Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berrtttt.

Zagrożenie oceną niedostateczną.

Polecane posty

Gość berrtttt.

Witam, otóż mam pewien problem. Jestem w gimnazjum rzemieślniczym, gdzie jednym z przedmiotów jest przysposobienie do pracy. Nie widzę sensu, dlaczego jest on wprowadzony, ale w czwartki i piątki odbywamy praktyki w zakładach pracy. Osobiście, to nie sądzę abym został piekarzem {bo w takim zawodzie muszę się kształcić.} Nie uczęszczam na praktyki, gdyż nie widzę sensu. Harować po 8h w moim wieku i lepić chleb nie jest mi potrzebne. Nie mówię, że jestem lewy do roboty czy coś, ale na to będzie czas. Pod koniec roku będą wystawiane oceny z owego przedmiotu. Z innych przedmiotów będę miał 4 i 5 {średnia ocen około 4,8.}, natomiast z praktyk zapewne ocenę niedostateczną. I tu nasuwa się pytanie : czy zdam do następnej klasy szkoły średniej? Bo jeśli z praktyk będzie ocena niedostateczna, to jak ją poprawię? Przecież nie ma egzaminu z Przysposobienia do Pracy? Czy jest możliwość tzw. 'warunkowego otrzymania promocji' do dalszej klasy czy raczej jest to nie możliwe? A może ten miesiąc przechodzić na praktyki, aby wystawiono mi tą dwójkę? tudzież może postawić wódkę 'mistrzowi' ? :D Proszę o wypowiedzi, najlepiej osób, które pracują w Oświacie. Pozdrawiam ,B.

Gość nie nie ma takiej możliwości
jak nie wywala cie ze szkoły, to w najlepszym razie bedziesz repetował wytłumacz mi tylko po kiego wybrałes taki zawód, zmusił cię ktoś? trzeba było kominiarzem zostać ale ty to pewnie chciałbyś być rentierem :P

Gość berrtttt.
no właśnie, nie było innego wyboru. Repetował, znaczy powtarzał klase? : x a może zacząć chodzić?:D

Gość berrtttt.
nie ma takiej opcji,no.

Gość fizyk
A ja jestem w pierwszej gimn. I mam tylko zagrożenie z fizyki. Przejde do 2??

Gość BarteX33
A ja mam zagrożenie z Matematyki, jestem w I Gimnazjum...Przejdę??? Proszę o pomoc...;] `Mam 5 jedynek`;(;(;(;(

Gość Ewunia xD
eee.. tam dacie rade. Powiedzą wam co macie poprawić ,nauczycie się i luz ;>

Gość Anq25
Jak wy w gimnazjum rady nie dajecie to jak wy chcecie dalej się uczyć? Jak w LO poziom i ilość materiału mnoży się razy dwa..na policealkach razy 4 a na studiach razy 10.....!