Kaśśka31 0 Napisano Maj 7, 2008 Mam pytanie i proszę o odpowiedz. Jakoś dwa-trzy dni po okresie razem z moim chłopakiem uprawialiśmy petting(on pieścił mnie, a ja jego). Po wszystkim poleżeliśmy jeszcze 5-10min i ja udałam się do łazienki zrobić siusiu..Czy jest możliwe, że mają c jeszcze na rękach(palcach) wydzieline z penisa wycierając sie zaszłam w ciąże ? .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ah 0 Napisano Maj 7, 2008 Kochaniutka nie ma takiej mozliwosci.. spokojnie w ciazy byc nie mozesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaonka Napisano Maj 7, 2008 ah--- pamietasz mnie? to ja tez od petingu , gadałysmy na gg tyle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onfim 1 Napisano Maj 7, 2008 spójrz w lustro i zobacz ten wzrok tęsknicy za rozumem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość izaura laura Napisano Maj 7, 2008 od stosunku minelo kilka tygodni , zrobiłam 8 testó robilam je co kilka dni , wyszły negatywne wszystkie , robilam je raniutko czy mimo tego moge byc w ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość izaura laura Napisano Maj 7, 2008 od stosunku minelo kilka tygodni , zrobiłam 8 testó robilam je co kilka dni , wyszły negatywne wszystkie , robilam je raniutko czy mimo tego moge byc w ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśśka31 0 Napisano Maj 7, 2008 Nie no co Ty to już tylko złe przeczucie..jeśli tyle razu robiłaś test to niemożliwe, że aż tyle razy się pomylił :)Spokojnie :* Bedzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach