Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blosoom

WIEDZIAŁAM, ŻE NIE MOŻE BYĆ TAK PIĘKNIE SKOPAŁAM !!

Polecane posty

ja pierdziele, tak sie cieszylam, ze po matyurze tyle miesiecy wakacji, ze bede szczesliwa, bede wypoczywac, a przede mna studia , a dzis skopalam niemiecki :| moj konik, przedmiot z ktorego mialam piaatki, z ktorefggo matury probne poszly mi bardzo dobrze, dzis skopalam kompletnie :| nie porobiłam akapitów, nie użyłam dialogów w opowiadaniu, poorobiłam błędy i klapa !teraz pewnie nie dostane sie na studia i nici z moich planow. bede siedziec rok w miescie ktorego nie cierpie i czekac az za rok poprawie mature :| PS. ile zabiora mi punktow za niezrobienie akapitów ?? pozdrawiamm

Gość jaka porazka
ja tez, tak jak i ty.. skopalam niemiecki :( na ile pkt liczysz? ja pisalam rozprawke, srednio, ale reszta to juz calkiem tragedia, z rugiego arkusza bede meic moze 2 pkt ;/

Gość jaka porazka
tez na probnych pisalam super, njlepiej ze szkoly, pewnie z powiatu i wojewodztwa, hehe przesadzam ale serio ekstra pisalam, a teraz ledwo zdam pewnie :(

Gość szkoda słow...
ja pierdole, jak moglam zapomniec o dialogach!!! juz nie wspomne ze zrobilam mase bledow w stylu ze zamiast 'ausgebildete' napisalam 'ausgebildeten' ... szkoda slow, plakac sie chce.

ja tak mam z angolem kocham ten jezyk, probna poszla mi genialnie tym razem tez wyszlam szczesliwa okazalo sie ze skopalam gramatyke i sluchanie nie moge wyjsc z podziwu, jestem szalenie nieszczesliwa 😭 czy dalej tez mi zle poszlo tego nie wiem, bo balam sie zagladnac w odpowiedzi

Gość jaka porazka
my mamy za 15 min wyniki, :(:(:(:( masakra!:/ zegnajcie studia!

Gość ja też zawaliłam
angielski- który jest praktycznie moim drugim językiem, od 5 roku życia się go uczę czyli wiele wiele lat i co.. spieprzylam wypracowanie, pewno arkusz cały w ogóle. nie wiem jak to się dzieje, byłam za granicą i swietnie sie ze wszystkimi dogadywałam, w szkole na przerwach pisałam po 2-3 rozprawki koleżankom które nie umiały i były oceniane na 5 potem. a maturę uwaliłam :/ ale jestem zła na sienie, ale ZŁA...

Gość szkoda słow...
wyniki juz sa na cke.edu.pl dlatego tak rozpaczam, bo sprawdzilam. jak, cholera moglam zapomniec o dialogach w opowiadaniu... i jezeli mam 275 slow to duzo mi zjedza za kompozycje?

Gość jaka porazka
nie. mozesz wogole nie stracic a moze to byc 1 pkt, to dkompolikowane..

jak jestes rzeczywiscie taka dobra z tego przedmiotu, to ide o zaklad, ze zdasz i pewnie jeszcze dostaniesz czworke. bez urazy, ale to czeste zjawisko, ze kujony tak lamentuja po jakims egzaminie, a potem okazuje sie, ze maja wysokie oceny. prawda jest taka, ze porobilas pare drobnych bledow, a wydaje Ci sie, ze to nie wiadomo co, bo zwykle nie robisz nawet takich. 🖐️

Gość jaka porazka
jak zdaliscie? bo ja sprawdzialm wlasnie i totalna zalamka, moze 30 procent bede miala :(:(:(: