Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karins

polecicie mi jakis salon sukien slubnych we wroclawiu?s

Polecane posty

Gość karins

duzo slyszalam zlego o bellisimie i tamten omijam szerokim lukiem.gdzie wy kupowalyscie swoja suknie?

no to kiepsko, bo ja tam chciałam sie wybierac niedługo:/

dziękuje Ci ślicznie za tego linka.... to brzmi jak suknie z kasztanowej z krakowa. nie mam zamiaru kupowac tam sukni ale szkoda, bo tylko tam widzialam sukienke która mi sie podoba;) ale nakręcilas mnie tym linkiem i chyba sie przejade w celach amatorskich i moze je troch epopodpuszczam i zaobserwuje te sprzedajace wieszaki:)

Gość sempre
A nie myślalaś o uszyciu niepowtarzalnej sukienki u profesjonalistki?? Pod spodem podaję link do pierwszej z brzegu takiej pracowni we Wrocku, a mam namiary na jeszcze conajmniej trzy takie panie; suknia na pewno bedzie jedyna w swoim rodzaju, dopasowana do Twojej sylwetki i typu urody, może też być wzorowana na stylu dowolnej epoki (barokowa, secesyjna, sredniowieczna - co sobie zamarzysz). Cena z pewnością nie będzie wyższa od przeciętnej sukienki salonowej.

Gość karins
tez myslalam zeby uszyc,bo tylko Bellisima we wrocku sprzedaje Maggie Sottero,ale poniewaz mieszkam za granica,nie mam czasu na szycie,dlatego pomyslalam,ze pojde na latwizne:P tez sie tam przejade,zeby obadac sytuacje;) dzieki za linka:)

Gość ja kupowałam
sukienkę w Bellissimie, jestem bardzo zadowolona, panie zawsze były miłe, żadnych problemów, a potem jeszcze ją u nich sprzedałam :-) naprawdę polecam

Gość karins
o prosze,wiec i jakis pozytywny komentarz sie znalazl;-)

tez milo usłyszeccos pozytywnego;) ja yez tam zajade chyba w przyszłym tygodniu:)

Karins--> ja też chce tam isc zobaczyc, bo też chce z maggie sottero sukienke;)

Gość karins
hej,to daj znac,bo ja tam zawitam dopiero w lipcu

Gość campini
sempre akurat w linku ktory podałaś nie ma nic ciekawego. supieknie wrecz beznadziejne. mozesz podac jeszcze jakies namiary?

Gość karins
hej,piekne te suknie,ktore wybralas i chyba ciezko bylo by podone uszyc,wiec sprobuj te belissime i daj znac;) a co do tego linka,to rzeczywiscie suknie nie wprawiaja w zachwyt,ale moze widocznie takie chcialy:O

ciesze się że Ci się podobają. a Ty kiedy ślubujesz???

Gość campini
znajoma podała mi namiar na swoją panią która szyła jej suknię. zapłaciła za nią ok 1000 zł ale była przecudna:D nie wiem czy nazwisko mam odpiwiednie bo pisałam je ze słuchu z rozmowy telefonicznej ale chyba motos małgorzata ul. orzeszkowej 56/5 tel071 322 71 31 :D

Gość karins
eh,dopiero 13 czerwca za rok,ale ze wzgledu na moja sytuacje musze wszystko zalatwiac w innym czasie niz zwykly,a ty?

Gość gawi
Jeżeli Wrocław to Flossman w Nocie, rewelacyjna obsługa, jak tam byłam to mierzyłam każdy rodzaj sukni a pani była bardzo miła i nie był żadnego kręcenia nosem ani tekstów a kiedy ślub? eee to jeszcze tyle czasu, po co teraz mierzyć suknie

Gość sempre
Może i te sukienki z linka sa "beznadziejne", bo skromne ;) rzecz gustu Więcej szczegółów co do sposobu uszycia widać na zdjęciach sukienek koncertowo-wieczorowych (kontrasty kolorystyczne). Jeden z namiarów, które polecam, już podały dziewczyny wyżej - pani nazywa się Małgorzata MOTAS, szyje bardzo starannie (widzialam kilka efektów jej pracy, na czele z przepięknym gorsetem z naturalnego jedwabiu, ręcznie haftowanym koralikami - cudo). Mam jeszcze namiary na p. Magdalenę Gruna-Sulisz - doktor architektury, specjalizuje się zwlaszcza w szyciu sukni kopiowanych ze starych obrazów, oraz w projektach indywidualnych. Szczególy chętnie podam na maila. W szyciu sukni ślubnych specjalizuje się też od lat od lat krawcowa znana we Wrocławiu jako "pani Wiesława z ulicy Pobożnego" (namiary również na maila). Tkaniny na suknie i welony + masę dodatków z koronkami i aplikacjami na czele można obejrzeć w dużym wyborze w hurtowni "Amanda" na Pomorskiej, i w "Sile" na Nowym Dworze (szyją tam też suknie, wytwarzają dodatki - o ile wiem niedrogie i dobrej jakości).

dziewczyny odradzam salon ADELINE na Witastwosza kupilam tam suknie i okazalo sie ze jest kilka numrow za duza.

Gość gość
witam prosze o namiary do pani Malgorzaty Motas mam wesele niedlugo a suknie ktora chce nikt mi nie potrafi uszyc pomocy!

Gość Polanaa
Ja serdecznie polecam salon Puella Pani Marty w kameralnym miejscu na Maślicach na ul. Mrągowskiej. Kupiłam tam prostą suknie koronkową . Pani Marta dobrze doradziła a i suknie są dobrej jakości. Widziałam inne jescze w których nie gustuje np princessy producenta la Lucienne, ale są bardzi dobrej jakości jak zagraniczne i w dobrych cenach.