Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiedzący jak

JAK POWIEDZIEĆ KOBIECIE...

Polecane posty

Gość nie wiedzący jak

żeby zaczeła o siebie dbać.... mam super koleżanke, ona chciałaby coś więcej... ale według mnie troszke nie jeste kobieca... brakuje jej makijażu, który podkreśliłby jej kobiecość włoski pomiedzy brwiami i mały meszek pod nosem... wiem, że delikatny makijaż i drobne zabiegi pielęgnacyjna moga zdziałać cuda... TYLKO JAK JEJ O TYM POWIEDZIEĆ, żeby się na mnie nie obraziła i nie poczuła się urażona... doradzcie coś...prosze

Gość folwarklll
spytaj czy lubi zabiegi pielegnacyjne? i powiedz ze uwazasza ze one sluza kobietom moze da jej to cos do myslenia

Gość jeśliś dżentelmen
oraz dobrze wychowany chłowiek to takich rzeczy kobietom i w ogóle innym ludziom się NIE MÓWI takie rzeczy to można baaaaaaaaardzo ostroooożnie powiedzieć i delikatnie absolutnie najbliższej przyjaciółce lub rodzinie

Gość jak juz chcesz brac
Wyslij jej list anonimowo, najlepiej pisany na kompie zeby się nie zorientowała

Gość nie wiedzący jak
no właśnie wiem... kurcze, mam problem

Gość nie wiedzący jak
up

Możesz co najwyżej poprosić o to INNĄ KOBIETĘ. Sam nawet jeśli dasz najdelikatniejszą aluzję, masz przerąbane:) Do dziś wypominam szefowi (w żartach oczywiście) że kazał mi sobie zrobić "ładne zdjęcie" chociaż chodziło mu tylko o to, żeby zdjecie było ładne, a nie że ja jestem tak brzydka że tylko zdjęcie może mi pomóc:) To najbardziej czuły punkt i kto dotknie - jest martwy:)

Gość jeśliś dżentelmen
A poza tym teraz takie brwi modne! :-P Patrz Frida czy jakj jej tam. Każdy decyduje sam o swoim wyglądzie. A własciwie powiedz jej wprost to może jej przejdzie chcenie czegoś więcej i dziewczyna znajdzie sobie takiego, który ja zaakceptuje taką jaka jest. Weź pod uwagę, że nie każdy może stosować te zabiegi kosmetyczne także względy zdrowotne mogą tu mieć znaczenie. I o tym możesz nie wiedzieć jak to jest u niej. Na szczęście nie ma jeszcze ustawy, że wszyscy muszą być gładko wydepilowani. Jeszcze się różnimy od siebie nawzajem na szczęście.

Gość jeśliś dżentelmen
A właściwie to po ile lat macie?

Gość nie wiedzący jak
20

Gość nie wiedzący jak
myrevin chyba cie pojebało

Autorze, odwróć sytuację - czy gdyby Tobie czegos w urodzie brakowało (załóżmy), chciałbys od niej usłyszeć nawet malutką aluzję dotycząca wyglądu/znaleźć liścik/żeby skorzystała z innej tego typu rady? Jakbyś sie wtedy czuł? I postąp tak, jak Ty czułbyś sie najlepiej na jej miejscu.

Gość nie wiedzący jak
racja

Gość mówiąc o kimś trzecim
np. siostrze, kuzynce, ex Tekstem w stylu: zaniedbała się, w wystarczy odrobina makijażu aby ze zwykłej kury zmieniła się w kobietę za którą co drugi pan się na ulicy obejrzy :D jak jest inteligentna, to sama załapie. jak nie jest - to szkoda zachodu, nic nie pomoże :classic_cool:

Gość kobieta z bylym wasem
ale to co ona ma mozna bardzo usunac 🖐️ tez kiedys mialam wasa ale peseta ew wosk u kosmetyczki-trwa to 2 min i kosztuje oik 5 zl a wystarczy na dlugi.skoro ona chce cos wiecej niech zadba o siebie.moze nei wie ze ma wasa?

