Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashy-rose

Spotkanie w realu

Polecane posty

Gość ashy-rose

Otóż... mam pewien problem i licze, że ktoś mi coś doradzi, wesprze czy cuś takiego. Mateusza znam od miesiąca, poznaliśmy się na portalu fotka.pl [każdy zna moim zdaniem:D]. Gadamy przeszło miesiąc. Słodzi, słodzi, słodzi... aż sie w głowie przewraca. Widziałam go na zdjęciach, jest naprawde fajny [i z wyglądu i z charakteru - który moim zdaniem jest ważniejszy]. Ale on chce się spotkać. A ja sądze, że powinnam jeszcze z tym poczekać. W końcu, jeśli mu zależy... to nie powinien mnie poganiać z tym. A mój kontakt z chłopakami... ehhh nie jest za ciekawy. Na słowie "CZEŚĆ" sie kończy... Kurde, ahh ta nieśmiałość. Nie wiem, chyba troche boje się z nim spotkać. Czuje sie jakoś niepewnie i boje się, że on okaże się być innym niż sie wydaje w necie, że będzie taki jak ci, których znam ze szkoły? Taa... duże dzieci o małym rozumku:D Poza tym on ma dwa oblicza. Jedno to taki romantyk, a z drugiej strony to ma myślenie typowego chłopaka, dla którego rozmiar, np. biustu i wygląd ma znaczenie. I nie chodzi tu o to, że jestem jakaś gruba czy brzydka...Nie, bo raczej nie jestem aż taka okropna. Po prostu wolałabym, żeby większą uwagę zwracał na to jaka jestem, a nie jaki mam biust i jak wyglądam. Boje sę też tej krępującej ciszy, która nastanie... Bo jak tu gadać na żywo? Chyba spaliłabym sie ze wstydu :P A on mi się podoba, myśle o nim dość często... Sama już nie wiem... Nie chce niczego zepsuć :P Miesiąc to zbyt krótki okres, żeby sie spotkać. Czy byliście w takiej sytuacjii, co mi radzicie? :P

absolutnie odwrotnie - poznaj go realnie zanim się wkręcisz na całego! miesiąc to zbyt długo, już masz jakiś obraz jego, który niekoniecznie zgadza się z rzeczywistością oczywiście spotkaj się w publicznym miejscu! powodzenia :)

Gość Prowizorka
najlepiej sie spotkac jak najszybciej. im dluzej zwlekasz ze spotkaniem tym bardziej kreujesz jego wizerunek w wyobrazni (a on twoj) a potem w realu moze byc niezle rozczarowanie.

Gość Miałam podobnie....
Jestem dziewczyną ładną itd. ale niesmiałą i swojego obecnego faceta poznałam na forum ( nie na tym ). Okazało się, że mieszkamy niedaleko siebie, zaczęliśmy klikać na gg , po jakimś czasie wymiana fotek i po 3 miesiącach się spotkaliśmy . I był to strzał w 10-tkę ! :) z nikim innym mi się tak nie gadało jak z Nim , jakos tak nam szła ta rozmowa i było poprostu super. Wiedzieliśmy, że to jest TO :) Dziś jestesmy ze sobą 2 lata i jesteśmy bardzo szczęsliwi, rozmawiamy o wspólnej przyszłości ślubie itd. Moja rada jest taka, żebyś poczekała jeszcze trochę, popiszcie ze sobą na wiele tematów, poznajcie się wzajemnie i za jakiś czas się spotkajcie... kiedy oboje będziecie wiedzieli, że jesteście na to gotowi :) Życzę powodzenia :)

Weź do torebki jakies ostre narzędzie na wszelki wypadek :P Zresztą Karotunia Ci doradzi pewnie, bo to super laska, która juz kilka lat szuka faceta na necie :) Co prawda nie znalazła jeszcze, ale doswiadczenie ma

ja mojego na sympatii poznalam i ze mieszkal w Anglii a ja lecialam do Dublina to spontanicznie umowilismy sie ze sie spotkamy w Dublinie:D To bylo w pazdzierniku:d Teraz mieszkamy razem od dwoch/trzech miesiecy i jest super:)

