Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka porazka

AKADEMIA EKONOMICZNA - KTO STUDIUJE LUB SIE WYBIERA?

Polecane posty

Gość jaka porazka

posluchajcie, jak trzba zdac maturez jezyka i matmy zeby sie dostac? tzn zeby byc spokojnym ze sie dostanie, niech sie wypowiedza ci co juz studiuja lub ci co maja o tym pojecie

Gość jaka porazka
podbijam, bo wiem ze jest malo osob ktore tam studiuja, dlatego chce by zwszyscy zauwazyli, ktorzy maja cos do powiedzenia :)

Gość jaka porazka
hej, nie ma nikogo takiego?????????

Gość __jasinka__
a na jaki kierunek i w jakim miescie???

heej ja tam sie wybieram, i wiem, ze w krakowie np. na turystyke w zeszlym roku osttania oosoba, ktora sie tam dostala, miala 146 punktow. a inne kierunki i miasta nie wiem, ale z checia sie dowiem.. a jaki kierunek i miasto interesują Ciebie ? :)

Gość jaka porazka
poznan, ekonomia. hej 146 na ile, na 200 czy na 500?

Gość jaka porazka
juz wiem ze na 200 to masakryznie ciezko :(:(:(:(:(

noo :) na 200, aale na turystyke bylo bardzo duzo chetnych, na ekonomie podejrzewam troche mniej :) a wiecie cos o zarzadzaniu ?

Gość jaka porazka
patrzylam, w krakowie wszedzie bylo podobnie :( masakra... zawalilam niemiecki :( a ty, czytalam na innym topiku, ze tez pisalas - ile naliczylas na 32 z zamknietych? bo ja szkoda gadac - ledwo zdam....

mi ta druga czesc poszla nienajgorzej ale opowiadanie spieprzylam totalnie :| a moze w poznaniu mniej bylo chettnych ? bo krakow jest pewnie ogolnie bardzo oblegany.. ja sobie punktow nie liczylam, za bradzo mnie to stresuje ;) jakbys znalazla cos o ilosci osob na jedno miejsce w poznaniu zapodaj tu linkiem ;) postąpie tak samo.. pozdrawiam i zycze powodeznia, na pewno nie bedzie tak zle !! glowa do gory :)

Gość jaka porazka
heh co ty, za opwoaidanie nawet jak spieprzylas to bedziesz miec 10 - 12 pklt minimum! na 18! czyli pewnie w sumie zdasz super :( a ja spieprzylam wszystko, zdam max na 30-40 procent ;/;/ i jak tu na studia chciec, haha smieszna jestem ze chce studiowac ;/ ok powodzenia i tobie jakby co to dam linka 3maj sie

niie, ale tego drugiego tez nie mam spiewajaco, ale nie tak zle, jak myslalam, strace sporo punktow i z gramatyki i ze sluchu ale zdac to pewnie zdam ale czy spiewajaco to nie wiem ;|