Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny444

Straszne poty

Polecane posty

Gość czarny444

Temat dotyczy oczywiście nadmiernego pocenia.Zrobiłem badania,nawet te na tarczyce wszystko okay.Powinienen się cieszyć,ale problem został,lekarz polecił mi szałwię,ale nic to nie daje,najgorzej pocą mi się plecy i do tego mam jeszcze biały osad.W pracy muszę przebierać się kilka razy,do tego teraz robi się gorąco co potęguję całą sprawę i jeszcze zaczynam się denerwować z tego powodu.Wszystko to razem wzięte nie daje mi powodow do radości,koszmar.Co z tym zrobić????????????

Gość Uwolnij się od toksyn
Podobnie jak toaleta ciała z zewnątrz, tak trzeba je również oczyszczać od środka! Tzw. PET-y od wody, antyperspiranty, farby do włosów, wypełnienia zębowe, starta guma opon na ulicy, dioksyny ze spalonego oleju silnikowego, platyna z katalizatorów, liczne E- konserwanty żywności, garnki i sztućce aluminiowe, zła woda z płytkiej studni i złego wodociągu - to dalsze źródła toksyn chemicznych w organizmie dzisiejszego człowieka. Zbierane przez 20 - 30 lat toksyny zatruwają was, a wasza wątroba już sobie z nimi radzi - funkcję oczyszczania przejmuje więc skóra. Stąd pokrzywki, wysypki i wzmożona potliwość. Wystarczy raz na pół roku oczyścić wątrobę i zmienić dietę na bardziej naturalną to problemy skórne znikną.