Gość Iaromina
Dziewczyno, miesiąc to za długo! Właśnie przez to że to tyle czasu trwa to zaczynasz mieć obawy. Poza tym wszystko to co o nim piszesz to tylko to co Ci się wydaje. Dopóki nie poznasz go realnie to nigdy nie dowiesz się jakim jest człowiekiem. Mam za sobą dużo znajmości z facetami poznanymi w internecie i zawsze najfajniejsze okazywały się, kiedy szybko dochodziło do spotkania. Po co sobie wyobrażać niepotrzebne rzeczy?

Gość ashy-rose
Hmm... nie wiem, teraz chyba zmieniłam zdanie co do niego. Bo jaki chłopak pyta sie o rozmiar stanika i o to czy nosi dziewczyna stringi? No sorry... znamy sie prawie miesiąc :/:/ I o tym czy całuje się na pierwszej randce... Co myślicie o tym? :/:/ Moim zdaniem to dziwne to .. :/:/ Już całkowicie odebrał mi ochote na spotkanie :/ :/

"o taki romantyk, a z drugiej strony to ma myślenie typowego chłopaka, dla którego rozmiar, np. biustu i wygląd ma znaczenie." czyli na pierwszy rzut oka wydaje się być normalny ;)

Gość ashy-rose
Hmmm normalny... teraz to nie wiem czy taki normalny... Te jego pytania... a znamy się miesiąc... Myślałam, że chodzi mu o całokształt. O charakter a przy okazji i wygląd. A jemu chodzi o to w czym dziewczyna chodzi... Zaniedługo sie zapyta czy noszę tampony czy podpaski... Bez przesady. Nie zna mnie na żywo, a już zachował sie jak kretyn. Chyba to już koniec tego czegoś...

a co znaczy, że pyta "w czym dziewczyna chodzi"??? Czyżby zapytał, jaki kolor bielizny lubisz najbardziej????? a to brzydal przeokropny :D :D :D

Gość Anetkaaaaa_ one
a ile on ma lat jeśli wolno zapytać ???

Gość no wlaśnie bo być może wiek
by wiele wyjaśnil ;)

Gość ashy-rose
Tyle co ja. Jest tuż przed osiemnastką. Pytał już o rozmiar biustu, o to czy nosze i lubie stringi... O krótkie spódniczki. Jakbym nie przerwała rozmowy to zacząłby sie pytać o kolor, seks, czy co tam jeszcze...Sado maso? :D:D Nie no... wkurzył mnie. Myślałam, że jest inny, a od początku chodziło mu o jedno ;/ To już mój drugi niewypał :/ I chyba na tym skończy sie moja gadka na gg z osobnikami, których nie znam o odmiennej płci...

"Zaniedługo sie zapyta czy noszę tampony czy podpaski" bo to ważne jest

Gość ashy-rose
Dla niego raczej nie ... i to na tym poziomie znajomości ;] Miesiąc pisania z obcą mu osobą... A tak w ogóle. Co może go to obchodzić ? :D

jak to co? :) podpaski są nieco obleśne - poza tym jesli nosisz tampon to w gre wchodzi sex nawet podczas okresu :D chciałaś odpowiedzi :D

Gość bank_bank
ja nei polecam spotkan w realu hmm sugeruje sie spotkac w biedronce ;) bardzoiej klimatycznie :D

Gość ashy-rose
Ale ta znajomość nie brała pod uwagę seksu ;P To tylko miała być normalna, koleżeńska znajomość. Może potem by coś z tego wynikło... ^^

nie chcę Cię przedwcześnie rozczarowywać, ale takie rzeczy interesują prawie wszystkich facetów. Nie każdy oczywiście wyskoczy z tym tak od razu, ale każdy będzie czekał, aż nadarzy się odpowiedni moment, by sie tego dowiedzieć (w mniej lub bardziej bezpośredni sposób) zatem jesli masz taką sytuację, a nie życzysz sobie, to obróć to w żart. Jesli będzie Cię męczył tak, jak tego nie chcesz, to go odstawisz, ale przynajmniej nie za to, że jest \"normlany\", ale za to, że nachalny - to lepszy powód ;)

