Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollllllllllllllllllllllaaaa

sheepworld czy czesto kupujecie te zabawki i akcesoria??

Polecane posty

Gość ollllllllllllllllllllllaaaa

tak sie zastanawiam czy nie otworzyc stoiska/sklepu z tymi rzeczami, myslicie ze to dobyr pomysl na biznes?

Gość hfsf
jak bylam pare lat mlodsza to kupowalam,teraz juz nie

Gość 12121212121212121212121
wydaje mi sie ze to dobry biznes, malo laty zawsze lubia wydawac pieniadze na takie rzeczy

Gość .............................3
ja lubiłam, ale jak byłam troszkę młodsza ;) ale niestety drogie są rzeczy tej firmy jak i NICI , poza tym u mnie był taki sklepik z NICI i SHEEPWORDLD i niestety się nie utrzymał..zalezy w jak dużym mieście żyjesz ;)

Gość hmmmmm..................
w miescie ok 50 tys mieszkancow.... mysle o jakims pierwszym biznesie, moze ktos podsunie jakis pomysl na np otwarcie sklepu z czyms..

Gość chińskie stringi

Uwielbiam Nici i Sheepworld, mam portfel i breloczek do komórki z Nici, a w szkole, gdzie pracuję, co drugie dziecko - e tam, nawet dużo więcej, niz połowa - ma coś z tej firmy: piórnik, gumki, ołówki, zeszty... :) zaznaczam, ze jest to szkoła prywatna i rodzice uczniów są dobrze sytuowani:) w każdym razie - gdybyś otworzyła swój sklepik w pobliżu takiej szkoły, jak moja albo w miejscu, gdzie obracają się dość majętni ludzie ze swoimi dziećmi - to myslę, że sukces masz w kieszeni:) to są marki bardzo popularne wśród dzieci:)

Gość up..........................
jaki sklep moze byc wg was sukcesem w miejsowosci o ok 50tys mieszkancow, gdzie jest stosunkowo malo sklepow np odziezowych, znacie jakies przyklady kto na jakim sklepie dobrze zarabia?

hm ja właśnie mieszkam w takim mieście i jak już pisałam nie utrzymał się u nas, wg mnie najlepiej idzie taki lumpex gdzie jest co tydzien wymieniany towar i cena jest wtedy 45 i stopniowa spada do 10 w sobotę ;) zawsze tam widzę tłumy i raczej się opłaca ;)

Gość hmmmmm jakos prowadzenie
lumpeksu nie jest szczytem moich marzen;) wole sklep z normalna odzieza.

Gość empik jest dobrym pomyslem

ale ja piszę co się sprzedaje :P można też outled , bo tez jest opłacalny :) a przepraszam empik w małym miescie? nie bardzo , bo kto Ci coś kupi? lepiej zamówic z internetu lub ściągnąć illegala

Gość empik jest dobrym pomyslem
skoro ktos je otwiera, to się najwyraźniej opłaca. w empiku są też książki, nie wiem czy wiesz co to takiego, których nie sciągniesz...

Gość jak juz to OUTLET