Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata_wrocław

prosze o rade.

Polecane posty

Gość agata_wrocław

jestem z zwiazku z bogatym facetem. ja raczej biedna, na garnuszku rodzicow. nie mam swoich bo jeszcze sie ucze. fak rodzice maja kase ale ja nie za bardzo. on ciagle gdzies zaprasza, placi. teraz chcielismy spedzic chile sam na sam i wynajal weekend w hotelu, radisson... kupe kasy. co tu robic..zle sie ztym czue ale wiem ze jak bedzie tak jak ja zapropoowalam, ze bede placic za siebie, to nie bedzie wyjsc na miasto. bo mi bedzie szkoda wydawac...

Gość agata_wrocław
dostaje grosze i szkoda mi wydac na jedzie na miescie

Gość agata_wrocław
dzieki..

Gość awril
jejku,Agata,powiedz mu poprostu,ze ty z kasa nie bardzo,bo nie zarabiasz na siebie i ze jestes zaklopotana tym,ze on tak placi za ciebie i ze nie wiesz czy pojedziesz z nim na ten weekend,bo nie masz tyle pieniedzy a nie chcesz ,zeby in tak placil za wszystko-cos w tym rodzaju..kurde,to zaden wstyd.Raz na zawsze wyjasnisz sytuacje i bedziesz miala spokoj..

Głupio sie czujesz? Spędzając weekend w hotelu z bogatym facetem? Prawidłowo. To jest tak jak wygląda, niestety. Jak facet kocha, to nie będzie cie narazał na takie dwuznaczności. Jak kocha twoją drugą twarz, tę z tyłu - nawet o tym nie pomyśli. Może wstyd mu sie z tobą pokazać w tańszym hotelu? Nie ta klasa, co?

Gość o matkoooo
zaraz padnę :D:D:D:D Szukanie rozwaliło system:) AGATA!Najlepszy przykład na to, że czegokolwiek nie napisalabys na forum o facecie rada bedzie ejdna - ZOSTAW GO, to DUPEK! No jak on Cię smial zaprosic gdzies, skoro ma kase? Bezczelny! Jakby Cie zaprosil do tanszego hotelu uslyszalabys - oszczedza na Tobie, wstydzi się Ciebie... Jakby Cie nie zapraszal - uslyszalabys - skąpy!! egoista!!

o matkoooo Bez pomocy o matkiiiii ... też dasz radę z pewnością pokazać, w którym miejscu mojego posta w tym topiku była mowa o zostawianiu kogokolwiek? :) Ale dla pewności sprecyzuję: Autorce jest trochę nieswojo gdy partner nawet bogaty, którego stać- sponsoruje wspólne wyjścia, spotkanie w hotelu. Może on po prostu tego nie zauważył albo nie chce zauważyć tego, że jest to dla autorki nieco krępujące? Tyle. Żadnych zostaw go czy inne wyzywanie od dziwek. o, matkoooo jak trudno przeczytać i zrozumieć...

Powiedzcie, że żartujecie :O. To mężczyzna już nie może zaprosić partnerki czy kupić jej prezentu? Hm, jakoś parę wieków ten system funkcjonował... i panowie jacyś bardziej szarmanccy byli, nie to, co teraz: pierwszy kłopot, pierwsza choroba, pierwsza zmarszczka - i nogi za pas. A raczej między nogi innej... Autorko, rozumiem, że fakt różnicy finansowej może być dla Ciebie krępujący, że może chciałabyś też zrobić partnerowi jakiś prezent, a nie bardzo stać Cię na produkty, które leżą w kręgu jego zainteresować. Natomiast z pewnością nie masz powodów, by uważać, że Wasz układ jest zły. Chyba że partner nie ma poważnych zamiarów wobec Ciebie i traktuje Cię jak zabawkę, ale to już Ty najlepiej wiesz.

Gość
Nadstawiaj otworów, od czasu do czasu posprzątaj i ugotuj. I styka :P

Gość ghghg
Apostol Nienawisci... a o lodzie to co? loda raz w tygodniu tez trza dupnac