Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiedzący jak

JAK POWIEDZIEĆ KOBIECIE...

Polecane posty

Sam jej nie mów bo sie obrazi. Serio. Popros jakas kolezanke ZAUFANĄ zeby z nia o tym pogadala ale tak wiesz na lajcie nie wprost. Żeby jakos aluzjami nawiazala ale zeby nie mowila ze sprawa wyszla od Ciebie. Boze ja jej meeila moge wyslac. Kiepska sytuacja ale jak skombinujesz jakas kolezanke do pomcy to plan wypali.

Gość składam wyrazy współczucia
DZIEWCZYNIE z okazji kontaktów z takim palantem :-O Depilacja bywa problemem zdrowotnym, jak nie wiecie to się douczcie.

Gość kobieta z bylym wasem
daj jakis link albo zmykaj z kaffe🖐️

Gość droga młodzieży
ale jesteście dziwne :O:O:O ale wymagania co do facetów to jest niekończąca się opowieść... bo brudne dłonie bo za długie włosy bo coś tam :O nikt nie chce sie zadawac z zaniedbanymi ludźmi!!!!!!!!!!!!!

Gość nie wiedzący jak
ona z tym nie ma problemów, widze odrosty, więc się mylisz... LUDZIE, ja poprostu chce, żeby troche o siebie zadbała... czy to tak dużo? to chyba normalne

bez przesady chłopak chce zeby laska o siebie zadbala nie widze w tym nic złego.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To takjakby ktoras z was napisala: jak powiedziec ze jemu śmierdza pachy! Chlopakow takie rzeczy nie urazaja a laski zaraz foch i nara. Wiec lepiej nie piszcie ze jest palantem tylko kmincie jak chlopakowi doradzic!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Gość jeśliś dżentelmen
A dlaczego jakoś nie chcesz nam napisać jakie to zabiegi robisz na swojej osobie? Czyżby nie było ich za wiele???

Gość droga młodzieży
no właśnie. kurwicy czasem można dostac jak sie takei rzeczy czyta a piszą to pewnie same takie zaniedbane :O

Gość droga młodzieży
napisałaś : ''daj dziewczynie spokój ma prawo wyglądać jak sobie chce'' niech sobie wygląda jak chce ale pozniej sie nie dziwi, ze sie fazeci jej brzydzą :O a chlopak chce dobrze, zwrocic jej delikatnie uwage bo widocznie mu na niej zalezy...

Gość nie wiedzący jak
wiesz...kobieta ma raczej większe pole do popisu niż faceci z pielęgnacją mam sobie makijaż robić?

Gość nie wiedzący jak
nie róbmy z tego dyskusji ja prosze o rady

Gość jeśliś dżentelmen
Jestem jak najbardziej za tym aby on jej wprost powiedział co myśli o jej wyglądzie i mam nadzieję, ze ta dziewczyna wyciągnie z tego wnioski i znajdzie sobie normalnego mężczyznę. A wy depilujcie i róbcie co chcecie. To autorze jakie to zajmujące zabiegi wykonujesz na swoim ciele? Wciąż brak odpowiedzi :-O O czymś to świadczy :-P

Gość nie wiedzący jak
obejżyjcie sobie Trinny i Susannah rozbieraja... własnie o takie coś mi chodzim, żeby wydobyć z niej kobiecość

Gość nie wiedzący jak
ale się uczpiłaś...jeezus facet nie może sobie pozwolić na takie zabiegi jak kobieta...no nie? czy to nie metro facet? he?

Gość droga młodzieży
ignoruj kretynke bo ma za daleko do rozumu :o idź sobie dziewczyno pielęgnuj swoje wąsy i zarośniete brwi:O:O :O

jeśliś dżentelmen: dziewczyna nie bedzie miala pewnosci siebie i pozniej nawet w lozku to wyjdzie. Moeie ci jedyna roada to kolezanka. A jak nie to zacznij rozmowe np:jaki jest jej typ chlopaka,,, jesli zapyta o twoj typ dziewczyny powiesz ze wlasnie taka jak ona z gladkim pachnacym cialem, z makijazem lekkim podkreslajacym urode, no moze zczai ocb, no ja bym sie chyba gapnela.

