Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dr_Izdbski

Kobiety co chcecie wiedziec...

Polecane posty

Co chcecie wiedziec odpowiem! Moze czegos nie wiecie, chcecie sie dowiedziec, lub sie wstydzici spytac waszego faceta... wiec ja moge odpowiedziec!!!

Gość wwwwwwaa
czemu moj facet lubi sie rano kochac a ja tego nie cierpie,zle sie czuje taka po nocy nie swieza.

Gość czy czy
czy facet zawsze podczas wytrysku ma orgazm ?????

bo rano jest takie silne podniecenie i erekcja ze ma sie straszna ochote na bzykanie. Facet nie musi byc pieszczony by mu stanal. przy kazdym wytrysku jest orgazm!

Gość Komendant Piździorek
Stanowczo zaprzeczam, panie doktorze. Mężczyzna ma większą ochotę na spółkowanie rano, ponieważ w tymże okresie wzrasta u niego poziom hormonów potegujących popęd seksualny. W rzeczy samej, mam na myśli, że rano hormony te osiągają najwyższy poziom natężenia.

nie mogę ći powiedzieć co chciała bym wiedzieć:D

Gość Komendant Piździorek
fantazji forumowiczek?

Gość kukurykunapatykug
co facet mysli jak widzi dlugie kobiece nogi?

Gość hehahihihahe
jakos mojemu nie buzuja hormony rano nigd

Gość hehahihihahe
to powiedz mi dlaczego nie chce sie kochac tak czesto i nie podnieca go np sciagnieta bluzka??

Gość kukurykunapatykug
i chyba chlopaczyna sie zwinal:)

dlugie nogi; dzialaja, szczegolnie gdy sa na obcasie! I musza byc te nogi zgrabne (lydki) wycwiczone i zadbane!! Widzialem ostatnio dlugie fajne nogi i obrzydliwe paznokcie i piety :/ fuj! hehahihihahe: moze ma inna, moze sobie sam wali, moze ma stresu duzo, moze tak sie mu nie podobasz, moze nie dbasz. Dla mnie sciagnieta bluzeczka, czy nie sciagnieta powoduje burze w spodniach:)

Gość kukurykunapatykug
tylko dlugie nogi na obcasach? wiesz dlugie nogi maja zazwyczaj wysokie dziewczyny i do tego obcasy to sa juz czesto zwyczajnie za wysokie wiec pytam nie wystarcza same dlugie nogi?

no wlasnie ze nie, bo na obcasie ladnie nogi sie prezentuja...choc ile facetow tyle gustów ! napewno warto takie nogi eksponowac... ale musza one byc ladne!

Gość kukurykunapatykug
no ok s aladne i co nie przejmowac sie ze bedzie sie strasznie wysoka?te obcasy musza byc jakies naprawde wysokie czy tak 3-4 cm starcza?

to juz nie az taka wysokosc obcasa jest wazna ale model buta. Musi byc z gustem, pasujacy do ubioru! modny odp dobrany kolor itd. bo czasami na miescie mozna poprostu sie usmiac... mnie osobiscie cholernie kreca dlugie nogi i ponczoszki, jest to przecudowny widok!

nie wiem czego jesteś doktorem ale orgazm nie jest jednoznaczny z wytryskiem i każdy seksuolog ci to powie!!! A to że u większości facetów następuje jednocześnie to już inna para kaloszy

Gość hehahihihahe
no wlasnie chodzi o to ze jak sie nie kochamy tydzien to wszystko go jara nawet glupstwo a jak jest to czesto to nie ??

Gość hehahihihahe
moze powinnam go dluzej trzymac i kochac sie raz na tydzien ale ja lubie tak czesto:D

to nie rozwiazanie! kus go caly czas, moze on poprostu nie ma duzych potrzeb... ale fakt faktem ze troszke powinnas podzialac na niego!

Gość cztexa
ja chcialabym sie odniesc do tych dluuugich nog no sory co takiego jest w zyrafie co?chyba mniejsze sa zgrabniejsze

Gość a ja jestem niska
jestem niska i mam raczej budowe ciala masywna.. znaczy sie jestem z deczka przy kosci ale mam zarysowane kszalty kobiece.. mam duzy bisut wciecie w talii a nogi mam nie dlugie ale proporcjonalne do wzrostu tyleze mam tzw buleczki czyli tam gdzie uda mam takie buleczki zaokraglone.. moj facet sie tym strasznie podnieca.. gryzie piesci sciska.. ponoc uwielbia te moje pelne uda takie buleczki przez ktore nie mam przerwy miedzy udami - dlaczego?????

widzicie dlugie nogi czy krotkie... to nie ma znaczenia.... najwazniejsze jest gdy calosc pasuje... ile facetow tyle gustow.. wiec jednemu moze sie spodobac slicznotka, drugiemu zwykla szara mysz... moze z ta roznica ze jesli ktos czuje sie malo atrakcyjny szuka tylko wsrod "swoich" bo wie ze sliczniesza/szy jest nieosiagalny kobieta musi w sbie miec to cos i to jest odp przepis... dlatego jak facet co chwile mowi ze jestescie jego idealem, ze sliczne, ze macie sliczne, najpiekniesze tyleczki itd. uwierzcie ze to prawda a nie uszczesliwaianie na sile!!!

hmm no to tak, jestem wysoka, mam dlugie nogi, jestem szczupla, faceci mowiac mi ze jestem zajebista z charakteru i sliczna, ze mam super humor itd..ale......mam strasznie male piersi i odrzucam jak narazie facetow bo wiem ze tak czy tak dojdzie do zblizenia..wiec ptanie: czy ONE sa takie wazne?;|;((((((

sluchaj najelpiej na moim przykladzie: uwielbiam wielkie piersi, bawic sie takimi, dotykac itd.... i moj zwiazek sie skonczyl z taka pania... zawsze sobie mowilem ze male mnei nei interesuja.... poznalem pewna dziewczyne z ktora sie spotykam, ktora ma wielkie kompleksy ze swoimi piersiami... i wiesz co... nie zamienil bym je na żadne inne !! Kocham je, pragne i nie maja dla mnie znaczenia! Wiec widzisz, nie ma znaczenia dla faceta... jak kocha, pragnie, porzada akceptuje i chce takich jakie masz! jedyna uwaga: nie pokazuj mu ze tak Cie denerwuja! Otworz sie przed nim! bo to ważne! zobaczysz ze szaleje za nimi!