czasowo zamaskowal problem. Na cellulit sposob to cierpliwosc. Moja metoda to masaz. Tak, to wymaga codziennej aktywnosci i masowania. Ale warto, bo efekt jest trwalszy, tylko trzeba dluzej na niego pracowac. Moim kosmetykiem jest olejek antycellulitowy Styx. nie jest drogi, jak inneov, a wspomaga bardzo ladnie moj masaz http://www.sanusmarket.pl/olejek-antycellulitowy-czyste-olejki-roslin-styx-p-6495.html Nastaw sie na codzienna pielegnacje. Pozdrawiam:)