Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kattie

ETIAXIL

Polecane posty

Gość iwonnica
Ja się z Tobą nie zgodzę, słyszałam różne opinię na temat "zamienników", zazwyczaj tańszych, że niby to samo ale tak na prawdę widać dużą różnicę...

Gość Vardons
No pewnie, że można się nie zgodzić, ale ja przeważnie zawsze mam rację ;) Po pierwsze - należy doprecyzować o co chodzi z zamiennikiem, bo zamiennik to - już wspomniałem co to, zatem zamiennikiem Mercedesa może być np. Audi, jeśli chodzi o "tańsze zamienniki" - no to pewnie, bo przeważnie cena idzie w parze z jakością, ale nie można mówić, że każdy zamiennik (coś, co można użyć zamiast czegoś innego) jest tańszy - gorszy, Po drugie - Etiaxil = Perspirex, ten sam produkt! :) - oba ze stajni Riemann. iwonnica - nie ma się z czym nie zgadzać ;)

Gość gość
Chyba nie walczysz z przykrym zapachem potu skoro tak piszesz, spróbuj posmarować jedna pachę etiaxilem a druga innym preparatem, wówczas poczujesz różnicę.

Gość Vardons
Moje wywody są o czymś innym, mianowicie o tym, że Etiaxil to jest dokładnie ten sam produkt co Perspirex, tylko pod inną nazwą, oba produkowane przez tę samą firmę - Riemann :) Do tego Perspirex jest ok. 80% tańszy, bo sprzedawany w 25ml opakowaniu, a Etiaxil w 12,5ml, jeśli ktoś przywiązuje wagę do wydatków.

Gość gość
ta to prawda firmy często stosuję taką metodę odpowiednik drogi i tani. Ja osobiście stosuję i pomaga w upałach. A jak w kuchni piekę to w szczególności, polecam http://www.elastyczna.pl

Gość alejanna
A mówcie sobie co chcecie, ja tam używam od dawna etiaxil i nie mam zamiaru zmieniać na nic innego, tańszego czy droższego. Ten mi odpowiada i koniec . Poza tym kupując wcale nie zbiednieję...

Gość Vardons
alejanna - bo dziwna jestes ;) Ja uzywalem Perspirex-u, glownie dlatego, ze u mnie nie mozna kupic Etiaxilu, rowniez dzialal calkiem niezle w moim przypadku. Ale ja juz Cie przekonywal nie bede, spoko ;) P.S. gdyby np. Coca-Cola Company sprzedawal Coca-Cole jako Perspi-Cole (np. na rynek azjatycki - tylko inna nazwa) ... dokladnie ten sam produkt (ta sama procedura tworzenia), to by dla Ciebie byl inny produkt? Juz Qmasz? ;)

Gość mrówaska
Ja próbowałam jednego i drugiego i muszę powiedzieć, ze tak skutecznego jak etiaxil to jeszcze nie miałam.

Gość alejanna
Jak mi coś pasuje to trudno namówić mnie do czegoś innego, tak samo i w tym, przypadku odpowiada mi ten antyperspirant ;) Zresztą jak widzę opinię to wielu osobom też :)

Gość gość
Używałam przeróżnych, ale najskuteczniejsze są te z apteki. Jak ktoś ma ten problem, niech nie szuka niczego w drogerii tylko uda się do apteki.

Gość gość
Te z apteki rzeczywiście działają, sama kupuję tylko apteczne, używam raz na kilka dni i mam problem z głowy.

Gość gość
ostatnio chciałam w aptece kupić Antadril i pani powiedziała,że nawet go nie sprowadza,bo zawiera amelinium i jest rakotwórczy

Gość dariiiianna
czesc dziewczyny, lacze sie z Wami w tej dolegliwosci :( cale liceum borykalam sie z tym problemem, az pewnego dnia kupilam antidrial- bylam w szoku. z dnia na dzien pachy suche i pachnace! i tak lecialy latka, kiedy zycie bylo piekne a pachy suche po ostatni tydzien niestety ..problem wrocil wiec sprobowalam etiaxilu - ZERO skutecznosci, wrecz pocilam sie jeszcze bardziej nic nie robiac i do tego pojawil sie brzydki zapach potu ;/ teraz wrocilam do antidralu, ale skutecznosc jest juz bardzo mala.. slyszalam tez o dricloru, ale czy pomoze?

