Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannal0p

PORADZCIE MI

Polecane posty

Gość joannal0p

ostatnio sie kloce z chlopakiem, jest mi bardzo przykro bo on na prawde nie ma racji, ja go tak kocham a on mnie rani, od kilku dni ciagle chodzi bez humoru i z kazdej rzeczy robi awanture ma taki jakis nerwowy okres i jest taki obojetny zawsze jak sie klocil ze mna - a potrafi sie klocic o kazda glupote- gdy ja jestem winna przepraszam obiecuje staram sie na prawde jestem dobra zyczliwa dziewczyna, ale gdy wiem ze nie ma racji i mi jest bardzo przykro to ze smutku placze nie moge wytrzymac, mowie ze jest mi bardzo przykro ze jestem jedyna osoba ktora mu tak dobrze zyczy, chce dla niego jak najlepiej itd na prawde mowie te rzeczy z serca, od tygodnia sie klocimy i on nie ma racji, ale nic na niego juz nie dziala moj placz rozmowy a mnie na prawde to boli, jak mam sie zachowac zeby wyszedl z tego stanu, co jest najlepsze na faceta w takich sytuacjach - nieodzywac sie, byc zlym ciagle, robic ciagle awantury, czy dalej prosic i przemawiac ze mnie to boli POMOZCIE PORADZCIE JAK WY ROBICIE

Gość joannal0p
nikt mi nawet nie poradzi.....:( prosze....

zrób sie zimna i choc to trudne udawaj ze cie to nie rusza

Gość Atena 03
Olej go!!!!!!!!!!ubierz sie ladnie i wyjdz z kolezankami..nie odzywaj sie i pisz do niego..dziala to.A jezeli nie to znaczy ,ze znudzials sie mu..

Gość pora to zmienić
wydrzyj sie na niego,strzel po gebie,nie daj sobą pomiatać.Jak go zzerają nerwy niech zazywa Persen,dlaczego Ciebie rani? nie pozwalaj na to,a jak sie nie zmieni,odejdz bo Twoje zycie bedzie pasmem udręk

Gość ortograffka
Używaj kropki. Podzielenie postu na KILKA chociaż zdań wpłnie pozytywnie na jego czytelość.

Gość pora to zmienić
i nie zwlekaj malenka,to zwykly drań,nie daj się,niech się nauczy szacunko do innych ,baran jeden

Gość joannal0p
mam byc zimna to chyba najlepsze... ale on ma na kazda sytuacje swoja racje- bedzie mowil ze mam go gdzies ze go nie kocham a on chce dobrze tylko go wkurzam to glowny tekst chce dobrze ale go wkurzam...

Gość
Jak Ciebie czytam, nie dziwię się, że się wkurwia. Wcale, a wcale się nie dziwię.

Gość joannal0p
jasne

Gość Archanioł prawdziwy
te apostoł ,chcesz dostać kapucynem po czole ?

Gość padnij na kolana
i błagaj o wybaczenie..... 😭

Gość trele mele dudtki
i nastepna ktora sie powoli zaplatuje jezeli juz nie zaplatana w zwykla emocjonalna przepychanke...masz szacunek do siebie jeszcze to mu to pokaz...nawet nie musze pisac jak to sie robi, szacunek Ci pokaze sam, powodzenia

Gość madziocha
po prostu przestan sie klocic a na pewno beczec. Faceci nie lubia jak baby leja slozy. A o co w ogole sie klocicie?....nie mozecie porozmawiac jak ludzie i wyjasnic sobie o co wam chodzi? jak on nie chce gadac o tym to jest tchorz. A moze nie powinnisce sie widywac za czesto?