Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umcbejbe

czy pozwolić swojemu chłopakowi na wyjazd nad morze?

Polecane posty

Gość umcbejbe
Nie jest człowiekiem, któremu zależy na własnych wygodach. Poza tym, kiedy się przyznał-myślałam, że to jakiś głupi żart... w zyciu bym się nie spodziewała. A do końca mu nie ufam-dlatego pyta mnie zawsze o zdanie, kiedy chodzi o jakieś wyjazdy czy nawet wypady z kolegami na piwo

Gość umcbejbe
ale dzięki Wam za pomoc, choć w sumie macie takie samo podejście jak ja. z jednej strony-nie powinnam mu wszystkiego zabraniać-tymbardziej, ze odpoczynem mu się należy (a w tym celu chce jechać), gdyż ciężko pracuje. z drugiej-same wiecie...

Gość fiiiytyt
dobrze ze sie liczy z twoim zdaniem jadnak uwazaj bo w zyciu roznie bywa. niczego nie ozna byc nigdy pewnym

Gość yrwin
umcbejbe, no wybacz, ale to jest chore, zabraniac swojemu partnerowi wyjazdu ... no po prostu chore!

Gość zarazw
ja nie pojmuje czemu ty chcesz byc z kims komu nie ufasz, raz cie zdradzil, masz niemal pewnosc -sadzac po twoich wypowiedziach, ze jak pojedzie nad morze to nwou to zrobi, i chcesz z nim byc nie rozumiem tego no ale ja to dziwna jestem :P

Gość umcbejbe
nie, ja nie jestem pewna tego, że on mnie zdradzi. wręcz przeciwnie-uważam, że tego nie zrobi. należy do grupy ludzi, którzy dwa razy nie popełniają tego samego błędu. zdrada nie ma to nic do rzeczy, bo od roku mam do niego pełne zaufanie i 0 powodów, aby mogło być inaczej! pytam, bo chcę wiedzieć, czy tylko ja mam takie obiekcje na ten temat

Gość umcbejbe
Nie umiałabym być z kimś, do kogo nie mam zaufania! a moja niepewność czy go tam puścić wiąże się z tym, że boję się, że kogoś tam pozna itp. Moglam nie wspominać o tej zdradzie, to było dawno i nie chcę tego roztrząsać

Gość mikakamila
umcbejbe pozwól mu jechac przecież masz okazjie pokazac ze mu ufasz a on bedzie miał okazjie udowodnic ci ze jest godny zaufania