Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sirhan ad-Din an-Nabheni

Kto z brzydką grzeszy,duszę swą zbawia, bo grzesząc jednocześnie pokutę odprawia

Polecane posty

U nas też jest podział obowiązków. Np. Ja zanosiłem naczynia do zlewu a żona zmywała (teraz mamy zmywarkę), ja podłanczałem odkurzacz i odłanczałem i zanosiłem na miejsce a żona odkurzała, Ja wynosiłem dywany na dwór i zanosiłem do domu, a żona trzepała. Żona w sklepie ciągnie wózek a ja płace za towar. Długo by wymieniac.

Shiran ja mam nadzieje ze Ty zartujesz i tak naprawde pomagasz zonie. Z drugiej strony w Twojej kulturze kobiety sa traktowane jak przedmiot. Ale kacza dupa w polsce zyjecie mieszkacie zarabiacie. Tu sa nieco inne zwyczaje. Wierze i chce wierzyc ze tylko tak sie droczysz a tak naprawde pomagasz swojej zonie i szanujesz ja. A z drugiej strony cos pamietam ze ostro nawywijales i nawet na kafe o tym pisales. Nie wiem nie znam Cie. Forum oczywiscie sluzy do tego aby wyrazac swoje opinie. Zreszta co mnie tak naprawde to obchodzi.Twoje zycie Jej zycie wasze zycie. Tylko licz sie z tym ze skoro piszesz o tym na kafe ludzie roznie beda reagowac. I nieraz zmieszaja Cie z blotem. :( Z roznych powodow

Pomarancze co kraj to kultura. Pamietajcie o tym. A ze Shiran jest kontrowersyjny w swych wypowiedziach.Chyba juz poznal mniej wiecej na czym polega pisanie na forum. A co do odwagi to musze sie z Nim zgodzic. I tak pewnie zaraz mnie zwyzywacie albo bedzie jakis glupi podszyw.

tak jak napisalam wyzej. Skoro sie kochacie to jest ok. :) A co do urody to pojecie wzgledne. Nie to ladne co ladne tylko co sie komu podoba. ;) Shiran a tak na przyszlosc :) Quid Quid agis prudenter agas et respecte finem :)

Bierz sie do roboty i nie pisz bzdur.Pewnie na forum jesteś taki mądry a w domu potulny pantofelek, imitacja faceta.W domu masakra,żona dominuje i musi się gdzieś wyżyć chłopaczyna.Nie warto, kup sobie Anyspazminę.

Gość nie chodzi o urodę
no to poczytaj sobie współczesnych klasyków arabskich

No nie, znow ten zamszak pojawil sie na forum :P Idz i te swoje koraniczne bzdury stosuj u siebie a nie w naszym kraju. Tyle lat tu siedzisz i sie nie dostosowales wiec nie pasujesz tu :P:P Won!!!!!!

Gość jestem brzydka
zgrzeszysz ze mna? piesc, gniec i demoluj:D

Kurcze pieczone. Pomaranczki tak wam ciezko sie zalogowac???? Pisac pod stalym nikiem???? Pewnie najlatwiej kogos anonimowo zjechac po co sie narazac . A potem zallozy sie czarnego nika i bedzie sie pisalo dokladnie cos przeciwnego. Ehhh brak slow. Skoro tacy mocni w gebie jestescie to miejcie tez na tyle odwagi pisac na czarno. czego sie boicie?? bana??? Ze wasze wypowiedzi pojda na smietnik??? Poza tym prowadzcie dyskusje na poziomie forum jest nie po to by obrzucac sie stekiem obelg. macie cos do mnie?? walcie smialo byle na czarno.Albo cos do innych forumowiczow?? tez na czarno. Przynajmniej latwiej z kims takim prowadzic dyskusje

Gość jestem brzydka
niemozliwe, ze jaaa

Nie boje o sie o Twój sprzęt.Jesteś mężczyzną wiec krzywdy nie dasz sobie zrobić.Jak przetkasz wszystkie kominy w Polsce to do jakiego kraju sie wybierzesz?