Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwiatek34

Problem ze stolcem.

Polecane posty

Mam problem, a mianowicie moja córka która ma 13 lat niezałatwiała stolca już 2 tygodnie. dałam jej nawet czopik i nic nie pomogło. Ciągle ją boli brzuch a ja niewiem jak mam jej pomuc. Pomużcie.

Gość Lewatywa i po problemie

Daj jej mleka, kiszonej kapusty, powideł, mielonki i majonezu. A potem podeprzyjcie drzwi od sracza kołkiem.

też już dostała tydz temu pomogło. ale niemoge przecież jej ciągle dawac lewatywy.

Gość Witold Paszt
A potem zamieść stosowną relację w topiku "Śmieszny wątek o kupie" :-D

a najgorsze że prubowałam wszystkiego i nic nie pomogło nawet maślanka, owoce nic:( jedynie ta lewatywa

Kwiatek34--------> a konsultowałaś problemy swojej córki z lekarzem???? To nie jest normalne i masz rację nie możesz co chwilę robić córce lewatywy. Może poproś lekarza rodzinnego o skierowanie do jakiegoś specjalisty. A jaki jest jadłospis Twojej córy??? Co je co może być przyczyną jej problemu???

Gość taka jakas see
probowalas dac jej duzy jogurt i niech zapije szklanka wody? jelsi to nie pomoze to powinnas is do lekarzamoja kolezanka tez miala problemy z zaparciami i musila sie leczyc xenne jadla na ilosci i slabo pomagalo ale nie ma to jak porada lekarska

No właśnie ale ona już z bulu nie może. niewiem czemu tak się stało przecież nigdy takiego problemu nie miała. Do lekarza hmm...,Dobry pomysł. A co z tą lewatywą??

Myślę że jak dałaś jej czopki i nie pomogły to takie domowe sposoby też nic nie dadzą. To były czopki glicerolowe???

Gość taka jakas see
wez ja teraz za reke i do lekarza! nie mozna tego tak olewac...

Niewiem czy tam , coś jej się zatkało czy co...chyba wieczorem bęndzie jej trzeba zrobic, znowu lewatywe a to boli ale chociaż jest skuteczne

Gość powinna chyba zmienić dietę
na bogatoresztkową, kup też colon c http://www.colonc.pl/

Gość fora
A czy Ty dajesz jej zupki jarzynowe? Trzeba dziecko odpowiednio odzywiac.Zuki gotowac ale takie bez miesa ,nie na kosciach.Dowaj wszystkie jarzyny. Gotuj codziennie .Zobaczysz ze pomoze.

Kobieto nie załamuj mnie!!!! To już trwa dwa tygodnie a Ty nie byłaś z nią u lekarza??? No bez jaj JAK NAJSZYBCIEJ UMÓW SIĘ NA WIZYTĘ!!! Przecież nie możesz co chwilę pakować w nią lewatywy czopków czy antrazwiązków!!! Przecież nie wiadomo co tak naprawdę się z nią dzieje jakie są przyczyny jej dolegliwości a jak stolec zbyt długo zalega w jelitach to jest to po prostu niezdrowe!!! Zdrowy człowiek powinien wypróżniać się najrzadziej co 3 dni ale jeśli już co 3 to musi równać się to też odpowiedniej ilości stolca. Kwiatek34-----> zamiast pomóc swojemu dziecku możesz jej tylko zaszkodzić więc namawiam żebyś jak najszybciej udała się z nią do lekarza!!!