Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka2409

Ludzie którzy muszą sprzątać są chorzy

Polecane posty

Gość jolka2409

z naciskiem na słowo " muszą". Są tacy ludzie, którzy nie wypiją szklanki herbaty, jeżeli nie będzie posprzątane. Żal mi ich. Oni myślą, że to jest normalne, niestety jest inaczej.

Gość Jareek_84
potwierdzam

Gość federalna jestem
To fakt.sama jestem chora. zamiast pic herbate ,zjesc to sprzatam, włączam pranie, i dopiero rozrywka i jedzienie.Jak to leczyc?to fobia?

Gość taka jakas see
to sie nazywa pedantyzm;)

Gość taka jakas see
tez wole najpierw posprzatac i usiasc w porzadku i ładzie i zjesc pozadnie lub napic sie;) ale ejsli ktos biega z miotla bo zobaczyla okruszek na podlodze to niestety podlea pod wariactwo hehe

Ale są ludzie, którzy choćby mieli z głody umrzeć to najpierw posprzątają. albo cały czas muszą coś robić. Np. moja sąsiadka, jakby miała piórko w "d..ie" Na okrągło coś robi, jeszcze synową do roboty goni. Jej mąż też cały czas coś modzi. Kiedyś , gdy był śnie - 1 raz w tym roku - to zaczęła zanim pług przyjechał. Gdy pług już był, on miała odśnieżone do gołego chodnika. Nie rozumiem takich ludzi. Czlowiek urodził się, żeby myśleć a nie żeby sprzatać

Gość federalna jestem
pod jakie wariactwo? Mnie draznią okruchy na stole czy dywanie.Zbieram je bądz odkurzam. Pozatym nie dopuszczam by okruchy lądowały w pokoju.

Gość federalna jestem
zanim ktos nam cos pomoze, zanm półg przyjedzie, zanim mąz wyrzuci smieci to szybciej sama zrobiłabym.I robię.

zresztą czy takie wariactwo jest szkodliwe? jak ktos chce to niech se sprząta i się krząta, jak to lubi, jak nie chce to nie, niektórzy ludzie już tacy są jeden lubi medytować drugi skacze na bandżi

I nie jesteś zmęczona, nie drażni cię to, że robisz za innych.

znam taką osobe i niestety z nią mieszkałam.cały czas coś sprząta.wstanie to pierwsze co robi sprząta,nigdzie nie chodzi bo sprząta,mąż jej cały czas coś szuka bo albo mu przetawi albo wyrzuci,jak twierdzi wszystko co na jej drodze to jej wróg. Wiem że tacy ludzie są szkodliwi dla otoczenia

a ja im troche zazdroszcze. ja sie musze zmuszac do sprzatania i robie to tylko z rozsadku, bez specjalnej checi. a im to sprawia pewna przyjemnosc. zakladajac, ze kazdy tak czy owak musi sprzatac - tacy ludzie maja jednak wiecej przyjemnosci w swoim zyciu :)

Gość jolka2409
Ciekawe podejściedo tematu poziomka. Muszę to przemyśleć. Może uczynić ze sprzątania Hobby.

Gość regwgw
no mnie bawią tacy ludzie to jest mega smieszne haha. Musze posprzatać. Muszę. święta idą muszę sprządać hahaha no jaja ja osttanio okna myłam w październiku bo mi się chciało teraz chyba nie umyje bo mi się nie chce i wali mnie to. Sprzatam jak mi sie chce jak mam czas ochote a nie jak idą święta. W ogóle zawsze robie co chce a nie bo wypada i muszę bo ktos tak powiedział. Muszę to ja iść do roboty żeby zarobić kase i mieć z czego zyć a jak okien nie umyje to i tak święta się odbędą wiec mnie to wali

Gość gość
"jolka2409 z naciskiem na słowo " muszą". Są tacy ludzie, którzy nie wypiją szklanki herbaty, jeżeli nie będzie posprzątane. Żal mi ich. Oni myślą, że to jest normalne, niestety jest inaczej." ---- tak tylko piszą bałaganiarze i flejtuchy! :D ---- "jerta I nie jesteś zmęczona, nie drażni cię to, że robisz za innych." ---- no właśnie! ktoś musi!:O inaczej zgnilibyście w smrodzie i brudzie!:D

Gość gość
nikt nic nie musi ale sprzatac warto :) dla smaku i estetyki mnie wkurza nieporzadek i mam wtedy k***iki w oczach