Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość folwarklll

jaka jest rozica wieku miedzy wami?

Polecane posty

Gość folwarklll

napiszcie jaka jest roznica miedzy wami a waszym parterem/partnerka.i jak sie dogadujecie w czym sa problemy a w czym zupelnie nie ma i jest lepiej.

Gość niunka83
2 latka

Gość folwarklll
a jest ktos kto jest w zwiazku z roznica 5-6 lat?

Gość KOBIETKA WESOŁA
Trochę starsza od Was jestem, mam 42 lata, a Luby mój ma 48.

Gość aga agusia
13 lat różnicy

Gość akszenka
u mnie 4 latka i 3 miesiące :) idealnie!

Gość 7 lat jestem strasza

Gość KOBIETKA WESOŁA
A! Pierwszy mąż był równolatkiem, nic się nie układało, totalna porażka. Teraz jestem z mężczyzną, ma takie poglądy, że jest głową... , że ma obowiązki...., że powinien...., ale ogólnie jest mi z nim naprawdę cudnie. A!!! I przeczytał jakiś poradnik dotyczący związków z kobietami... haaaaaaaaaaaa, na stare lata się stara!

Gość 7 lat jestem starsza

Gość folwarklll
a jak was traktuja?ja jestem jeszcze mloda mam 19 lat a moj kolega ma 25 i ma juz oprace on chcialby ze mna byc ale ja sie waham i obawiam nie wiem co robic z jednej strony chcialaby ale z drugiej to sie boje

Gość folwarklll
przepraszam za bledy ale pisze zdenerwowana :(

Gość folwarklll
prosze napiszcie poradzcie mi cos

5 lat i jest super :) nie traktuje mnie jak dziecko, jezeli o to sie martwisz :)

Gość daj mu dupy i bedzie
i bedzie zajebiscie ;))

Mam tyle lat co ty, a facet mój 23. No, i jest gitara. Niczego się nie bałam, nie boję i jestem jego pewna. Wiesz, no, jak nie jesteś gotowa, masz obawy, to się wstrzymaj. Jak kocha, to poczeka.

Gość folwarklll
tylko ze ja nie che mu dac tej "dupy" a boje sie ze on jako starszy facet bedzie tego potrzebowal a ja tak nie potrafie

Gość akszenka
ja na Twoim miejscu spróbowałabym sie z nim związać... przeciez roznica wieku to najmniejszy problem jeśli chce się ze sobą być :)

wlasnie jako starszy facet bedzie mial wiecej cierpliwosci i zrozumienia

ja mam 37 lat on 30 ( to mój drugi mąż - pierwszy był 2 lata starszy i nigdy nie moglismy sie dogadac ) miałam dużo obaw co do naszego związku ze względu na różnica wieku na dzien dzisiaeszy wiem , że jestem szczęśliwa i nie żałuje podjętej decyzji jest suuper tatą do mojej córki z pierwszego małżenstwa ( teraz wiem , że ma ojca i bardzo go kocha ) nie interesuje mnie ocena ludzi , straciłam rodziców ( odsunęli sie przez mój rozwód i nowy związek ) ale to ich wybór , ze strony obcych ludzi nie spotkałam sie z krytyką wrecz wszyscy mówią , że odmłodniałam przy młodszym mężu życzę wszystkiego dobrego

No, prawda jest taka, że czasem bywa tak, iż starsi, to tylko tej dupy chcą. Ale to nie reguła, więc jeśli to mądry facet, to zrozumie, nie? Tak mnie się wydaje...

uważam , że związek dwóch ludzi nie ma nic wspólnego z wiekiem !!! czasami 20 latek jest bardziej dojrzały od 30 latka

uważam , że związek dwóch ludzi nie ma nic wspólnego z wiekiem !!! czasami 20 latek jest bardziej dojrzały od 30 latka

Gość folwarklll
dzieki za pcieszenie musze sie przyznac ze jan igdy w zadnym zwiazku nie bylam nawet sie nie calowalam i to jeszcze bardziej poteguje moj strach.widze on sie stara i chcialby byz razem ze mna ale ja mam taka wewnetrzna blokade to cos z czym nie moge sobie dac rady.jak kazda dziewczyna marze o fajnym zgodnym zwiazku pelnym zrozumienia i milosci.Z niego to raczej powazny facet.ale gdy pomysle o zblizeniach to sie boje ale moze to mija?

Gość trewoda
pamietaj ze jak mu sie nie oddasz to poszuka innej i nie pisze tego zeby cie zgnebic tacy sa faceci nie ty to inna

Gość Julita 32
ja 32 a mąż 34 lat.Mąż jest starszy 2 lata, 11 lat po ślubie.Na początku ciągła walka o dominacje w małżeństwie i ogólnie duża różnica charakterów.Teraz jest lepiej,mąż się poddał trochę i często ustępuje,chyba dla świętego spokoju.Ale ogólnie nie jest źle,zresztą nie chcę całkowitej uległości, bo szybko by mi się taki facet znudził.;-)