Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cuda na kiju

tusk poniżył Polskę

Polecane posty

Gość cuda na kiju

juz nikt nie szanuje Polaków http://l.interia.pl/dnf w Irlandi i UK mordują i bija polskich emigrantów a PO z tego leje i nawet w Brukseli traktuja Polaków jak kupe gówna. Normalnie CUD

Gość kup mu laurkę
codziennie gorąco modlę się do Jana Pawła II, żeby najukochańsze słońce naszego narodu, umiłowany wódz, prawdziwy Polak i katolik - Jarosław Kaczyński - wrócił na zaszczynte i należne jemu stanowisko premiera Najjaśniejszej Reczypospolitej Polskiej

Gość c**j w d**e T**ka
😠

Gość bronek987
a tak sa rozgrabiane fundusze unijne http://tnij.org/tvn.polsat na co?? na telewizje!!! jakby jeszcze malo mieli forsy!! 😡

Gość nauczą się nauczą
Z tym konkursem w UE to sprawa jest prosta - tam są przyznawane punkty za pochodzenie (żydowskie), trzeba posyłać Żydów z Polski, wtedy nie obleją egazminu, w USA jest identycznie.

Brak mi slow co do naszych politykow..... :(

Gość cuda na kiju
Niczym samotny bohater romantyczny schodzę nocami do piwnicy aby tam w ksiezycowej poświacie tłuc słoiki z dżemem porzeczkowym panu Zbychowi spod dwunastki za to, że nazwał mnie w dzieciństwie "kajtkiem".

Gość I tak wolę to niż
żeby PiS miał rządzić, tylko dlaczego zawsze musimy wybierać z dwojga złego? Mniejsze zło?:O

Gość No a niby kto szanuje Polskę
Dla USA jesteśmy tanią dziwką Dla Niemców pijakami i załodziejami Dla Ruskich słabeuszami których można poniżać Dla Brytyjczyków hydraulikami których moża lać po łbach Dla Żydów - śmiesznym krajem który się nie liczy Dla urzęsdników z UE - krajem sprzątaczek Polska to dziś słaba marka, obciachowo być Polakiem, w Kanadzie jakiegoś Polaka zabili jak szczura paralizatorem, na Żyda by ręki nie podniesli, na US-mana też nie. No to kto nas szanuje? W UK Polacy dostają najniższe pensje wśród imigrantów, nawet Chińczycy lepiej zarabiają - Polak czyściceil kibli , Polka najłatwiejsza kobieta świata, Polska jako kraj - zero honoru, najpierw przydupady ZSRR teraz przydupady USA i UE

Gość walczmy o ten szacunek
może najpierw sami zacznijmy się szanować, tak wielu ludzi się nie ceni, bądźmy dumni z naszej historii, bądźmy dumni z tego, że jesteśmy Polakami i mamy swój kraj, o który tak ciężko walczyliśmy, wierzę jeszcze w Polskę i wierzę, że może być dobrze, społeczeństwo zżera zawiść i brak wiary, zastanówcie się nad tym, uwierzcie, że samotna jednostka może coś zdziałać może wtedy inne narody zaczną równiez brać pod uwagę, że Polacy coś znaczą

Gość mądrze powiedziane
Na żaden cud liczyć nie możemy. Ten kto w niego uwierzył, pomylił się, bo cuda czynią z reguły święci- w każdym razie nie uczyni tego żaden Tusk. Natomiast żeby osiągnąć to co Irlandia czy Hiszpania po wejściu do UE, trzeba się wziąć do pracy, a nie wzajemnie obrażać- premier prezydent- prezydent premier. Donek prezydentem nie zostanie- to niemożliwe po 4 latach premierowania- powinień zająć się rządzeniem.

o naszej opinii w Austrii tez lepiej nie mowic posluze sie nawet glupim przykladem. swego czasu lecial w polskietv austriacki serial Komisarz Rex. W kilku odcinkach grali polscy aktorzy i byl watek z polakami. I jak myslicie zostalismy przedstawieni?? Otoz byly watki polak kidnaper i gwalciciel A w innym zlodziej i pijak. Nic dodac nic ujac. Wiecej pokory i szacunku a mnie odniose sie do malo ladnego powiedzenia ''wyzej sra niz dupe ma"". ;( Smutne ale prawdziwe ze nasz narod jest tak postrzegany przez spoleczenstwo. O Nl tez lepiej nie mowic. Bywam tam dosc czesto. I co sie okazalo. Jak byl bum wyjazdowy polacy uderzyli rowniez na Holandie. W Nl sa tzw miasta sypailnie bo ludzie tam przyjezdzaja jedynie po pracy jedza kolacje i w kimono ;) No i w kilku takich miasteczkach polacy zaczeli rozrabiac. Byly awantury krzyki burdy pijackie odawanie moczu pod okna sasiadow ( W Nl w tych domkach okna sa tuz przy ziemi ) i rozne tego typu zdarzenia. Poniewaz polacy byli zakwaterowani w miare dobrych dzielnicach i robili co robili ceny domow zaczely gwaltownie spadac nawet o polowe. Wladze miasteczek sie zebraly i eksmitowali polakow do barakow nad rzeka. czasem mi wstyd ze jestem polka :(

Gość dzisiaj negocjuja Tarczę
jak myslicie jak wielki będzie "sukces" rządu Tuska? :D Udało się wynegocjowac więcej niż oczekiwaliśmy, to naprawdę dobra oferta ze strony USA, odnieslismy sukces w negocjacjach PLA PLA PLA a każdy wie że dostaniemy fige a na tarcze sie zgodzimy.

Gość long_play
Ja dopiero teraz w czasach demokracji (?) zaczęłam tak naprawdę rozumieć, dlaczego tak łatwo nas ponizyć, rozedrzeć i sprzedać :( dlaczego Polacy dopuscili do zaborów? My się nie szanujemy, tylko w czasie zagrożenia potrafimy się zjednoczyć...

Gość w poniżaniu innych są dobrzy

Gość ja myślę że Poskę oceniają
po zachowaniu Polaków w świecie, a nie za to że obecny premier jest taki czy inny. Spójrzcie na siebie, jak zachowujecie się na wyjazdach ( w kraju zresztą też) i nie zwalajcie na tych co rządzą. Najlepiej by było, aby każdy sie zajął swoim zachowaniem, a nie oceniał i oczerniał innych