Gość nie wiedzący jak
no włąsnie, chce żeby z takiej "kury" zrobiła się na fajna atrakcyjną dziewczyne....

Sposób powyżej jest dobry, ale kobieta to i tak za delikane stworzenie żeby ją tak potraktować. Od razu załapie że to o niej, tylko zamiast zadbać o siebie może (choć nie musi) zamknąć się w sobie. Lepiej gdybyś najpierw się do niej jakoś zbliżył, żeby poczuła się akceptowana taka jaka jest, a potem żebyście razem próbowali coś zrobić.

Gość nie wiedzący jak
już troszke się do siebie zbliżyliśmy...

Gość Boski Zigolo
jesli baba jest na tyle durna i sama nie wie ze powinna o siebie dbac to wal prosto z mostu, a jak sie obrazi- nie bedzie czego zalowac, kto by chcial jakas obrazalska dupe?:o

Gość mówiąc o kimś trzecim
innym sposobem jest opowiadanie o WŁASNYCH preferencjach czy marzeniach. Teksty typu: zawsze chciałem, aby moja kobieta była... Najbardziej w kobiecie podoba mi się ....

Gość jeśliś dżentelmen
20 LAT toscie dzieci jeszcze daj dziewczynie spokój ma prawo wyglądać jak sobie chce A ty jak masz jakieś apetyty na ideał to sobie namaluj w photoshopie albo Playboya pooglądaj. Tobie też możnaby z pewnością niejedno zarzucić - nie wierzę, żeś taki idealny, chłopcze. Ciekawe co ty robisz, aby zmienić swój wygląd. A testu raz sobie coś wydepiluj i zobaczysz jak to jest przyjemnie.

Gość nie wiedzący jak
bez przesady, nikt nie jest idelany, ale ja dbam o siebie... jest wosk przecierz...na depilacje... i wiek nie ma to żadnego znaczenia...

Gość jeśliś dżentelmen
Ty sobie coś wydepiluj lub wywoskuj i wtedy porozmawiamy. Dbasz o siebie? A jakie to, tak uciążliwe jak depilacja, zabiegi na sobie robisz???

Gość nie wiedzący jak
ja nie mówie o całym ciele, meszek pod nosem i przerwa między brwiami... a makijaż delikatny to duże wyzwanie?

Gość jeśliś dżentelmen
No to jakie to zabiego robisz na swoim ciele??? Po co taka młoda dziewczyna z piękną skórą ma ją psuć chemikaliami? Żeby za 10 lat wyglądać jak własna babka?

Gość droga młodzieży
jeśliś dżentelmen- nie wiem co sie tak plujesz na ten temat :O ciekawe czy ty lubisz zaniedbanych facetów:O logiczne ze chlopak chce miec zadbana ladna dziewczyne a takie rzeczy w jej przypadku zle swiadcza :O

Gość anonimouse
napisz list-anonimowo.Bez podpisu. Napisz jej,ze zapodajesz tudziez i owszem,jakoby sie ta dziewczyna ogolila i klaki se powyrywala z miedzy ucz.Dodatkowo,niech se zrobi makijaz .Ot tak to i zawsze by miec musiala.Tak jej napisz w liscie. Na koniec-podpis-zyczliwy.

Gość droga młodzieży
no co Ty pierdolisz jakie chemikalia :O wyrwanie brwi i wydepilowanie wąsów to zadna powazna ingerencja w zycie zdrowie czlowieka :o daj spokój poza tym jesli juz o to chodzi to wiecej ''chemikaliów'' mamy w jedzeniu niż kosmetykach:O

Gość nie wiedzący jak
dokładnie, naskoczyłaś troszke na mnie... nie mówie o jakichś super zabiegach, tylko prostych, skutecznych...podkreślakące kobiecoś i jej urodę...