Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilia 25

Co zrobic gdy pieniadze nie wyszly z bankomatu ,a bank nam z konta potracil?

Polecane posty

Gość emilia 25

Maz kilka dni temu wyciagal pieniadze z bankomatu ,jednak pieniedzy bankomat nie mial ,wyszla tylko karteczka z cyferkami.Dzis patrzymy na stan konta a tam ta suma pieniedzy potracona! czy ktos sie spodkal z taka sytuacja? odzyskamy pieniadze?

iść do banku, dadzą Ci blankiet , skladasz reklamację, oni zwracaja pieniązki własciwie zaraz i jak ustalą fakty to dostaniesz chyba jakieś pisemko, jak sie okaze, że oszukałaś to ściągną Ci z konta, tak jest w pko bp, szybko i w porządku jak ja miałam taką pzygodę :)

Gość 7 dni swiat
moj kolega mial taka sama sytuacje. kasa nie wyszla a potracili z konta (tyle ze stalo sie to w paryzu a on jest wlochem) poszedl do banku i opkazal kartke i mowi ze nie dostal kasy , faceto mu powiedzial ze nie ma obaw, i dal mu ten sam kwitek skserowany. a teraz dzwonil jego tata z wloch i mowi ze kasy nie ma na koncie i bank nie odda jej bo ten kolo z banku nie dal mu zadnego potwierdzenia ze kasa nie wyszla. ma tylko ten kwitek ze niby wyszla...

Gość Herbalizer
czy to był lukas bank?

Gość zajrzyj tutaj
miałam to samo. Zgłosiłam w moim oddziale, sprawdzili bankomat i po 2 tygodniach kasa wlynęła na konto. A skoro mąż ma kartkę z bankomatu to jeszcze łatwiej sprawdzić

7 dni -- dziwne , ja bym nie wyszla tak z banku bez potwierdzeia pisemnie, ze złożyłam reklamację...

Gość emilia 25
dzieki wielkie , jutro tam pojdzie .

ja miałam wczoraj taka sytuację, że chciałam wyciągnąć 50 zł, dałam, że chcę potwierdzenie i cisza- nic nie wyszło, pozniej dalam ze jednak nie chce potwierdzenia (bo wsumie zawsze dawalam ze nie chce) i wyszło mi te 50 zł ale tak sie teraz zastanawiam- a jak mi tez potracono tamte 50 ? :O :O

tak ale pieniędzy już mi nie oddali chociarz zaraz zgłosiłam to powiedzieli że nie miałam świadka i to całe wyjaśnianie trwało dobre tygodnie a wcieło mi 200zł :-(

Gość los robles de saturata
profesorka--no nie mowi sie tamte.Mowi sie tamto 50 zl.Ze tez ja dzieciak musze cie uczyc-profesorka.

miłośniczka - a jaki bank?? dla mnie to kosmos jeżeli oni nie monitują tego jakoś... może przeciez być tak, ze nastepna osoba wzieła te 200 a w ogóle jaki świadek?? jakby ktoś przy Tobie stał to zaraz byłby zarzut, ze nie dotrzymalaś tajemnicy pinu itd... chore... :O