Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cycuszka

MaM małe piersi jakie tabletki?

Polecane posty

Gość Cycuszka

Hej mam duży problem mam bardzo małe piersi... mam 17 lat a mój rozmiar to nawet nie 75A... nawet miseczka A jest na mnie za duża!!! nie mogę dobrać stanika ani stroju kąpielowego...Mam prośbę mogłybyście napisać po jakich tabletkach antykoncepcyjnych zwiększył wam się biust? niedługo ide po tabletki do ginekologa i nie mam pojęcia o jakie poprosić...:( . Czekam na odpowiedzi! Z góry dzięki...:*:*

Gość blackcat
Też mam nieduże piersi... Biore Yasminele i troche mi sie powiekszyły ALE od tabsów trwale Ci NIE UROSNĄ... Mi zmniejszają sie (tzn. wracają do rozmiaru sprzed tabletek) w przerwie 7 dniowej i jak nie biore :O a jak je przyjuje to po prostu są lekko napuchniete... Trwale powiekszyc to tylko chirurgicznie można :o

Gość Cycuszka
Ale podobno że jeśli dziewczyna ma zakodowane w genach że jej nie urosną to nie rosną nawet po tabletkach. Ale jeśli ma mieć większe to urosną jej z tabletkami czy bez. A jeśli ma zakodowane że jej urosną np w 19 roku życia to jeśli ma 17 lat i weźmie tabletki to jej urosną w wieku 17 lat a w wieku 19 lat nie urosną bo już są takie jakie miały być. Ale ja mam bardzo małe piersi i troche brzuszka.chce mieć większe:(