Gość czyżby autor
nawet się nie mył ???? bo nawet takiego zabiegu nie wymienił :-O

Gość nie wiedzący jak
?

Gość PODZUMOWANIE
wyslij anonim napisany na kompie namow kolezanke by wspolnie z nia zrobily sobie np wieczorek kosmetyczny i wspoolnie poeksperymentowaly (wzajemne wyrywanie brwi itp) gadaj przyz niej o tym jak lubisz gdy kobieta wyglada powiedz prosto z mostu skoro jej zalezy to sie postara i to zmieni 🖐️

dobry pomysl , ale co on ma tej kolezance powiedziec: "sory Aniu wez urzadz wieczorek kosmetyczny i wydepiluj jej meszek nad ustami...?"

Gość PODZUMOWANIE
nie namawia swoja dobra kumpele zeby sie spotkala z ta co ma wasa i zrobily sobie taki wieczorek.wyrywanie depilacja woskiem wasika zrobienie makijazu a potem wyjscie na miasto np:D dobrze by bylo zeby autor tematu ja wtedy zobaczyl taka pomalowana i powiedzial jej jak ladnie wyglada itp itd ona wtedy zrozumie i zacznie o siebie dbac-mam nadzieje

Gość PODZUMOWANIE
zreszta moze powiedziec kumpeli jak sprawa wyglada i czy ona by w ten sposob nie mogla pomoc.z kumpela zawsze sie latwoej rozmawia a tamta skoro ma wasa to na pewno wszyscy go widza 🖐️

analizujac to jeszcze raz, wolalabym nie kombinowac tylko zrobic tak zeby pogaac o tym z nia, WYPYTUJAC np.a to można golic?! A jak zgolisz to odrosnie?! Moze na brechte to wziąc, No albo motyw z ta kumpelą, uważam bardzo dobry. Niech sie baby wymalują, ty bedziesz jej mowil ze pieknie wyglada, i o! Tylko jak na drugi dzien sie nie pomaluje a meszek jej odrosnie ze zdwojona siłą to ja nie wiem chlopie co ty zrobisz.

analizujac to jeszcze raz, wolalabym nie kombinowac tylko zrobic tak zeby pogaac o tym z nia, WYPYTUJAC np.a to można golic?! A jak zgolisz to odrosnie?! Moze na brechte to wziąc, No albo motyw z ta kumpelą, uważam bardzo dobry. Niech sie baby wymalują, ty bedziesz jej mowil ze pieknie wyglada, i o! Tylko jak na drugi dzien sie nie pomaluje a meszek jej odrosnie ze zdwojona siłą to ja nie wiem chlopie co ty zrobisz.

Gość PODZUMOWANIE
meszek trzeba by bylo usunac woskiem bo wiadomoze po maszynce odrosnie baardzo szybko :o . chyba nic innego juz nie wymyslimy.ja np bym nie chciala zeby michlopak ktory mi sie podoba mowil ze mam meszek nad ustami i ze moze bym sobie go ogolila

no ja tez bym nie chciala... zalamalabym sie i juz do konca zycia mialabym nastepny kompleks. Ale np. gdyby moja kolezanka powiedziala mi: słuchaj wez zrób cos ze sobą, pomaluj sie ładnie, zadbaj o ciało, idz na solarium czy cos, masz chlopaka musisz wygladac ladnie i atrakcyjnie bo inaczej nie bedziesz mu sie fizycznie do końca podobac, to w jeden dzien zrobilabym z siebie carmen electre ;]

Gość PODZUMOWANIE
dokladnie :classic_cool: a wiec jedyne rozwiazanie to poprzez kumpele: ALBO JEJ POWIE ALBO ZROBIA SOBIE MALA KOSMETYCZKE W DOMU

No i "dali my rade". Niekoniecznie trzeba zawsze mowic prawde, trzeba podejsciem. Swoja drogą jako feministyczna małpa. Drogi przyjacielu, podejdz do lustra i spawsz czy tam z toba wszystko ok, bo moze za jakis czas twoja pieknosc napisze na kafee: "jak powiedziec mojemu chlopakowi zeby zaczal dbac o siebie..." :P :D:D:D:D Pozdrawiam i powodzonka