Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polka345

Kobiety zza wschodniej granicy

Polecane posty

Gość Polka345

Co sadzicie o Ukrainkach, Rosjankach i Bialorusinkach? Czy rzeczywiscie dla was sa takie piekne i wspaniale? Czy moze jak ja ich nie lubicie za to jak w wiekszosci sie prowadza. Znam kilka porzadnych ale niestety cala mase zdzir. Przyjada takie z biednej wioski do lepszego swiata i zaraz tu robia z siebie wielkie panie. Nagle juz zwykle buty im nie wystarczaja i musza kupic Armaniego, nagle juz zwykle jedzenie nie jest dobre i chca tylko drogie restauracje a to wszystko dlatego, ze mysla ze sa najwspanialsze i najpiekniejsze na swiecie i ze to im sie nalezy. A tak na prawde nic soba nie prezentuja, a tylko np mnie zniechecaja do swoich rodakow i rodaczek. Bo takie z nich wielkie panie ze pracuja w klubach nocnych i burdelach, a jak juz jakas sie trafi, ze sprzata to niestety majac w swoim kraju faceta idzie do lozka z kim popadnie. Psuja opinie, niestety mi takze choc jestem Polka (choc duzo osob mysli, ze jestem Ukrainka). Denerwuje mnie to strasznie

są to kobiety w większości bardzo piękne jednakże często tandetne, czerwona szminka, ostry makijaż... itp

Gość Polka345
Jak dla mnie Polki sa o wiele ladniejsze. Dla obcokrajowcoc czasem to problem rozroznic czy to Polka czy jakas nasza sasiadka.