Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ze mną

uderzyłam mojego chłopaka ...

Polecane posty

Gość co ze mną

jw

Gość pewnie zasluzyl facet to
swinia!!!!!

Gość co ze mną
....powinnam od niego odejść i chyba taka decyzję podejmę. za bardzo kocham. a sama nawet nie wiem kiedy mi ta ręka poleciała;/ czy ktos może mi jakoś pomóc. :(

Gość pewnie zasluzyl facet to
a dlaczego to zrobilas? o co sie poklociliscie?

Gość co ze mną
ehhh ten facet to najprawdziwszy skarb na swiecie a świnią jestem ja.

Gość co ze mną
gadałam przez telefon siedziłąm u niego nakolanach i on zacząąl podskakiwac kolanami...a gadałam z mamą i nie mogłam jakos słwa wyklrztusić...wkurzyła msię i nawet nie wiem kiedy uderzyłam go ;(

Gość facet to swinia
no to moze to byl impuls... a mozno go uderzylas?

Gość mniunia
to chyba byl blachy powod, moj tez oberwal w leb ale sobie naprawde zasluzyl, zlapalam go na czyms, obiecal ze tego wiecej nie zrobi, juz nie robi :)

Gość co ze mną
eh. u mnie w domu moi rodzice nigdy sie nie kochali...nie widziałam kiedykolwiek zeby sie pocałowali czy przytulili. ale widziałam jakk się kłócili i czasem ktoś na kogoś podniósł rękę. nie ze jakas patologia bo nie. rodzice wykdztałcenie itp. i chodzi tu o to ze jesli ja tez taka jestem? nie mogę taka byc. na peweno nie dla niego.

Gość co ze mną
był bardzo błachy powód. i tak to był impuls bo jak go udezrzyłam to isę doipero ocknęłm ze to zoribłam. ale .... Boze nie mam się czym uasprawiedliwiac i koniec. moja mama tez ma takie impulsy. tak nie moze być . nie mam zamairu nikogo krzywdzić trka jak mnie krzywdzono.

Gość mniunia
czasem sie nie panuje nad pewnymi impulsami

Gość ogórka
dobrze, że już teraz dostrzegasz to i chcesz coś z tym robić. to chyba złe nawyki wyniesione z domu... wszystkimi siłami próbuj, by nigdy nie doszło do czegoś takiego wiesz, że nikt an bicie nie zasługuje! co na to twój ukochany?

Gość co ze mną
nie. ja takieog czegoś nie uznaję. stawiam siebie w tkaiej sytuacji. jakby mnei on uderzł to......od dużo czasu by musiało to jakoś potrwać zanim bym moze przebaczyła. zależy jaka sytuacja. ale jak ktoś uderzy raz (będzie miał impuls) to zrobi to drugi.

Gość co ze mną
zrzucił mnie z kolan. powiedział ze nie będzie go tak nikt traktował i odszedł. pobiegałm z nim. on płakał..... miał całe czerwone oczy. przepraszałam go z całych sił. on...znowu odszedł.pobiegłam i tak chwile stalismy bez słowa. powiedziłąm ze nie chciałm tego zrobić, ze kocham. on pocałował mnie w pliczek i odszedł.

Gość co ze mną
nie to chyba w czoło a nie w policzek. nie pamiętam bo ehhh ;( co za sytuacja.

Ja mojego też kiedyś uderzyłam, nawet nie pamiętam za co ale też mnie wkurzył i to był odruch. Przeprosiłam go od razu bo wiedziałam że nie powinnam tego robić. Stało się. No cóż. Żałuję i raczej tego już nie zrobię, bo bardzo żałuję. Po prostu uraziłaś jego dumę. Przemyśli i mu przejdzie (dobrze że nie oddał). Jak cię wkurza to dobrze jest go szturchnąć delikatnie łokciem to nie uraża dumy.