Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doramaffi

Wstyd się przyznać dlaczego nie chce z nią być!

Polecane posty

Gość doramaffi

bo ma grubą dupę :/.....nie jest gruba, ciało ma w normalnych proporcjach ale tyłek ma ogromny :( miałem jedną dziewczynę i ona była szczupła, wszyscy znajomii mają ładne dziewczyny, w moim wieku się już raczej partnera nie zmienia mi chyba podświadomie szukam jak najlepszej ( najładniejszej ?)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
pustak

Gość kobietka PP
eh pamiętaj o jednym wygląd to nie wszystko jak to się mówi z ładnej miski się nie najesz...uroda przemija ktoś kto jest ładny dziś jutro może wyglądać inaczej...niestety czasem ludzie zbyt późno zdają sobie z tego rację...i popełniają różne błędy mam nadzieję, że podejmiesz taką decyzję która będzie dla was dwojga dobra...w końcu jak macie się ze sobą męczyć...to lepiej niech dziewczyna znajdzie kogoś kto doceni i pokocha ją taką jaka jest

Gość doramaffi
wiem, że to nie jej wina, sambym chciał aby mi to nie przeszkadzało......

Gość martynq
a ty taki idealny jestes w swoim wygladzie??? jakby duupa swiadczyla o czlowieku!!! Walnij sie w leb łosiu

Gość lepiej wczesniej niz pozniej
im pozniej bedziesz z tym zwlekał tym bedziesz sie gorzej czuł powiedz jej ze nie mozecie razem byc i tyle,nie ma sensu w takim przypadku tracic swojego i jej czasu

Gość vsvsdvs
Uważam że lepiej jest być świadomym swoich potrzeb, gustu, co i dlaczego w kimś cenisz a co krytykujesz - niż potem skrzywdzić partnera np porzucając z powodu wyglądu który brzydzi czy zdradzając bo inna ładniejsza.

Gość joko5
Skoro nie akceptujesz jej taką jaka jest, to nie będziesz z nią szczęśliwy. Prędzej, czy później zaczną się kłótnie, będziesz jej robił wyrzuty, awantury z byle powodu, bo ciągle będzie Cię to gryzło. Może lepiej odejść i znaleźć kogoś, z kim będziesz chciał spedzić reszte życia pomimo wszystko..

Gość
martynq => większość ludzi tu, i tu, ma tę samą zawartość.

mogę się założyć że jak zacząłeś z nią chodzić to ci da dupa nie przeszkadzała inaczej wogóle byś nie zaczynał i nie miałbyś teraz dylematu co zrobić wiec chyba nie w tym co piszesz jest problem

ciągle nie rozumiem o co autorowi chodzi, dziewczyna ma rozłożyste biodra, w czym problem, nie będzie miała problemu przy porodzie, i świadczy to o tym że jest płodna i kobieca, a o tobie żeś głupek i fiut cieńki

Przy tobie ta dupa jej urosła? Czy miała ją już wcześniej? :P

A ta szczupła, którą miałeś, nie chciała ciebie, czy też ty zniej zrezygnowałeś (jakieś mankamenty miała?):P:P

chlopak ma prawo nie chciec dziewczynyz duzym tylkiem to jego prawo:D tylko nie rozumiem czy on nie zauwazyl tego wczesniej:D?

Gość
Jak nadstawiała pierwszy raz, to nie zauważył. Za którymś razem dopiero. Percepcja ludzka ułomną jest :P

Gość hmmmmmuuuu
mam chlopaka -jestesmy juz dlugi czas ze soba i bardzo go kocham ale przeszkadza mi ze ma 176 cm wzrostu a nie 186, ze ma brzuch otluszczony a nie umiesniony, ze ma za male muskuly a nie jest swietnie wysportowany , ze jest powolny w lozku gdy tymczasem moglby szybciej, ze jest za szybki gdy potrzeba troche dluzej jest hudy tam gdzie przyjemniej byloby grubiej... no i .... hmmmm jestem dziewczyna tego idioty co zalozyl ten watek uhhaha uhaha!!!!!!!!!!!!!!! - glupio ci teraz ???!!!! co???!!!!

Gość 88888888koloko
mój powiedział mi to samo wczoraj - że mam duży tyłek . " że mi dupsko jednak niewiele urosło od ostatnich 3 lat , bo jak na niego patrzy to widzi , że jest duży" - to na temat mojej 3 letniej sukienki, którą mierzyłam na większe wyjście , czy się jeszcze zmieszczę i była dobra ( sukienka rozmiar 36 ) . I to po ponad 5-ciu latach związku zauważył, że moje 55 kg mu nie pasuje - więc chłopie daj sobie siana

Gość Typowy SK
Lepiej ją zmień. Skoro już teraz ma wielkie duupsko to co będzie za parę lat? Sam lubię krągłe biodra ale bez przesady :o

Gość Typowy SK
>>>>>>>>>>>>>> hmmmmmuuuu Dlaczego zakładasz że jest mu głupio? Może autor jest świetnie zbudowany. Napociła się dziewczynka, namarzyła a tu zonk :classic_cool:

Gość gdfsddaa
jestes bardzo niedojrzaly. skoro ci nie pasowala to po co w ogole zawracales jej ... dupe co??? jak ktos sie nie podoba to sie za niego nie bierze, proste. a ty ja jakos poderwales mimo ze widziales jaki ma tylek a teraz marudzisz...

Gość Typowy SK
>>>>>. gdfsddaa może po prostu chciał sobie trochę poruchać.