Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sluchajcie jak to jest

Czy makijaz może sprawić że kolor oczu będzie wyglądał na ciemniejszy?

Polecane posty

Gość sluchajcie jak to jest

Mam ciemnobrązowe a chciałabym żeby się wydawały jeszcze ciemniejsze.Da się coś zrobić?Może khol?

czarna maskara + dobra czarna kredka(tylko NIE eyeliner) + ciemne cienie do oczu najlepiej jakieś grafitowe,szarości....sprawdzone! sama mam ciemne czekoladowe oczy,zawsze tak się maluje to powoduje że moje oczy są jeszcze bardziej wyraziste. Tylko nie przesadź z nakładaniem cieni, bo osiągniesz efekt \"podbitych\" oczu a tego chyba nie chcemy;) pamiętaj że wszystko w nadmiarze szkodzi. Pozdrawiam

jak najjasniejsze cienie, jasne blekitne, srebrna kredka na przyklad. do tego czarny tusz , moze byc czarnakredka. kontrast z jasnymi, nawet bialymi cieniami sprawi, ze beda sie wydawaly ciemniejsze.

osobiście odradzam jasne. Będzie za duży kontrast. a błekity,róże,beże najlepiej pasują do blondynek. No ostatecznie może być też jakiś złoty lub brązowy jak nie lubisz szarych.

do brunetek pasuja zimne kolory, iec roz, blekit jak najbardziej, szary oczywiscie fiolety jakies. zlote brazowe pasuja tylko wtey jesli ma sie cieply odcien skory i wlosow. tez mam takie bardzie ciemne oczy i wlosy i jasne bardzo dobrze to podreślają..

generalnie, zeby taki efekt osiagnac musisz albo bardzo jasne albo bardzo ciemne cienie dac. no ale ciemne to raczej na wieczor.

Gość no zalezy
czy masz niebieskie, zielone, sere oczy, czy moze brązowe, czarne, piwne ja mam niebieskie i jak sobie zrobię ciemny makijaż to mi rozjaśnia oko, na zasadzie kontrastu