Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siostra48

odnaleziona????

Polecane posty

Właśnie się dowioedziałam, że, mam siostrę starszą o 7 lat. Tz. inaczej, - wiedziałm, że mój ojciec miał jakąś przygodę w wojsku ale nigdy nie przywiązywałam do tego jakiejś wagi.Nigdy się nad tym nie zastanawiałam. A teraz po wielu wielu latach zobaczyłam jej zdięcie. Jest podobna do mojego brata, do ojca i całej jego rodziny. Nie wiem, jak podejśc do tego faktu. Jesteśmy wszyscy dorośli, ojciec nie żyje od 8 lat. Sama nie wiem co o tym myśleć? Dążyć do spotkania?

Gość 000000000000000000000000000000
spróbuj a co ci zależy. jak nie przypadniecie sobie do gustu to po prostu nie będziecie się więcej kontaktować

Co jej powiem? nie mamy 18 lat. Ja wychowywałam się w pełnej rodzinie. Ją matka sama. głupia sytuacja

Gość zimny poniedzialek
dlaczego glupia ?? jesli 'siostra' jest fajna to mozesz przeciez z nia o dupie maryni gadac :)

jeżeli to nie kolejny kafeteryjny wymysł to sama chyba najlepiej wiesz i czujaesz co masz zrobić, na początek możesz wysłać list swojej siostrze, bo nie wiadomo czy ona ma ochotę na jakiś kontakt

Gość 000000000000000000000000000000
a poza tym to nie twoja wina że ty miałaś waszego ojca a ona nie .równie dobrze mogło być na odwrót. A poza tym przecież nie wiedziałaś że masz siostrę.Ja w takiej sytuacji (będąc tamtą siostrą0 spotkałabym się chociażby z ciekawośći:)

W tym właśnie sęk , że inicjatywa i szukanie wyszło od niej a raczej jej syna.To oni nas znaleźli. Oczywiście poprzez sławny portal nk. A ja sama jeszcze jestem w takim jakimś szoku że nie umiem sobie tego poukładać . I tak naprawdę nie wiem czy chcę.Ona do ojca jest bardziej podobna niż ja.

Gość zimny poniedzialek
dziecinne masz podejscie do tego. nic nie tracisz, wrecz przeciwnie - mozesz zyskac siostre :)

siostra48 W tym właśnie sęk , że inicjatywa i szukanie wyszło od niej a raczej jej syna. W takim razie ja bym ię długo nie zastanawiała.