Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorianna83833

cesarka na życzenie poznań

Polecane posty

Gość Nowa Ufliczka
dziecko po dwoch dniach, hahahahahahaha,debilko, widac że nie rodzilaś i nie masz pojecia o cesarce. ja dziecko dostałam od razu. a po 3 dniach byłam w domu.A zewnątrzoponowe znieczulenie to jeden na 200 cesarek przypadek.

Gość Nowa Ufliczka
koleżanki 16 latki głupot ci nagadaly?

Gość ale dyskusja...

Gość precz z cc na zyczenie
z naszych pieniedzy !!!

Gość Kasia z poznania
Dr Polaszewski z Lutyckiej (ordynator)zażyczył sobie ode mnie 2500 za cc. Dodam tylko ze ja NIE życzyłam sobie cesarki i w 9 miesiącu zmieniłam prowadzącego ginekologa,bo za "bycie 24 ha w pogotowiu" życzył sobie 3 tysiace.Masakra lekarz,człowiek,facet.

Gość dorianna83833
nie no takiego ktorego uwazasz za zlego to ja nie chce...

Gość Kasia z poznania
wiesz fachowcem jest dobrym i na pewno zrobi Tobie to cc dobrze,słuze telefonem

Gość dorianna83833
a jest tez delikatny i w miare mily? wiesz nie chce sie stresowac przed kazda wizyta... bylabym bardzo wdzieczna za namiary :)

Gość Kasia z poznania
tak, jest miły,ale mnie zdenerwował i go "zostawiłam" :) Przyjmuje w Smochowicach.Kliknij w goglach "Andrzej Polaszewski poznan",zaraz "wyskoczy".

Gość dorianna83833
dzieki wielkie:)

Gość ooooo13131313131
dorianna - mi dr.Paweł Rzymski z Polnej robił cc za 2000 na zyczenie, super fachowiec.pozdrawiam

Gość zirooł
cześc, jakas dziewczyna napisała w 6 poście na 1 stronie, że po cc rany ropieją. To nie prawda. Miałam cesarke 16 lutego, 17 lutego normalnie już chodziłąm, bez bólu itp., żadna rana mnie nie bolała. A laski które normalnie rodziły nie mogły siadac i karmic maleństw normalnie. i musiały obkłady sobie robic bo je wszystko piekło, nie mogły się załatwiac, bo jak się podcierały to mówły że straszny ból.. poza tym ja już 17 marca nie miałam krwawień żadnych po cc, a te kumpele z którymi leżałam i rozmawiałam pozniej, miały około 2 - 3 miesiące.. w dodatku ja na 3 dzien po cc miałam cienką podpaskę, a one podpaski jak pampersy grube..no a co do rany - widac ją, oczywiscie, ale jest bardzo nisko i chowa się ładnie pod majtkami, poza tym wyblakła trochę i zlała się z opalenizną jej barwa, więc nawet przy seksie się nie krępuję.:) acha, chcę powiedziec, ze nie czułam zadnego bolu przy cc, ani po, jedynie w domu czułam jak od wewnątrz szwy się zrastały, ale to tak jak by ktoś was uszczypnął, a nie w formie bólu. dziewczyny, które były ze mną na sali, młode wysportowane, powiedziały, ze nigdy by się już nie podjęły naturalnego porodu, bo to jest tak jak by was ktos rozrywał od wewnątrz. i jeszcze coś, jeden synek tej kumpeli miał niedotlenienie, druga kumpela przy porodzie naturalnym z sali obok - miała córeczkę która miała złamany bark przy porodzie, a trzecia koleżanka straciła dziecko po 10 godzinach po porodzie:(:(:(- rodziła 9 godzin, mała się męczyła, za mało tlenu, poodciskana, czerwona, kończyny fioletowe, niedokrwienie ... jakiś horror, myslałam, że wezmą ja na dziekanę taka histeria, no ale ja się nie dziwię:(płakałysmy z nią, taki to jest ból przy stracie upragnionego maluszka! dlatego jestem przeciwko naturalnemu porodowi) moje dziecko tez miało niedokrwienie, bo zmuszali mnie do naturalnego porodu 14 godzin, potem zrobili cc na rozkaz ordynatora. Ten ordynator stwierdził, ze kobiety wąskie, szczupłe, o których mówi się , ze powinny rodzic siłami natury bo są młode itp, - powinny miec cc, bo fizyczną niemożliwością, jest, aby kobieta o wąskich biodrach urodziła, bez męczenia dziecka. I zgadzam się z nim całkowicie. Dodał też, ze kobiety które wybierają poród siłami natury muszą by sadystkami, bo powinny wiedziec, że jesli są chude, męczą dziecko takim porodem, a dla niego to ogromny ból, a powołują się ,że tak je kochają, bo chcą urodzic je normalnie dla własnej satysfakcji i dowartosciowania. Lekarz 59 lat, z dużym doświadczeniem, aż się zdziwiłam, ze miał tak odważne stwierdzenia w czasach gdy promuje sie poród siłami natury.takze po moich doświadczeniach radzę cesrkę stanowczo!

Gość podnoszęęęęęęęęęęę
pytanie jak w temacie

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeee

Gość podnoszęęęęę
upupup

Gość upupupuuuuuu
podnoszę

do Autorki no w Poznaniu to może spróbuj w jakiejś prywatnej klinice z Tą cesarką na życzenie , albo był tu już temat że można isć do psychologa lub psychiatry po skierowanie na cesarskie cięcie. Do reszty i tekstów Typu Wiadra Atakują jak Kobieta która miała cesarkę a nie rodziła naturalnie może wiedzieć Czy każda kobieta po porodzie naturalnym ma" Wiadro???" Takim gadaniem Tylko straszycie inne dziewczyny, bo ja rodziłam naturalnie i nie mam "wiadra "jak się dba tak się ma , moim zdaniem niech każda kobieta rodzi jak chce dla jednej jest lepszy poród siłami natury dla innej cesarka :) (jeszcze co do "wiadra" może czasem jest wtedy jak żle natną i zeszyją, chociaż pochwa jest stworzona do rodzenia dzieci i ona wraca do swojego stanu a jak dodatkowo się ćwiczy to ja nie widzę żadnej różnicy)

Gość cccccc
W Pozn. chyba nie ma prywatnej kliniki gdzie robią cc!Jedyna opcja to nielegalnie(przemóc się, zapytać i spróbować za kasę) lub kombinacja z załatwieniem zalecenia cc (od okulisty, psychiatry). Ewent. poród w prywatnej klinice 133 km od Pozn. w Feminie w Lubinie ale jak to dokładnie wygląda to nie wiem.

Gość szukam kogoś z poznaniaaaa
????????????????????

Gość milkaaa88
Jestem w 32 tyg.ciąży bliźniaczej. Chciałabym również mieć poród przez cc, Może któraś może polecić dobrego lekarza z którym można umówić się na cc? Oczywiście domyślam się, że będzie to płatne. Jestem ciekawa ile kosztuje ta "przyjemność". Ps. co myślicie o cesarce na Polnej? pozdrawiam.

Gość diabliczxxx
Dlaczego wy poprostu szczerze i wprost nie porozmawiacie ze swoim ginekologiem??? Dla nich te pytania to chleb powszedni. I mialbybyście po stresie. A na wymienianie nazwisk, cen itp. na publicznym forum internetowym uważam za niefajne. Z tego co czytalam, warto iśc do lekarza w Damianie czy Medicover

Gość gość
Zirooł gdzie taki fajny ordynator jest ????

Gość gość
Ktos podpowie?