Gość gość
Bardzo mi pomógł. Co prawda ja pociłam się poprzez leki, ale nieraz musiałam przebrać się 3 razy dziennie. Owszem, czerwony preparat nieraz aż palił, ale ślady schodzą po dwóch dniach, a ja mam spokój na około 3 tygodnie:) NIGDY nie stosujcie go na dopiero co ogolone pachy, bo tego bólu już nikt nie zniesie...

Gość gość
Człowiek, który wymyślił Etiaxil powinien dostać nagrodę Nobla. Nie wnikam w skład i skutki uboczne, bo się na tym nie znam, wiem jedno - dzięki Etiaxilowi mogę normalnie żyć. Zaczęłam się okropnie pocić pod pachami w okresie dorastania, do tego stopnia, że czasem czułam jak kropelki potu spływają mi po ciele. Mogłabym wtedy uzbierać je w miskę. W obcisłych bluzkach bez podnoszenia rąk wiecznie było widać wielkie plamy. Wiele razy słyszałam niezbyt przyjemne komentarze. Dopiero Etiaxil zmienił moje życie. Używałam czerwonego. Trochę piekło i swędziało, ale nie było to jakoś bardzo uciążliwe. Po jakiś 2-3 latach przestałam całkowicie go stosować i tu wielkie zdziwienie - nadpotliwość nie wróciła. Jednak do dziś w sytuacjach stresowych czasami swędzi mnie skóra, tak jakby pot chciał się wydostać, a coś by go blokowało i dawało o tym znać. Dziwne, ale tak jest, nie mam pojęcia jak to działa, ale to jedyny dosyć tani ratunek dla ludzi z tym problemem.

Gość wiolka89
Ja zawsze wszystkim z nadpotliwością polecać będę Etiaxil po tym jak mnie pomógł, a ja miałam naprawdę poważny problem. Pot mnie oblewał przy byle okazji, ogromne plamy pod pachami. Dopiero jak Etiaxil kupiłam to zadziałał.

Gość gość
Etiaxil to najlepszy antyperspirant, jakiego próbowałam, działa jak marzenie i starcza na długo!

Gość gość
Perspirex to nie jest tanszy zamiennik - zamiennik to inny produkt zawierajacy podobny skład, ale innego producenta i jest np. dużo tańszy. Inny producent=inny produkt, taka prawda, wiele razy miałam doczynienia z sytuacją ze niby ten sam sklad ale inny producent i inne receptury i miarkowanie skladnikow w produkcie. Zas jezeli chodzi o etiaxil i perspirex to jest dokładnie ten sam produkt, tylko na rynek polski wypuszczany jest pod nazwa etiaxil i jest droższy a pod nazwa perspirecx na rynek zagraniczny i jest tanszy. Taka jedyna roznica, producent ten sam, produkt ten sam, ulotka i opakowanie identyczne, tylko inna nazwa, Chwyt marketingowy ? Perpirex działa równie rewelacyjnie, no chyba ze ktos sobie zaszyje w glowie "ze ten "zamiennik" to chyba jednak inny" to tak bedzie, nasz mozg działa tu duza role :D Anegdotka- kiedyś siostra stwierdziła ze nie lubi pepsi, wlalam wiec po kryjomu ja do butelki od coli - wypila i oczywiście, nie poczula roznicy, taki eksperyment, sprawdza sie jak placebo. Pozdrawiam ;) jezeli uparcie myslimy ze cos jest skuteczne/nie skuteczne to i tak w praktyce najprawdopodobniej będzie :)

Gość gość
Skuteczność, skuteczność i jeszcze raz skuteczność! Nie wiem jak ja wytrzymywałam przy temperaturach 20+ zanim zaczęłam go używać! :D