"To tylko miała być normalna, koleżeńska znajomość. Może potem by coś z tego wynikło" jesli facet rozmawia z kobietą, to zawsze zaklada, ze bedzie sex :)

"poza tym jesli nosisz tampon to w gre wchodzi sex nawet podczas okresu" seks oralny, rzecz jasna ;) Komiczne, musisz doprecyzowywać tutaj takie rzeczy, bo są tacy, którzy po przeczytaniu, gotowi są się "pachać na dugiego" :D

oł szit Klaudi - nie pomyslalem :D prostuje oczywiscie, bo sesje sado-maso nie są w kręgu mych zainteresowan :D

Miesiac, to rzeczywiscie troche za krotko. Poznalam mojego meza przez net i chcial sie ze mna spotkac po 2 miesiacach, ale sie nie zgodzilam i spotkalismy sie po 9 i to bylo TO!!!!! Bardzo sie ciesze, ze nie spotkalismy sie wczesniej, bo nasze uczucie mialo wiecej czasu, zeby sie rozwijac, a my swietnie sie poznalismy. Nie zgadzam sie, ze nie mozna naprawde kogos poznac przez internet. Moj maz jest Amerykaninem, wiec mielismy 6 godzin roznicy a i to nie mialo znaczenia. Codziennie rozmawialismy od 3-5 godzin przez yahoo albo ichat, zawsze mielismy wlaczone kamery, nawet jak szlismy spac. Do tego maz mial kamere w pracy. Oprocz tego sms-owalismy i rozmawialismy przez telefon przed moim snem ok 20.00 do 24.00 czasami 4 rano i w pracy pozniej przysypialam. Moja rada to \' take it easy\' , jesli mu naprawde na Topbie zalezy, to poczeka akiedy poczujesz sie pewnie sama zaproponujesz mu spotkanie.

"i chcial sie ze mna spotkac po 2 miesiacach, ale sie nie zgodzilam i spotkalismy sie po 9 i to bylo TO!!!!! Bardzo sie ciesze, ze nie spotkalismy sie wczesniej, bo nasze uczucie mialo wiecej czasu, zeby sie rozwijac, a my swietnie sie poznalismy." Oł szit :D:D Lepiej poznac sie po 30 latach i od razu byc jak stare dobre małżeństwo :D przezyc na odległość pierwszy kryzys po 7 latach i drugi po 20 :D sielaneczka :D

Gość Toniaaaa
9 miesięcy to troszkę za długo. Ja z moim facetem się spotkałam po ok. 2 miesiącach. I z tym, że można się lepiej poznac itd. to jednak prawda, bo łatwiej jest o wielu sprawach pisać niż mówić. Ja z moim facetem podczas klikania na gg poznałam się bardzo dobrze i zkiedy już doszło do spotkania , to wiedzieliśmy plus minus czego możemy sie po sobie spodziewać. Dzis jesteśmy bardzo szczęsliwi ze sobą. Nie wiem co w tym takiego dziwnego Komiczne ?

po 2 miesiacach to nic dziwnego... zbyt dlugie pisanie powoduje najczesciej to, ze nakrecamy sie na osobe, ktorą sobie sami wyobrazilismy... sotykamy sie z realnym jej obrazem i czar pryska...

Komicznie, nie wiem, co Cie tak bawi. Nie kazdy czuje sie komfortowo spotykajac tylko po miesiacu. A jak dodasz odleglosc PL-USA to jednak cos innego niz Stara Wies- Krasne Pola Poza tym bedac np. rozwiedzionym z dzieckiem badz bez, nie szuka sie partera na jedna noc a na cale zycie. To tyle.

Ok rozumiem, że Pani światowa nie pospolituje sie z Polaczkami.. Bo tu tylko wiochy są, nie to co w hameryce... :D Na dodatek, trzeba było dobrego tatusia dla dziecka załatwić... Wiec pełen test musiał być i pewnosc, że wszystko jest dopięte na ostatni guzik...