Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babski problem

kolejny babski problem...

Polecane posty

Gość babski problem

Witajcie, mam mały problem i już sama nie wiem co o tym myśleć. okres spóźnia mi się już prawie cztery tygodnie - w ciąży raczej być nie mogę ale dla pewności zrobiłam test, jest negatywny. Poprzedni okres miałam planowo, bez żadnych problemów, w czasie jego trwania zdążyłam wyjechać z kraju, czyli zmieniłam otoczenie, obowiązki, ludzi, czy jest możliwe żeby przez to kolejny okres mi tak "zaszalał"? P.S. Zawsze okres miałam w miarę regularnie, ewentualnie dwa, trzy dni różnicy nigdy tak dużo. Od pół roku nie biorę też juz tabletek, z resztą po ich odstawieniu też nie miałam żadnych problemów. Ma sens robienie jeszcze jednego testu?

Gość lejly
mozliwe ze wyjazd moze opóznic okres jaki test zrobilas? jak sie nazywał?

Gość babski problem
To test irlandzki więc nazwa pewnie Ci nic nie powie ale to taki z grupy Quick View - teoretycznie pokazuje ciąże po kilku dniach od zapłodnienia.

Gość lejly
napewno nie masz okresu przez wyjazd

Gość babski problem
ale to jest możliwe żeby aż cztery tygodnie?! Zaczynam już wariować, bo może coś jest nie tak nie w sensie "ciążowym" tylko ogólnie ze zdrowiem... chociaż żadnych niepokjących objawów nie widzę.

Gość lejly
moja kolezanka nie miala okresu 3 m-ce , poszła do gina i dał jej luteine na wywołanie , a okresu niemiala bo przeszła stresy z tego co wiem nastepna moja kolezanka nie miala okresu 8 m-cy bo sie odchudzala bardzo a ty okres dostaniesz , mi tez sie kiedys spoznial ale babcia powiedziala mi zebym kupiła zioła CZARNA MALWA i zaczeła pic napar okres sie pojawil nastepnego dnia

Gość babski problem
no ja raczej Czarnej Malwy nie znajdę - chyba, że gdzieś w polskim sklepie. Dzięki :) Przynajmniej troszkę mniej się nad tym zastanawiam.

Gość bojato zrobiłam
zrobilam 8 testów , negatywne , a ciazy nadal sie boje ze jestem

Gość bojato zrobiłam
mam mdłosci